change password

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:30:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een Change Password mogelijkheid voor leden. nu heb ik mijn script af en doet hij alles goed, behalve het veranderen van het wachtwoord. hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$playerinfo
="SELECT * from players where name='$player'";
$playerinfo2=mysql_query($playerinfo) or die("could not get player stats!");
$playerinfo3=mysql_fetch_array($playerinfo2);

$oldpass=$_POST['old_pass'];
$newpass=$_POST['new_pass'];
$newpass2=$_POST['new_pass2'];
$oldpass=strip_tags($oldpass);
$oldpass=md5($oldpass);

$queryCP = "select name, password from players where name='$player' and password = '$oldpass'";
$resultCP = mysql_query($queryCP) or die("Could not query players");
$resultCP = mysql_fetch_array($resultCP);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        if ($resultCP)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


in de pagina hiervoor heb ik een formpje, daarmee kan dit script ook perfect communiceren. hoe zorg ik dat hij wél het wachtwoord in de database veranderd?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:24:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:38:00
Quote Anchor link
Ik mis teveel aan je script:

- Variabelen butien quotes
- Je mist fatsoenlijke foutafhandeling
- SQL injection is mogelijk, en voor iedereen is het een feest om je database over hoop te gooien
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:41:00
Quote Anchor link
Het script is niet echt dat je zegt van toppie.

SQL injection in mogelijk en er is geen goede foutenafhandeling. Or die errors zijn niet echt gebruiksvriendelijk!

EDIT

Ik zie dat AAR het ook al gezegd heeft. Even wat inhoudelijk dan:

Als je wilt weten wat SQL injection is moet je daar even op google. Maar het komt er zo op neer dat mensen het beheer over je database hebben. PLat gezegd.

Over fouten afhandeling:

Wat jij doet is het volgende

or die (mysql_error());

Dit is niet gebruiks vriendelijk. Je kan het beter zo oplossen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

if($Result = mysql_query ($Query))
{

}

else
{

      echo 'Er is een fout opgetreden in de query ';

}



?>


Verder gebruik jij in je query's de variablen binnen de quote's. Dat kan je dus zo beter oplossen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

# FOUT
$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = $Var";

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

# GOED

$Query = "SELECT * FROM tabel WHERE veld = '".$Var."'";

?>


2e EDIT

Ook zie ik een schoonheidsfoutje. De ene keer gebruik je update en de andere keer UPDATE en hetzelfde met WHERE. Het is voor jezelf overzichtelijker om het in hoofdletters te doen.

voorbeeld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$Query_Insert
= "INSERT INTO tabel (veld1, veld2) VALUES ('".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer1'])."', '".mysql_real_escape_string ($_POST['invoer2'])."')";

      # gelijk maar even kijken of de query gelukt is. Owja.. mysql_real_escape_string is dus voor het voorkomen van de SQL injections

       if($Result = mysql_query ($Query_Insert))
       {


             echo 'Query is gelukt';

       }

       else
       {

            echo 'Query is niet gelukt.';  # eventueel nog mysql_error neerzetten voor het debuggen

        }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:44:00
Quote Anchor link
Krijg je geen enkele melding?

Je hoort deze te krijgen: "could not update player in database"

Edit: En uiteraard de opmerlingen van Aart en Niels. Verder probeer je het nieuwe password zonder md5() (en zonder gebruik van quotes) in de database te stoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:47:00
Quote Anchor link
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
Ook met je gereviseerde script?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 10:51:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 10:47:
ik krijg "Successfully changed your password.". verder geen errors

Dan is het nieuwe password waarschijnlijk 'password'.
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 10:54:00
Quote Anchor link
Verwerk de punten van aar en mij eens.. Je zult zien dat de fout dan wat sneller boven water komt. Ook zet jij je password in 1 keer in de database zonder hem te encrypten. Gebruik daarvoor de functie md5 of sha1
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 10:56:00
Quote Anchor link
@ niels:

is het zo beter?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php

        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='".$player."'";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
            echo "There occured an error at the query.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>


edit: bij het registreren incrypt ik em met md5, ik zal dat hier ook in doen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:01:00
Quote Anchor link
Nee, eerder nog rommeliger.
Lees de opmerkingen nog eens goed door.

