Button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

23/02/2011 08:59:55
Quote Anchor link
Hallo

Ik heb een probleempje. Ik heb binnen een php script een variabele $rand.
Deze variabele is in het begin 0.
Ik wil dat als ik op een button klik, de $rand met 1 wordt verhoogd. Maar ik begrijp het niet zo goed, want ik heb binnen html nu wel een button gemaakt, maar hoe kan ik er voor zorgen dat er wat gebeurd als ik erop klik? ik heb wel het onclick gevonden, maar kan je daar dan een phpscript binnen schrijven? Ik hoop dat mijn probleem een beetje duidelijk is.
groet
Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:17:51
 
- Mark -

- Mark -

23/02/2011 09:02:19
Quote Anchor link
Plaats dat wat je nu hebt eens hier. Wel geen honderden regels code, Alleen dat stuk dat relevant is.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 09:03:50
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

23/02/2011 09:05:39
Quote Anchor link
Haha niet lachen, ik ben echt een leek in php, maar ik heb nu dit:

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$rand
= 0;
$voor = 0;
?>


<button>
Rand verhogen
</button>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $rand;
?>

<p>
<button>
Voor verhogen
</button>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $voor;
?>


</body>
 
Jasper -

Jasper -

23/02/2011 09:06:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<html>
<head>
   <title>titel</title>
</head>
<body>
   <form id="form1" name="form1" method="post" action="">
      <input name="edit" type="submit" />
   </form>
<?php
if(isset($_POST["edit"])){
//doe iets
$rand++ //rand kun je dan bijvoorbeeld op deze manier verhogen
}
?>

</body>
</html>
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

23/02/2011 14:31:08
Quote Anchor link
Ik heb nu dit, maar als ik de pagina open komt er te staan op de button: query verzenden en is $rand 1. Als ik op de button druk dan blijft hij echter 1. Kan iemand mij hierbij helpen?

Dit is de code:

<html>
<head>
<title>buttons</title>
</head>
<body>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<input name="edit" type="submit" text = 'doelpunt' />
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$rand
= 0;
if(isset($_POST['edit']))
{

$rand ++;
}

echo $rand;
?>

</body>
</html>


Toevoeging op 23/02/2011 14:32:42:

btw, enkele of dubbele aanhalingstekens om 'edit' maakt niet uit, toch?
Gewijzigd op 23/02/2011 14:31:29 door Viktor Jonckheere
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 14:33:43
Quote Anchor link
Als je een andere tekst voor op de button wilt moet je aan het input veld value="Tekst op de button" meegeven.

En die spatie tussen $rand en ++ hoort er niet.
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

23/02/2011 14:34:18
Quote Anchor link
Oke bedankt:)

Toevoeging op 23/02/2011 14:35:30:

Alleen hij blijft nu nog steeds op 1 staan..

Toevoeging op 23/02/2011 14:43:25:

Ik heb nu nog een probleempje.
Heb nu dit:

<html>
<head>
<title>buttons</title>
</head>
<body>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<input name="doelpuntteam1" type="submit" value = 'doelpunt team 1' />
</form>

<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<input name="doelpuntteam2" type="submit" value = 'doelpunt team 2' />
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(isset($_POST['doelpuntteam1']))
{

$dpt1++;
}


if(isset($_POST['doelpuntteam2']))
{

$dpt2++;
}

echo $dpt1 . "<p>";
echo $dpt2;
?>




</body>
</html>

Het enige probleem is dat hij maar 1 variabele echoot. Ik zal eens even uitzoeken welke.. (probleem van dat hij op 1 blijft staan nog niet opgelost..)

Toevoeging op 23/02/2011 14:45:27:

Oke, als je op de 1e button drukt, echoot hij $dpt1
als je op de 2e button drukt, echoot hij $dpt2, maar op precies dezelfde plaats..

Toevoeging op 23/02/2011 14:49:26:

Ik heb het ID en naam van het 2e form veranderd van form1 naar form2, maar dat maakte niks uit..
Gewijzigd op 23/02/2011 14:46:15 door Viktor Jonckheere
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 15:36:11
Quote Anchor link
sla ze op in sessions of cookies
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2011 15:43:58
Quote Anchor link
Je drukt op een button: Refresh van de pagina en alle vars zijn weg. Dan ga je (een niet bestaande) var met 1 verhogen. Die zet je in een echo en ... juist, dat is altijd 1.

Oftewel: Je zal de waarden moeten onthouden. Gebruik een session.
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

25/02/2011 10:36:12
Quote Anchor link
Hee ik heb nu dit!
Maar hij doet nog niet helemaal wat hij zou meoten doen.
Kan iemand me misschien helpen?


<html>
<head>
<title>buttons</title>
</head>
<body>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
<input name="doelpuntteam1" type="submit" value = 'doelpunt team 1' />
</form>

<form id="form2" name="form2" method="post" action="">
<input name="doelpuntteam2" type="submit" value = 'doelpunt team 2' />
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
session_start();
if (isset($_Session['doelpuntteam1']))
$_session['doelpuntteam1'] = $_session ['doelpuntteam1'] + 1;
else
$_session['doelpuntteam1'] = 0;
echo $_session['doelpuntteam1'];

echo "<p>";

session_start();
if (isset($_Session['doelpuntteam2']))
$_session['doelpuntteam2'] = $_session ['doelpuntteam2'] + 1;
else
$_session['doelpuntteam2'] = 0;
echo $_session['doelpuntteam2'];
?>




</body>
</html>
 
- SanThe -

- SanThe -

25/02/2011 10:38:46
Quote Anchor link
Session_start() moet helemaal bovenin. Er mag nog geen enkele output naar de browser zijn. Verder is $_SESSSION altijd met hoofdletters.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION['doelpuntteam1']))
{

    $_SESSION['doelpuntteam1'] = 0;
}

if (!isset($_SESSION['doelpuntteam2']))
{

    $_SESSION['doelpuntteam2'] = 0;
}

if(isset($_POST['doelpunt']))
{

    switch($_POST['doelpunt'])
    {
        case
'Team 1' : $_SESSION['doelpuntteam1']++;
                        break;
        case
'Team 2' : $_SESSION['doelpuntteam2']++;
                        break;
    }
}

?>


<html>
<head>
<title>buttons</title>
</head>
<body>
<form id="form" name="form" method="post" action="">
<input name="doelpunt" type="submit" value = "Team 1" />
<input name="doelpunt" type="submit" value = "Team 2" />
</form>
<?php
echo 'Score: ' . $_SESSION['doelpuntteam1'] . ' tegen ' . $_SESSION['doelpuntteam2'];
?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 25/02/2011 10:52:18 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.