checkbox geeft problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »
Ronny nicoli

ronny nicoli

10/05/2013 10:58:24
Quote Anchor link
Hallo,
als newbie probeer ik een contactpagina script te schrijven voor mijn website.
Heb van deze site al een standaard script gebruikt en dit proberen aan te passen de verschillende tutorials volgende.(of dat probeer ik toch)
Helaas krijg ik een foutmelding bij de checkbox en krijg ik het probleem niet opgelost.
Kunnen jullie mij helpen?
Alvast bedankt!

hier de HTML code

<form action="http://www.??????.be/post.php" method="post">
<li><input name="voornaam" type="text" class="input require" value="Voornaam*" onFocus="if(this.value == 'Voornaam*') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Voornaam*';}" /></li>
<li><input name="naam" type="text" class="input require" value="Naam*" onFocus="if(this.value == 'Naam*') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Naam*';}" /></li>
<input name="bedrijfsnaam" type="text" class="input" value="Bedrijfsnaam" onFocus="if(this.value == 'Bedrijfsnaam') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Bedrijfsnaam';}" /></li>
<input name="e-mail" type="text" class="input require" value="E-mail*" onFocus="if(this.value == 'E-mail*') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'E-mail*';}" /></li>
<li><input name="adres" type="text" class="input" value="Straat &amp; Nr (Bus)" onFocus="if(this.value == 'Straat &amp; Nr (Bus)') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Straat &amp; Nr (Bus)';}" /></li>
<li><input name="gemeente" type="text" class="input" value="Postcode + Stad" onFocus="if(this.value == 'Postcode + Stad') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'postcode + Stad';}" /></li>
<li><input name="tel" type="text" class="input" value="Telefoon en/of Gsm" onFocus="if(this.value == 'Telefoon en/of Gsm') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Telefoon en/of Gsm';}" /></li>

<div class="info">
<aside>
<label>Omschrijf kort uw Event, project, gelegenheid, ...</label>
<textarea name="omschrijving" cols="" rows="1" class="textarea"></textarea>
</aside>
<aside>
<aside class="projects">
<label class="omvat"><br>- Welk type animatie zoekt u:</label>
</aside>
<ul>
<li><input name="dienst1" type="checkbox" value="animatie" class="checkbox"> Kinderanimatie</li>
<li><input name="dienst2" type="checkbox" value="show" class="checkbox"> Kindershow - Kindertheater</li>
</ul>
<ul>
<li><input name="dienst3" type="checkbox" value="catering" class="checkbox"> Catering 4 Kids</li>
<li><input name="dienst4" type="checkbox" value="marketing" class="checkbox"> Marketing 4 Kids</li>
</ul>
<ul>
<li><input name="dienst5" type="checkbox" value="events" class="checkbox"> Bedrijfsevent</li>
<li><input name="dienst6" type="checkbox" value="verjaardag" class="checkbox"> Verjaardagsfeest</li>
</ul>
<ul class="last">
<li><input name="dienst7" type="checkbox" value="communie" class="checkbox"> Communie of Familiefeest</li>
<li><input name="dienst8" type="checkbox" value="maatwerk" class="checkbox"> Maatwerk</li>
<li><input name="dienst9" type="checkbox" value="andere" class="checkbox"> Andere...<li/>
<li></li>
</ul>
</aside>
<p><br></br></p>

</fieldset>

<div class="rightcontent">
<label>- Extra Informatie:</label>
<ul>
<li><input name="datum" type="text" class="input" value="Datum" onFocus="if(this.value == 'Datum') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Datum';}" /></li>
<li><input name="aantal" type="text" class="input" value="Aantal" onFocus="if(this.value == 'Aantal') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Aantal';}" /></li>
<li><input name="locatie" type="text" class="input" value="Locatie" onFocus="if(this.value == 'Locatie') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Locatie';}" /></li>
<li><input name="uren" type="text" class="input" value="Uren" onFocus="if(this.value == 'Uren') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Uren';}" /></li>
<li><input name="andere3" type="text" class="input" value="Andere" onFocus="if(this.value == 'Andere') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'Andere';}" /></li>
</ul>
<fieldset>

<p><br></p>
<h4>Nog een laatste vraagje dan! Hoe heeft u ons ontdekt?</h4>

<div class="info">
<p><input name="ontdekking1" type="checkbox" value="Via google" class="checkbox"> Via google <span>/</span>
<input name="ontdekking2" type="checkbox" value="Via vrienden" class="checkbox"> Via vrienden <span>/</span>
<input name="ontdekking3" type="checkbox" value="Via advertentie" class="checkbox"> Via advertentie <span>/</span>
<input name="ontdekking4" type="checkbox" value="Social Media (facebook, twitter, ...)" class="checkbox"> Social Media (facebook, twitter, ...)
</p>
</div>
<p><br></br></p>
<input name="submit" type="submit" class="submit" value=" Verzend aanvraag prijsofferte " />
</fieldset>
</form>


en hier het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
<?php
session_start();
$mail_ontv = 'info@??????';


if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    if (empty($_POST['naam']))
        $naam_fout = 1;

    if (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['mail'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
            $email_fout = 1;

    if (!empty($_SESSION['antiflood']))
    {

        $seconde = 20;
        $tijd = time() - $_SESSION['antiflood'];
        if($tijd < $seconde)
            $antiflood = 1;
    }
}


if (($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && (!empty($antiflood) || empty($_POST['naam']) || !empty($naam_fout) || empty($_POST['mail']) || !empty($email_fout) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['onderwerp']))) || $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')
{

