checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een vraag. Hoe kan ik inbouwen, dat je bij het registeren de voorwaarden accepteerd. Dat doe je via een checkbox toch?
Maar hoe kan ik dan nou inbouwen in een registratie script.

dit is mijn registratie script:

?php
ob_start();
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?


error_reporting(0);

include("config.php");

if(!empty($cfg['register']))
{

    if(!isset($_POST['reg_user']))
    {

?>

<body style="background-image: url('../4021/Images/background_text_area.gif'); background-attachment: fixed">

<form method="POST">
<p><b>Gebruikersnaam :</b><br>
<input type="text" name="user" maxlength="30"><br>

<b>E-mail :</b><br>
<input type="text" name="email" maxlength="125"><br>

<b>Wachtwoord :</b><br>
<input type="password" name="pass" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br>

<b>Wachtwoord [Herhaal] :</b><br>
<input type="password" name="pass2" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br><br>

<input type="submit" value="Registreer">
<input type="reset" value="Opnieuw">
</p>
<input type="hidden" value="1" name="reg_user">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?
    }
    else
{
        if(!empty($_POST['user']) AND !empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['pass']) AND !empty($_POST['pass2']))
        {

            $result = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tbl_users WHERE user_name = '" . $_POST['user'] . "'"),0);

            if(!empty($result))
            {

                echo "<script>alert('Username already in use'); history.go(-1)</script>";
            }

            else
            {
                if(preg_match("/^([a-z0-9_\-]+\.)*?[a-z0-9_\-]+@([a-z0-9\-_]{2,})\.[a-z0-9\-_]*(\.[a-z0-9\-_]{2,})*$/i",$_POST['email']))
                {

                    if(strlen($_POST['pass']) <= 4)
                    {

                        echo "<script>alert('Password too short.'); history.go(-1)</script>";
                    }

                    else
                    {
                        if($_POST['pass'] != $_POST['pass2'])
                        {

                            echo "<script>alert('Passwords are not the same.'); history.go(-1)</script>";
                        }

                        else
                        {
                            mysql_query("INSERT INTO tbl_users VALUES ('','" . $_POST['user'] . "','" . $_POST['email'] . "',NULL,'" . md5($_POST['pass']) . "',NOW(),'NULL','d-m-Y H:i:s',1,1,1,NULL,1,NULL,'" . $_ENV['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());

                            $user_id = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users ORDER BY user_id DESC LIMIT 1");

                            while($row = mysql_fetch_assoc($user_id))
                            {

                                $id = $row['user_id'];
                            }


                            mysql_query("INSERT INTO tbl_msg VALUES ('','" . $cfg['wlcmtitle'] . "',NOW(),'" . $cfg['wlcmmsg'] . "','0'," . $id . ",'0','127.0.0.1')") or die(mysql_error());
                        echo "<h1>Successfully Registered</h1>";

                        echo "Successfully registered, you can now log in";
                        echo "<br><br><a href=\"index.php\">Log in</a>";
                        }
                    }
                }

                else
                {
                    echo "<script>alert('Email address incorrect.'); history.go(-1)</script>";
                }
            }
        }

        else
        {
            echo "<script>alert('Please fill in all fields.'); history.go(-1)</script>";
        }
    }
}

else
{
    echo "<script>alert('Registering of new user has been disabled by the site admin.'); history.go(-1)</script>";
}

?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:48:08
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:47:00
Quote Anchor link
na het submiten print_r($_POST) doen en je gezond verstand gebruiken?
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:52:00
Quote Anchor link
Wel ff rustig doen he:P

maar k snap het niet. K ben newbie;)

Wat moet ik nou precies doen. Ik wil dat de mensen die zich wil laten registreren het vakje "ik accepteeer de voorwaarden" moeten aanvinken. Als ze dat niet doen, krijgen ze melding
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Hoi marcel,

als je je checkbox een value geeft, dan zit hij na verzenden van het formulier in de $_POST array. Dus bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <input id="okee" name="okee" type="checkbox" value="ja" />

levert op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo $_POST['okee']; // output: ja
?>

Na verzenden kun je dus zo checken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (isset ($_POST['okee'])) {
        // user heeft de checkbox aangevinkt
    }
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Marcel

Doe nou maar gewoon :)

submit hem een keer aangevinkt en niet aangevinkt

en doe dan print_r($_POST) ;

Dan kom je er vast uit

of heb je dit script niet zelf geschreven
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 20:58:00
Quote Anchor link
Dan zal je een checkbox in je formulier moeten zetten en na submit even checken of ie is aangevinkt.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Jan koehoorn: Oke hartelijk bedankt voor het reageren,

maar hoe kan ik nou checken of ie wel aangevinkt is?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Lees Jan Koehoorn zijn laatste post nog eens door. Het staat daar letterlijk in.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:12:00
Quote Anchor link
ja dat klopt, had ik ook gezien,

Maar als ik nu gewoon registreer ZONDER de checkbox aan te vinken, registreerd ie ook



groetjes marcel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.