Edit: En waarom eerst die SELECT?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:03:00
Quote Anchor link
hmm, ik moet 2 else's hebben omdat het anders niet gaat werken denk ik, dan moet ik toch gewoon 1 else if hebben, en daarna een else? dan gebruik ik die else voor de error ipv die "or die"


EDIT:

dus als ik het goed begrijp, als ik iets in de database wil INSERTEN dan is het veiligst niet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('$player','$email','$password','0','0')";
?>

maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$SQL
= "INSERT into players(name, email, password, attack, defense) VALUES ('".mysql_real_escape_string ['$player']."','".mysql_real_escape_string ['$email']."','".mysql_real_escape_string ['$password']."','".mysql_real_escape_string ['0']."','".mysql_real_escape_string ['0']."')";
?>


zo ja, hoe zit het dan met data UPDATEN in de database? ook met mysql_real_escape_string?

EDIT2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
                $password
=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = $newpass where name='$player'";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
?>


zo pakt ie wel md5
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:08:00
Quote Anchor link
or die() moet je vergeten. Je wilt je script niet zomaar laten stoppen.l
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if(!empty($_POST['new_pass']) and ($_POST['new_pass'] == $_POST['new_pass2']))
{

    $SQLchangepass = "UPDATE players
                SET password = MD5("
. $_POST['new_pass'] . ")
                WHERE password = MD5("
. $_POST['old_pass'] . ")
                AND name = '"
. mysql_real_escape_string($player) . "'";
    $result = mysql_query($SQLchangepass);
    if($result and (mysql_affected_rows() > 0))
    {

        echo "Successfully changed your password.";
    }

    else
    {
        echo "Nothing changed.";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:21:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:18:
Ik neem aan dat $player reeds bekend is en dat daar de naam van de gebruiker in staat.


correct!

EDIT:

is dit beter of slechter?:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."' where name=" .mysql_real_escape_string ['$player']."";
                mysql_query($SQLchangepass) or die("could not update player in database");
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else
            {
                echo "You did not retype your password correct.";
            }
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
Niels K

Niels K

15/01/2010 11:29:00
Quote Anchor link
Santhe

Moet het MD5 gebeuren niet zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
'".mysql_real_escape_string (md5($_POST['blabla']))."'
?>



@TS


'" .mysql_real_escape_string ['$newpass']."'

Dit moet zo zijn


'" .mysql_real_escape_string ($newpass)."'


En nog steeds gebruik je or die..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels K
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/01/2010 11:32:00
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string over een MD5() is niet echt nodig. Ik heb nog nooit een single-quote o.i.d. gezien.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
        if ($resultCP2)
        {

            if($newpass==$newpass2)
            {

                $password=md5($password);
                
                $SQLchangepass = "UPDATE players SET password = '" .mysql_real_escape_string ('$newpass')."' where name=" .mysql_real_escape_string ('$player')."";
                mysql_query($SQLchangepass);
                echo "Successfully changed your password.";
            }

            else if($newpass!=$newpass2)
            {

                echo "You did not retype your password correct.";
            }

            else
            {
                echo "There occured an error at the query.";
        }

        else
        {
        echo "You did not enter your old password correct.";
        }
}

        ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:36:00
Quote Anchor link
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code van 15.01.2010 11:21:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:38:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:36:
Mijn stukje code vervangt beide stukjes code uit je eerste post.

Jouw code:
De echo op regel 19 komt als de query mislukt 'if ($resultCP2)'.
Regel 6 'MD5()' kan direct in de query.
Regel 8 MD5 hoeft geen mysql_real_escape_string().
Regel 8 mysql_real_escape_string heeft () en geen [] haken.
Regel 8 where name= ... hier horen enkele quotes om de data heen.
Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.
Regel 9 Gebruik geen OR DIE(..).

zie mijn vorige post :) de rest zal ik nog even nachecken

@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thuron thuron
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2010 11:42:00
Quote Anchor link
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/01/2010 11:47:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 15.01.2010 11:42:
thuron schreef op 15.01.2010 11:38:
@ Regel 8 $player hoort niet tussen quotes.

waarom $player niet en de rest wel?...

Geen enkele $var hoort tussen quotes en zeker niet tussen enkele quotes.


ok dat heb ik gefixed.

Hoe haal ik de "or die"'s weg als ik midden tussen if's en else if's zit?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.