    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
    {

        if (!empty($voornaam_fout))
            echo '<p>Uw voornaam is niet ingevuld.</p>';
        if (!empty($naam_fout))
            echo '<p>Uw naam is niet ingevuld.</p>';
        elseif (!empty($email_fout))
            echo '<p>Uw e-mailadres is niet juist.</p>';
        elseif (!empty($antiflood))
            echo '<p>U mag slechts &eacute;&eacute;n bericht per ' . $seconde . ' seconde versturen.</p>';
        else
            echo '<p>U bent uw naam, e-mailadres, onderwerp of bericht vergeten in te vullen.</p>';
    }

        
  // HTML e-mail formulier
  echo '<form method="post" action="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . '" />
  <p>
  
      <label for="voornaam">Voornaam:</label><br />
      <input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="'
. (isset($_POST['voornaam']) ? htmlspecialchars($_POST['voornaam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="naam">Naam:</label><br />
      <input type="text" id="naam" name="naam" value="'
. (isset($_POST['naam']) ? htmlspecialchars($_POST['naam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="Bedrijfsnaam">Bedrijfsnaam:</label><br />
      <input type="text" id="Bedrijfsnaam" name="Bedrijfsnaam" value="'
. (isset($_POST['bedrijfsnaam']) ? htmlspecialchars($_POST['bedrijfsnaam']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="E-mail">E-mail:</label><br />
      <input type="text" id="E-mail" name="E-mail" value="'
. (isset($_POST['e-mail']) ? htmlspecialchars($_POST['e-mail']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="Adres">adres:</label><br />
      <input type="text" id="adres" name="adres" value="'
. (isset($_POST['adres']) ? htmlspecialchars($_POST['adres']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="gemeente">gemeente:</label><br />
      <input type="text" id="gemeente" name="gemeente" value="'
. (isset($_POST['gemeente']) ? htmlspecialchars($_POST['gemeente']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="tel">tel:</label><br />
      <input type="text" id="tel" name="tel" value="'
. (isset($_POST['tel']) ? htmlspecialchars($_POST['tel']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="omschrijving">omschrijving:</label><br />
      <textarea id="omschrijving" name="omschrijving" rows="8" style="width: 400px;">'
. (isset($_POST['omschrijving']) ? htmlspecialchars($_POST['omschrijving']) : '') . '</textarea><br />
  
      
$dienst1= $_POST['
animatie'];
$dienst2= $_POST['
Kindershow - Kindertheater'];
$dienst3= $_POST['
Catering'];
$dienst4= $_POST['
Marketing'];
$dienst5= $_POST['
Bedrijfsevent'];
$dienst6= $_POST['
verjaardagfeest'];
$dienst7= $_POST['
Communie of familiefeest'];
$dienst8= $_POST['
Maatwerk'];
$dienst9= $_POST['
Andere'];


echo '
Welk type animatie zoekt u' . '<br>';
if (isset($dienst1)){
echo '
Animatie' . '<br>';
}
if (isset($dienst2)){
echo '
Kindershow - Kindertheater'. '<br>';
}
if (isset($dienst3)){
echo '
Catering' . '<br>';
}
if (isset($dienst4)){
echo '
Marketing' . '<br>';
}
if (isset($dienst5)){
echo '
Bedrijfsevent' . '<br>';
}
if (isset($dienst6)){
echo '
Verjaardagfeest' . '<br>';
}
if (isset($dienst7)){
echo '
Communie - familiefeest' . '<br>';
}
if (isset($dienst8)){
echo '
Maatwerk' . '<br>';
}
if (isset($dienst9)){
echo '
Andere' . '<br>';
}
if ((empty($dienst1)) && (empty($dienst2)) && (empty($dienst3)) && (empty($dienst4)) && (empty($dienst5)) && (empty($dienst6)) && (empty($dienst7)) && (empty($dienst8)) && (empty($dienst9))){
echo '
No activities chosen yet';
}

echo '
Extra Informatie' . '<br>';

