change password

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:30:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een Change Password mogelijkheid voor leden. nu heb ik mijn script af en doet hij alles goed, behalve het veranderen van het wachtwoord. hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$playerinfo
="SELECT * from players where name='$player'";
$playerinfo2=mysql_query($playerinfo) or die("could not get player stats!");
$playerinfo3=mysql_fetch_array($playerinfo2);

$oldpass=$_POST['old_pass'];
$newpass=$_POST['new_pass'];
$newpass2=$_POST['new_pass2'];
$oldpass=strip_tags($oldpass);
$oldpass=md5($oldpass);

$queryCP = "select name, password from players where name='$player' and password = '$oldpass'";
$resultCP = mysql_query($queryCP) or die("Could not query players");
$resultCP = mysql_fetch_array($resultCP);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        if ($resultCP)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


in de pagina hiervoor heb ik een formpje, daarmee kan dit script ook perfect communiceren. hoe zorg ik dat hij wél het wachtwoord in de database veranderd?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:54:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:38:00
Quote Anchor link
Ik mis teveel aan je script:

- Variabelen butien quotes
- Je mist fatsoenlijke foutafhandeling
- SQL injection is mogelijk, en voor iedereen is het een feest om je database over hoop te gooien
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:41:00
Quote Anchor link
Het script is niet echt dat je zegt van toppie.

SQL injection in mogelijk en er is geen goede foutenafhandeling. Or die errors zijn niet echt gebruiksvriendelijk!

EDIT

Ik zie dat AAR het ook al gezegd heeft. Even wat inhoudelijk dan:

Als je wilt weten wat SQL injection is moet je daar even op google. Maar het komt er zo op neer dat mensen het beheer over je database hebben. PLat gezegd.

Over fouten afhandeling:

Wat jij doet is het volgende

or die (mysql_error());

Dit is niet gebruiks vriendelijk. Je kan het beter zo oplossen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if($Result = mysql_query ($Query))
{

}

else
{

      echo 'Er is een fout opgetreden in de query ';

}



?>


Verder gebruik jij in je query's de variablen binnen de quote's. Dat kan je dus zo beter oplossen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

# FOUT
$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = $Var";

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

# GOED

$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = '".$Var."'";

?>


2e EDIT

Ook zie ik een schoonheidsfoutje. De ene keer gebruik je update en de andere keer UPDATE en hetzelfde met WHERE. Het is voor jezelf overzichtelijker om het in hoofdletters te doen.

voorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$Query_Insert
= "INSERT INTO tabel (veld1, veld2) VALUES ('".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer1'])."', '".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer2'])."')";

      # gelijk maar even kijken of de query gelukt is. Owja.. mysql_real_escape_string is dus voor het voorkomen van de SQL injections

       if($Result = mysql_query ($Query_Insert))
       {


             echo 'Query is gelukt';

       }

       else
       {

            echo 'Query is niet gelukt.';  # eventueel nog mysql_error neerzetten voor het debuggen

        }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:44:00
Quote Anchor link
Krijg je geen enkele melding?

Je hoort deze te krijgen: "could not update player in database"

Edit: En uiteraard de opmerlingen van Aart en Niels. Verder probeer je het nieuwe password zonder md5() (en zonder gebruik van quotes) in de database te stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:47:00
Quote Anchor link
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
Ook met je gereviseerde script?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 10:47:
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors

Dan is het nieuwe password waarschijnlijk 'password'.
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:54:00
Quote Anchor link
Verwerk de punten van aar en mij eens.. Je zult zien dat de fout dan wat sneller boven water komt. Ook zet jij je password in 1 keer in de database zonder hem te encrypten. Gebruik daarvoor de functie md5 of sha1
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:56:00
Quote Anchor link
@ niels:

is het zo beter?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='".$player."'";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
            echo "There occured an error at the query.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


edit: bij het registreren incrypt ik em met md5, ik zal dat hier ook in doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:01:00
Quote Anchor link
Nee, eerder nog rommeliger.
Lees de opmerkingen nog eens goed door.

Edit: En waarom eerst die SELECT?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:03:00
Quote Anchor link
hmm, ik moet 2 else's hebben omdat het anders niet gaat werken denk ik, dan moet ik toch gewoon 1 else if hebben, en daarna een else? dan gebruik ik die else voor de error ipv die "or die"


EDIT:

dus als ik het goed begrijp, als ik iets in de database wil INSERTEN dan is het veiligst niet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('$player','$email','$password','0','0')";
?>

maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('".mysql_real_escape_string ['$player']."','".mysql_real_escape_string ['$email']."','".mysql_real_escape_string ['$password']."','".mysql_real_escape_string ['0']."','".mysql_real_escape_string ['0']."')";
?>


zo ja, hoe zit het dan met data UPDATEN in de database? ook met mysql_real_escape_string?

EDIT2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
                $password
=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
?>


zo pakt ie wel md5
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:08:00
Quote Anchor link
or die() moet je vergeten. Je wilt je script niet zomaar laten stoppen.l
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(!empty($_POST['new_pass']) and ($_POST['new_pass'] == $_POST['new_pass2']))
{

    $SQLchangepass = "UPDATE players
                SET password = MD5("
. $_POST['new_pass'] . ")
                WHERE password = MD5("
. $_POST['old_pass'] . ")
                AND name = '"
. mysql_real_escape_string($player) . "'";
    $result = mysql_query($SQLchangepass);
    if($result and (mysql_affected_rows() > 0))
    {

        echo "Successfully changed your password.";
    }

    else
    {
        echo "Nothing changed.";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:18:
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.


correct!

EDIT:

is dit beter of slechter?:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."' where name=" .mysql_real_escape_string ['$player']."";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 11:29:00
Quote Anchor link
Santhe

Moet het MD5 gebeuren niet zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
'".mysql_real_escape_string (md5($_POST['blabla']))."'
?>



@TS


'" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."'

Dit moet zo zijn


'" .mysql_real_escape_string ($newpass)."'


En nog steeds gebruik je or die..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:32:00
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string over een MD5() is niet echt nodig. Ik heb nog nooit een single-quote o.i.d. gezien.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ('$newpass')."' where name=" .mysql_real_escape_string ('$player')."";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
                echo "There occured an error at the query.";
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }
}

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:36:00
Quote Anchor link
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code van 15.01.2010 11:21:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:36:
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).

zie mijn vorige post :) de rest zal ik nog even nachecken

@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:42:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:47:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:42:
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.


ok dat heb ik gefixed.

Hoe haal ik de "or die"'s weg als ik midden tussen if's en else if's zit?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.