Bug: Continued

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »

Mitch X

Mitch X

04/01/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Daar ik zeer nieuwsgierig was naar de verdere veiligheid van PHPhulp na m'n UBB exploit, heb ik nog een leuke ontdekking gedaan.

Een wijze les aan alle personen hier, een cookie is niet te vertrouwen!
Ik heb dmv cookie data toegang tot talloze PHPhulp accounts, iets dat me niet de bedoeling lijkt.

Ik zal zo even een berichtje plaatsen met een ander account om mijn verhaal te bevestingen ;)


// Edit : Exploit weggehaald :+
Gewijzigd op 16/02/2006 19:18:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:40:00
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

04/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
Allereest mijn excuses aan de eigenaar van dit account, maar het gaat om het idee ;)

Dit is dus een groot probleem daar ik ook gewoon instellingen kan wijzigen >:)

/me logt nu weer uit :P



Oorspronkelijke eigenaar: Ik vind het niet kunnen :P
Gewijzigd op 05/01/2006 00:50:00 door Willem Jan Z
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
Pak mijn account maar, als je er geen misbruik van maakt ;).
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Nouja, op verzoek ook even Arjan zijn account gekidnapt :+
Nu tevreden?
Meer verzoekjes doe ik niet ;)

/me heeft niets verandert (a) en logt weer uit :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/01/2006 13:14:00
Quote Anchor link
Wauw... das best wel zieke shit. Kan je wat meer uitleg geven, dan kan ik het gebruiken voor versie 2 van mijn nieuwssysteem welke ik absoluut veilig wil maken.

Hoe krijg je dit voor elkaar? Wat is er aan de hand? Is het op te lossen door alleen sessies te gebruiken? is het een php bug of een phphulp.nl bug :P.
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Mitch:
Allereest mijn excuses aan de eigenaar van dit account, maar het gaat om het idee ;)

Dit is dus een groot probleem daar ik ook gewoon instellingen kan wijzigen >:)

/me logt nu weer uit :P


Instellingen wijzigen? Dus het wachtwoord kan je ook achterhalen? :) Want op de instellingen pagina moet je toch je huidige wachtwoord invoeren vooraleer alles opgeslagen wordt? :)
 

04/01/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Mij hacken ze niet hahaha *_^
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:27:00
Quote Anchor link
vette shit :P

maar indd
phphulp kent veel beveiligingslekjes...
ik kan me nickname wel onzichtbaar en onklikbaar maken :p

@ Rafael

't is toch md5() oid
dus hoe zou je daar achter kunnen komen?
neem aan dat bassie het ww niet in een cookie zet en zeker niet on-ge-encrypt (jullie snappen dat laatste wel toch) ;)
Gewijzigd op 04/01/2006 13:29:00 door Erik Rijk
 
Alfred -

Alfred -

04/01/2006 13:29:00
Quote Anchor link
Erik:
@ Rafael

't is toch md5()
dus hoe zou je daar achter kunnen komen?
neem aan dat bassie het ww niet in een cookie zet en zeker niet on-ge-encrypt (jullie snappen dat laatste wel toch) ;)


Net daarmee dat ik me afvroeg hoe Mitch dan de gegevens kan wijzigen... Verder heb ik je spulletje eens getest, een spatie als nickname works great :|
 

04/01/2006 13:32:00
Quote Anchor link
Erik:
beveiligingslekjes...
vervang die 'jes' maar door 'ken' ;)
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:32:00
Quote Anchor link
je kan ook
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?phpinfo();?>
als nickname hebben
dat is ook niet helemaal de bedoeling...want je nickname ziet er dan toch iets anders uit.

je kan je nickname ook:

<ul><li>Naam</li></ul> maken

maar wordt zo'n zooitje bij actieve leden
Gewijzigd op 04/01/2006 13:34:00 door Erik Rijk
 

04/01/2006 13:37:00
Quote Anchor link
@Mitch: En als ik ingelogd bent, is het dan ook mogelijk om me account over te nemen?
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2006 13:39:00
Quote Anchor link
Ik heb toevallig vanochtend nog even <b>Jelmer</b> geprobeerd, maar dat is al niet meer mogelijk.
De [img/] kan je trouwens ook leuk uitbuiten:
Afbeelding
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:44:00
Quote Anchor link
Geef toe dit ziet er niet uit bij actieve leden :'(
 

04/01/2006 13:46:00
Quote Anchor link
Haha Waarom kan je bij het editen je IP adres veranderen?
Gewijzigd op 04/01/2006 13:48:00 door
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2006 13:50:00
Quote Anchor link
Kijk, nu wordt het leuk :P
 

04/01/2006 13:52:00
Quote Anchor link
Ik heb mezelf becommetariseert :p
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:54:00
Quote Anchor link
waarom is het reactie venster 3x zo groot :P
 

04/01/2006 13:56:00
Quote Anchor link
Ik ben bevordert. Zo, even kijken wie ik vandaag zal bannen :p
 
Erik Rijk

Erik Rijk

04/01/2006 13:57:00
Quote Anchor link
whaha
had ik vorige ook gedaan :P

zet nog ff een <br> tussen admin en je msg na 500 posts
Gewijzigd op 04/01/2006 13:57:00 door Erik Rijk
 

04/01/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Eeen wysiwyg editor?
 

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.