Cijferlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code geinstalleerd: http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/833

Nu wil ik het zo hebben, dat wanneer het gemiddelde onder de 5.5 is de kleur rood word. En wanneer het gemiddelde boven de 5.5 is de kelur groen word. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:10:58
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 09:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>


Geef dan in je css aan dat class onvoldoende tekstkleur rood heeft en class voldoende bijvoorbeeld groen, of normaal -> zwart.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

21/12/2006 11:56:00
Quote Anchor link
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 12:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="rood">'.$var.'</span>';
}


if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="groen">'.$var.'</span>';
}


?>


Ik weet niet hoe je var wordt weergegeven(als nummeriek of string). dus zou je even moeten kijken anders bijv 5.5 pakken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 12:57:00
Quote Anchor link
Andries Louw W. schreef op 21.12.2006 11:56:
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)


Waarom zou je iemand het "nasty" willen laten doen? Omdat het gemakkelijk is om te maken? --> Dat is geen goede reden vind ik. Je kan het beter gewoon in 1 keer goed doen, dan leer je jezelf de juiste manier aan en hoef je ook niet zoveel af te leren.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:38:00
Quote Anchor link
De 1e code, in welk bestand moet ik dat zetten?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:39:00
Quote Anchor link
Kijk even goed naar de code, bijna onderaan staat (bijna) onderaan staat het.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:41:00
Quote Anchor link
Ik heb niet echt een .css bestand. En de nasty manier begrijp ik niet echt. Wie kan voor mij de code zo maken inclusief nasty?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:44:00
Quote Anchor link
Robert schreef op 21.12.2006 13:43:
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.


Ik ben pas een paar dagen gelden begonnen met php. HTML heb ik redelijk onder de knie.

dus dan word het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="font color="red">onvoldoende </font>"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="<font color="green"> voldoende</font> "><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>

Maar script wel ff netjes he :P dus niet mysql_fetch_object gebruiken...
Dat is de meest trage manier.
Gebruik dan: mysql_fetch_assoc.

En maak dan van $list->id dit $list['id']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Dit onderaan op overzicht.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>

<td><b>"
.$list->gemiddeld."</b></td>

   </tr>\n"
;
   }


echo "</table>";
}

?>

vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td></tr>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td>

        </tr>'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:54:00
Quote Anchor link
Bedankt her werkt!
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Nu heb ik nog een vraagje. Kan dit ook voor de vakken zelf, dus als ik per vak het cijfer kan bekijken. Kan dit ook een kleur krijgen?
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Ik zal even kijken, zat net nog thuis nu op school, dus gaat iets lastiger ;-)
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:13:00
Quote Anchor link
oke, bedankt dat je wilt kijken
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:14:00
Quote Anchor link
regel 38 in overzicht.php vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>

Als ik jou was zou ik andere kleur als rood en groen gebruiken...
Ik zie als kleurenblinde het verschil niet :p
Probeer zwart voor alles boven de 5.5 en alles eronder rood. Dit is stukken duidelijker :)


Ik kan het helaas niet testen, FTP poort (:21) is geblokkeerd en DirectAdmin ook. Maar denk wel dat dit zou werken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in D:\Inetpub\users\Daan\public_html\overzicht.php on line 42

hier een stukje code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo " <tr>
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>
     <td>".$list->weging."</td>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo "<tr>";
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
echo "<td>".$list->weging."</td>
     <td>".$datum."</td>
     <td>".$list->opmerking."&nbsp;</td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?bewerk=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Wijzig</a></td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?verwijder=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Verwijder</a></td>
   </tr>";
   }

Zo werkt ie helemaal ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 15:53:00
Quote Anchor link
oke :)
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Ook nu maar bij het script ingevoegd... Toch wel handig voor iedereen ;-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.