checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een vraag. Hoe kan ik inbouwen, dat je bij het registeren de voorwaarden accepteerd. Dat doe je via een checkbox toch?
Maar hoe kan ik dan nou inbouwen in een registratie script.

dit is mijn registratie script:

?php
ob_start();
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?


error_reporting(0);

include("config.php");

if(!empty($cfg['register']))
{

    if(!isset($_POST['reg_user']))
    {

?>

<body style="background-image: url('../4021/Images/background_text_area.gif'); background-attachment: fixed">

<form method="POST">
<p><b>Gebruikersnaam :</b><br>
<input type="text" name="user" maxlength="30"><br>

<b>E-mail :</b><br>
<input type="text" name="email" maxlength="125"><br>

<b>Wachtwoord :</b><br>
<input type="password" name="pass" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br>

<b>Wachtwoord [Herhaal] :</b><br>
<input type="password" name="pass2" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br><br>

<input type="submit" value="Registreer">
<input type="reset" value="Opnieuw">
</p>
<input type="hidden" value="1" name="reg_user">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?
    }
    else
{
        if(!empty($_POST['user']) AND !empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['pass']) AND !empty($_POST['pass2']))
        {

            $result = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tbl_users WHERE user_name = '" . $_POST['user'] . "'"),0);

            if(!empty($result))
            {

                echo "<script>alert('Username already in use'); history.go(-1)</script>";
            }

            else
            {
                if(preg_match("/^([a-z0-9_\-]+\.)*?[a-z0-9_\-]+@([a-z0-9\-_]{2,})\.[a-z0-9\-_]*(\.[a-z0-9\-_]{2,})*$/i",$_POST['email']))
                {

                    if(strlen($_POST['pass']) <= 4)
                    {

                        echo "<script>alert('Password too short.'); history.go(-1)</script>";
                    }

                    else
                    {
                        if($_POST['pass'] != $_POST['pass2'])
                        {

                            echo "<script>alert('Passwords are not the same.'); history.go(-1)</script>";
                        }

                        else
                        {
                            mysql_query("INSERT INTO tbl_users VALUES ('','" . $_POST['user'] . "','" . $_POST['email'] . "',NULL,'" . md5($_POST['pass']) . "',NOW(),'NULL','d-m-Y H:i:s',1,1,1,NULL,1,NULL,'" . $_ENV['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());

                            $user_id = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users ORDER BY user_id DESC LIMIT 1");

                            while($row = mysql_fetch_assoc($user_id))
                            {

                                $id = $row['user_id'];
                            }


                            mysql_query("INSERT INTO tbl_msg VALUES ('','" . $cfg['wlcmtitle'] . "',NOW(),'" . $cfg['wlcmmsg'] . "','0'," . $id . ",'0','127.0.0.1')") or die(mysql_error());
                        echo "<h1>Successfully Registered</h1>";

                        echo "Successfully registered, you can now log in";
                        echo "<br><br><a href=\"index.php\">Log in</a>";
                        }
                    }
                }

                else
                {
                    echo "<script>alert('Email address incorrect.'); history.go(-1)</script>";
                }
            }
        }

        else
        {
            echo "<script>alert('Please fill in all fields.'); history.go(-1)</script>";
        }
    }
}

else
{
    echo "<script>alert('Registering of new user has been disabled by the site admin.'); history.go(-1)</script>";
}

?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:04:49
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:47:00
Quote Anchor link
na het submiten print_r($_POST) doen en je gezond verstand gebruiken?
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:52:00
Quote Anchor link
Wel ff rustig doen he:P

maar k snap het niet. K ben newbie;)

Wat moet ik nou precies doen. Ik wil dat de mensen die zich wil laten registreren het vakje "ik accepteeer de voorwaarden" moeten aanvinken. Als ze dat niet doen, krijgen ze melding
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Hoi marcel,

als je je checkbox een value geeft, dan zit hij na verzenden van het formulier in de $_POST array. Dus bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <input id="okee" name="okee" type="checkbox" value="ja" />

levert op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo $_POST['okee']; // output: ja
?>

Na verzenden kun je dus zo checken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (isset ($_POST['okee'])) {
        // user heeft de checkbox aangevinkt
    }
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Marcel

Doe nou maar gewoon :)

submit hem een keer aangevinkt en niet aangevinkt

en doe dan print_r($_POST) ;

Dan kom je er vast uit

of heb je dit script niet zelf geschreven
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 20:58:00
Quote Anchor link
Dan zal je een checkbox in je formulier moeten zetten en na submit even checken of ie is aangevinkt.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Jan koehoorn: Oke hartelijk bedankt voor het reageren,

maar hoe kan ik nou checken of ie wel aangevinkt is?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Lees Jan Koehoorn zijn laatste post nog eens door. Het staat daar letterlijk in.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:12:00
Quote Anchor link
ja dat klopt, had ik ook gezien,

Maar als ik nu gewoon registreer ZONDER de checkbox aan te vinken, registreerd ie ook



groetjes marcel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.