Captcha image niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:26:55
Quote Anchor link
Vraagje aangezien ik bijna geen kennis heb van php.
Via onderstaande link zie je het formulier:
https://www.tweedehandskantoormeubelen.be/contact.php
De afbeelding van de captcha is niet zichtbaar. Had een tijdje geleden een SSL certificaat geïnstalleerd en van te voren was het nog wel zichtbaar.
Misschien dat dit het probleem is.
Iemand die me kan helpen dit probleem op te lossen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:51:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:29:50
Quote Anchor link
Ik zit nu niet achter mijn laptop. Maar open de URL van de afbeelding eens in de browser. Wat zie je dan?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:30:11 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:33:48
Quote Anchor link
Internal Server Error
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:36:53
Quote Anchor link
Check je error_log. Daar staat in wat er mis gaat.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:41:26
Quote Anchor link
Sorry, maar ken echt bijna niets nog niet van php maar als ik de error log open dan zie ik dit:
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:39] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.sample.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Warning: require_once(ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php) [<a href='function.require-once'>function.require-once</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:37:40] PHP Fatal error: require_once() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'ROOT_PATHapp/config/functions.inc.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/tweede/public_html/album/app/config/config.inc.php on line 8
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[11-Jan-2019 06:38:49] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:43:29
Quote Anchor link
Het is nu in ieder geval geen 11-Jan-2019 meer. Dus pak de juiste logregels er eens bij.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:49:32
Quote Anchor link
mijn excuses.



[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:03] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:17] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:13:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:14:01] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:15:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:13] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:18] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:19:19] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:32] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:33] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so: undefined symbol: zend_new_interned_string in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module
Module compiled with module API=20100525, debug=0, thread-safety=0
PHP compiled with module API=20060613, debug=0, thread-safety=0
These options need to match
in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:34] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: mysqlnd_allocator in Unknown on line 0
[08-May-2019 14:20:35] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo.so' - /usr

Edit:
Gelieve voortaan bij lange logs of scripts alleen de relavante code te tonen, en geen honderden regels aan code. Daar heeft niemand behoefte aan! Bij deze heb ik deze post ingekort.
Gewijzigd op 08/05/2019 16:36:56 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:54:49
Quote Anchor link
Kan je jouw log even inkorten tot het tijdstip van je error? Niemand is gebaat bij honderden regels.... ;)

Zo te zien lijkt je script functie-bibliotheken zoals PDO en PDO-mysql te gebruiken die niet beschikbaar zijn.
Beheer je de server zelf, of laat je de site hosten? Welk hostingcontrolepaneel gebruik je?
Gewijzigd op 08/05/2019 14:56:12 door - Ariën -
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 14:56:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 14:58:03
Quote Anchor link
Ik denk dat het handiger is om het aan hun voor te leggen.

Je kan ook een bestand aanmaken met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


En kijken of je daar bij het uitvoeren PDO tegenkomt.
Gewijzigd op 08/05/2019 15:01:11 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

08/05/2019 15:04:03
Quote Anchor link
Hier had je hetzelfde probleem.

Hoe is dat opgelost?

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/captcha-niet-zichtbaar/102815/
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:07:12
Quote Anchor link
Idd, en deze werkte ook eerst. Het is sinds het SSL certifieer geïnstalleerd is dat de afbeelding niet meer zichtbaar is.
Heb het probleem nu voorgelegd aan het hostingbedrijf en hoop daar op een oplossing.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:12:21
Quote Anchor link
Ik zie met de errors geen samenhang daarvoor.

Een script 'breekt' niet zo snel als er een certificaat bij komt. Hoogstens dat je in HTML 'mixed content' krijgt als je een http-verzoek via https uitvoert. Bij afbeeldingen wordt je slotje geel, maar met css en javascript weigert de browser deze in te laden. Maar daar is hier geen sprake van te zijn, gezien je een 'server error' krijgt.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:27:56
Quote Anchor link
Krijg nu volgend antwoord van hoster:

Beste

PHP 5.2 was nog actief via de .htaccess, geen idee of dat effectief vereist is maar de foute php.ini was daardoor actief, dat is nu aangepast en PHP 5.4 wordt gebruikt. Hoger kan ingesteld worden op verzoek van de account eigenaar/beheerder.

We zien daarnaast volgende foutmelding in de logs:

[Wed May 08 15:21:33 2019] [error] [client 84.193.33.245] Response header name '(anti-spam-content-type' contains invalid characters, aborting request

De melding ivm het ontbreken van PDO/PDO-mysql is verholpen, dat kwam door de foute php.ini die niet overeenkwam met de PHP versie.

Werden er aanpassingen gedaan aan het script want de fout zou zich nu in het script bevinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:32:44
Quote Anchor link
Werkt het nu wel? En zo niet, zie je nieuwe errors verschijnen?

PHP 5.2 is al behoorlijk verouderd. En PHP 5.4 eigenlijk ook. Ik adviseer liever om te kijken of je site ook op PHP 7.2 of 7.3 kan draaien.
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 15:40:03
Quote Anchor link
Nee werkt nog niet. En zoals hierboven vermeld op de website van ciberg.be staat hetzelfde formulier en hier werkt de captcha wel.
En idd vind dit zelf ook een oude php versie. Op men cms websites die ik elders host zit ik ook aan PHP 7.3
Eens voorleggen aan de hoster.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 15:47:03
Quote Anchor link
Is dat daar dezelfde captcha-source?
Welke nieuwe error zie je nu? (graag relevante lijnen)
 
Davy janssens

davy janssens

08/05/2019 16:11:35
Quote Anchor link
ja heb de captcha.php van ciberg.be gekopieerd naar tweedehandsmeubelen en nog altijd niets

Toevoeging op 08/05/2019 16:15:36:

OPGELOST! had niet het juiste bestand van captcha.php. Had dit van op mijn pc genomen maar was niet het juiste. Had nu via ftp het bestand captcha.php van de website van ciberg genomen en dit gekopieerd naar de website van tweedehandsmeubelen.
Nu is het opgelost.

Bedankt allen!!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2019 16:38:41
Quote Anchor link
Fijn dat het opgelost is :-)

Gelieve voortaan relevante regels voor scripts of logs te tonen :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.