Browser probleempje..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »
Jan Joosten

Jan Joosten

02/01/2015 22:33:25
Quote Anchor link
Beste php'ers

Ik ben dus bezig met een Portal op te bouwen..

De bedoeling is dat het een portal gaat worden waarbij makkelijk in verschillende zoekmachines gezocht kan worden.

Na er zelf de nodige uurtjes in te hebben gestoken blijf ik steken bij het volgende probleem:

Alles werkt prima in Chrome en op m'n mobiel (iPhone) maar niet iedere browser blijkt er zin in te hebben (IE en firefox) en blijft haken op de pagina waar het volgende script ervoor zorgt dat de gebruiker doorverwezen word..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Bing':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://www.bing.com/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Yahoo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Youtube':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://www.youtube.com/results?search_query=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Wikipedia':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://en.wikipedia.org/wiki/" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'DuckDuckGo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://duckduckgo.com/?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
      case
'Twitter':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "http://twitter.com/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
}


?>


Zie ik iets over het hoofd..? Beginners foutje?

Alvast bedankt voor de hulp, mijn dank is groot!

Dit is mijn form op de hoofdpagina:

Quote:
<div align="center"><form action="/seek/ "method="post">
<input class="input" type="text" size="28" maxlength="28" name="keyword" />

<br><br>

<br><br><input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google">
<br><br><input type="image" src="image/bing.png" name="seek" value="Bing">
<br><br><input type="image" src="image/yahoo.png" name="seek" value="Yahoo">
<br><br><input type="image" src="image/youtube.png" name="seek" value="Youtube">
<br><br><input type="image" src="image/wikipedia.png" name="seek" value="Wikipedia">
<br><br><input type="image" src="image/duckduckgo.png" name="seek" value="DuckDuckGo">
<br><br><input type="image" src="image/twitter.png" name="seek" value="Twitter">
</form></div>
Gewijzigd op 03/01/2015 19:45:23 door Jan Joosten
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:05:48
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

02/01/2015 22:44:00
Quote Anchor link
Mijn pagina blijft hier haken :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
      case 'Yahoo':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
?>


Misschien moet je een enctype mee geven?
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 00:32:02
Quote Anchor link
Hmm bedankt voor het meedenken maar het schijnt niet te werken..

Ik heb

Quote:
<form action="/seek/ "method="post">


Vervangen door..

Quote:
<form enctype="text/plain" action="/seek/ "method="post">


Oh, en dan werkt het bij Chrome ook niet meer..
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2015 01:12:01
Quote Anchor link
Check eens op http://validator.w3.org/
Gewijzigd op 03/01/2015 01:12:17 door - SanThe -
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 02:37:17
Quote Anchor link
Dankje,

Het probleem zit 'm dus in 't volgende..

Dat ik een afbeelding als submit button wil gebruiken..

En op deze manier..

<input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google" alt="Google">

Werkt het niet want de value="Google" is niet toegestaan of word niet herkend :(

Heb me rotgezocht naar een manier om dit werkend te krijgen.

Ik wil dus een mooie afbeelding als submit button.

Iemand!?

Toevoeging op 03/01/2015 02:53:50:

Oke, een image mag dus geen value hebben maar het volgende zou mogelijk moeten zijn:

De submit afbeelding een unieke naam geven en deze 'naam' als 'value' te gebruiken!

Enige probleem is dat ik niet weet hoe ik dit moet vertalen naar php..

Oftewel, hoe weet mijn php script op welke afbeelding geklikt is?