           <label for="datum">Datum:</label><br />
      <input type="text" id="datum" name="datum" value="'
. (isset($_POST['datum']) ? htmlspecialchars($_POST['datum']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="aantal">aantal:</label><br />
      <input type="text" id="aantal" name="aantal" value="'
. (isset($_POST['aantal']) ? htmlspecialchars($_POST['aantal']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="locatie">locatie:</label><br />
      <input type="text" id="locatie" name="locatie" value="'
. (isset($_POST['locatie']) ? htmlspecialchars($_POST['locatie']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="uren">uren:</label><br />
      <input type="text" id="uren" name="uren" value="'
. (isset($_POST['uren']) ? htmlspecialchars($_POST['uren']) : '') . '" /><br />
      
      <label for="andere3">Andere3:</label><br />
      <input type="text" id="andere3" name="andere3" value="'
. (isset($_POST['andere3']) ? htmlspecialchars($_POST['andere3']) : '') . '" /><br />
      

echo '
Hoe heeft u just us ontdekt?' . '<br>';
      
$ontdekking1= $_POST['
via Google'];
$ontdekking2= $_POST['
via vrienden'];
$ontdekking3= $_POST['
via advertentie'];
$ontdekking4= $_POST['
via social media'];
      
if (isset($dienst1)){
echo '
Via Google' . '<br>';
}
if (isset($dienst2)){
echo '
Via vrienden'. '<br>';
}
if (isset($dienst3)){
echo '
Via advertentie' . '<br>';
}
if (isset($dienst4)){
echo '
Via social media' . '<br>';
}

if ((empty($dienst1)) && (empty($dienst2)) && (empty($dienst3)) && (empty($dienst4))){
echo '
No activities chosen yet';
}      
      
      <input type="submit" name="submit" value=" Versturen " />
  </p>
  </form>'
;
}


else
{      

  $datum = date('d/m/Y H:i:s');
    
  $inhoud_mail = "===================================================\n";
  $inhoud_mail .= "Ingevulde contact formulier " . $_SERVER['HTTP_HOST'] . "\n";
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  $inhoud_mail .= "Naam: " . htmlspecialchars($_POST['naam']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "E-mail adres: " . htmlspecialchars($_POST['mail']) . "\n";
  $inhoud_mail .= "Bericht:\n";
  $inhoud_mail .= htmlspecialchars($_POST['bericht']) . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het IP adres " . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\n\n";
    
  $inhoud_mail .= "===================================================\n\n";
  
  
  
  $headers = 'From: ' . htmlspecialchars($_POST['naam']) . ' <' . $_POST['mail'] . '>';
  
  $headers = stripslashes($headers);
  $headers = str_replace('\n', '', $headers); // Verwijder \n
  $headers = str_replace('\r', '', $headers); // Verwijder \r
  $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
  
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\n', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
  $_POST['onderwerp'] = str_replace('\r', '', $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
  $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
  
  if (mail($mail_ontv, $_POST['onderwerp'], $inhoud_mail, $headers))
  {


      $_SESSION['antiflood'] = time();
      
      echo '<h1>Het contactformulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
  }

  else
  {
      echo '<h1>Het contactformulier is niet verzonden</h1>
      
      <p><b>Onze excuses.</b> Het contactformulier kon niet verzonden worden.</p>'
;
  }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:27:46
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/05/2013 11:47:33
Quote Anchor link
Kijk naar de kleuren in je script. Op regel 66 (of daar in de buurt) gaat het fout: op regel 67 ben je bezig met een php opdracht, maar die is rood (alsof het tekst zou zijn).

Nog wat andere opmerkingen:
Niet zo lang geleden had iemand eenzelfde opbouw van het script als jij:
Regel 6 t/m 22 controleren of een formulier is verzonden en er geen lege velden zijn. Daarna nog een keer controleren of het formulier verzonden is (controle op $_POST en $_GET?!?) en of variabelen leeg zijn. Om daarna nogmaals te controleren of een formulier is verzonden en bij een aantal variabelen een foutmelding aan te maken.
Lijkt mij allemaal wat dubbelop.

Op regel 69 - 77 maak je een hoop variabelen aan (waarom?) zonder te controleren of die bestaan. Vervolgens doe je wel een controle met isset, maar als ik het goed heb, zal die altijd WAAR opleveren; je hebt die variabelen immers net aangemaakt...
Bedenk goede namen voor variabelen. Weet jij volgende week of maand nog wat $dienst7 is? (los daarvan: je maakt nu onnodig variabelen aan, want je hebt de $_POST waarden immers).

Voor een goede opbouw:
Eerst php, dan HTML. In PHP controleer je of het formulier verzonden is en voer je andere controles uit en verzorgt (indien aan alle voorwaarden wordt voldaan) de verzending van de mail. Je hebt nu van alles door elkaar.
Grote kans dat in je mail-functie de juiste headers ontbreken. kan betekenen dat mail niet aankomt of in de spam-box. Gebruik om te voorkomen dat je het wiel opnieuw gaat uitvinden bv swiftmailer of phpmailer.

Zet error-reporting aan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.