Quote:
input type="image" src="image/google.jpg" name="Google" alt="Google">


naar >>

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;[/quote]
Gewijzigd op 03/01/2015 02:55:50 door Jan Joosten
 
Eddy E

Eddy E

03/01/2015 07:00:09
Quote Anchor link
Ik zou je switch zo maken, je hebt namelijk heel veel herhaling:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
// bij elke case
$keyword =$_POST['keyword']; // met enkele haakjes

switch ($_POST['seek']) {
      case
'Google':
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Bing':
            $url = "http://www.bing.com/search?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Yahoo':
            $url = "https://search.yahoo.com/search;?p=" . $keyword;
            break;
      case
'Youtube':
            $url = "http://www.youtube.com/results?search_query=" . $keyword;
            break;
      case
'Wikipedia':
            $url = "http://en.wikipedia.org/wiki/" . $keyword;
            break;
      case
'DuckDuckGo':
            $url = "https://duckduckgo.com/?q=" . $keyword;
            break;
      case
'Twitter':
            $url = "http://twitter.com/search?q=" . $keyword;
            break;
}


// en dit had je ook overal hetzelfde:
header('Location: ' . $url);

?>
Gewijzigd op 03/01/2015 07:01:20 door Eddy E
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2015 12:37:48
Quote Anchor link
Dit roept juist eerder om het gebruik van een array:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$websites
= array(
  'Google' => 'https://www.google.nl/search?q=',
  'Bing'   => 'http://www.bing.com/search?q='
  // en uiteraard de overige websites
);

header('Location: ' . $websites($_POST['seek']) . $_POST['keyword']);
exit;

?>

Merk op dat je nog moet controleren 1) of er een geldige zoekmachine is ingevoerd en 2) of er een zoekwoord is opgegeven.
 
Ivo P

Ivo P

03/01/2015 16:16:04
Quote Anchor link
moet dat zoekwoord niet eerst met rawurlencode() oid behandeld worden?

mbt het aanwezige post-element:

if(isset($_POST['google'])) >> url google gebruiken
if(isset($_POST['bing'])) >> url naar bing
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 16:32:43
Quote Anchor link
Ik heb nu met wat hulp een image als submit button :) (enkel Google)

Ziet er zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<div><form id="seek" action="/seek/" method="post">
<input type="text" size="28" maxlength="28" name="keyword">

<br><br>

<img id="Google" src="image/google.jpg" alt="Google">

</form></div>

<script>
window.onload = function() {
   var form = document.getElementById("seek");
   var Google = document.getElementById("Google");
  
   Google.onclick = function() {
     form.submit();
   };
};

</script>


Maar hoe zorg ik nu dat dit succesvol afgehandeld word in mijn php script?

Met de value tag in mijn image werkte het maar dat is niet de juiste oplossing..

Dus, als op Google geklikt word dat dit 'keyword' naar Google gestuurd word..

Heb nu nog steeds dit maar dan blijft het bij een witte pagina..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
switch ($_POST[seek]) {
      case
'Google':
            $keyword =($_POST[keyword]);
            $url = "https://www.google.nl/search?q=" . $keyword;
            header('Location: ' . $url);
            break;
}


?>
Gewijzigd op 03/01/2015 16:36:46 door Jan Joosten
 
Ivo P

Ivo P

03/01/2015 16:35:58
Quote Anchor link
en wat voegt dat toe aan het gewone gebruik van een image als submit button?
 
Jan Joosten

Jan Joosten

03/01/2015 16:37:55
Quote Anchor link
Ivo P op 03/01/2015 16:35:58:
en wat voegt dat toe aan het gewone gebruik van een image als submit button?


Ik wil graag meerdere submit 'images' gebruiken en een image kan je geen value meegeven vandaar..

Ik had het werkend met 7 submit 'images' welke ik een value had gegeven maar dit werkt in de meeste browsers niet daarom probeer ik het op deze manier.

Dit werkt dus met het huidige php script maar alleen in Chrome en op mn mobiel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="image" src="image/google.jpg" name="seek" value="Google" alt="Google">
Gewijzigd op 03/01/2015 16:53:09 door Jan Joosten
 
Mathias B

Mathias B

04/01/2015 08:57:39
Quote Anchor link
Maak submit buttons van die afbeeldingen en zet er een afbeelding achter met css background propertie. Bij type image blijkt de value niet te worden doorgegeven om 1 of andere reden.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type ="submit" name="seek" value="google">

Of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button type="submit" name="someName" value="someValue"><img src="someImage.png" alt="SomeAlternateText"></button>
Gewijzigd op 04/01/2015 09:06:07 door Mathias B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.