Cijferlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 16:03:00
Quote Anchor link
inderdaad, ik gebruik nu ook het uitgebreide loginsysteem, om de pagina te beveiligen. Ik ga hem nu ook gebruiken voor de website van het huiswerkinstituur waar ik bij zit.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 09:59:56
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:11:00
Quote Anchor link
Daan voordat je dit gaat doen, ik zou er nog even mee wachten, er zitten nog tal van beveiligingsbugs in... Ik ben er al op gewezen en ga er z.s.m. dus iets aan doen ;-)
Ik denk dat ik dit weekend al wel iets er aan kan doen :)
Blijf dus steeds ff het scriptje op updates controleren!
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 16:14:00
Quote Anchor link
ik heb hem al redelijk beveiligd
 
Daan Janssen

Daan Janssen

22/12/2006 20:15:00
Quote Anchor link
iets werkt niet. wanneer ik een cijfer teovoeg, kom ik niet terug op overzicht.php. Dit geld ook voor het verwijderen. de pagina word dan wit.
 
Luke Banning

Luke Banning

22/12/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Alles wel goed gekopieerd?
Hier werkt ie wel gewoon.
Geef anders even een link en een stukje code.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

22/12/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Ik kan/mag je geen link geven aangezien het geheel beveligd is, en het word door andere mensen gebruikt, die waarede hechten aan hun privacy :)

Ik kan je wel een hele lap code geven:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
include("config1.php");

if($_GET['vak']){
$select = "SELECT * FROM vakken WHERE id='".$_GET['vak']."'";
$query = mysql_query($select);
$list = mysql_fetch_object($query);
echo "<h2>Cijferoverzicht ".$list->vak."</h2>
<a href='bewerk_vak.php?bewerk="
.$list->id."'>Wijzig</a> | <a href='bewerk_vak.php?verwijder=".$list->id."'>Verwijder</a> | <a href='toevoegen_cijfer.php?vak=".$_GET['vak']."'>Voeg cijfer toe</a> | <a href='overzicht.php'>Overzicht vakken</a><br><br>
<table border='1'>
 <tr>
  <td><b>Vak</b></td>
  <td>"
.$list->vak."</td>
 </tr>
 <tr>
  <td><b>Leraar</b></td>
  <td>"
.$list->leraar."</td>
 </tr>
</table>
<br>"
;

$select = "SELECT * FROM cijfers WHERE vak='".$_GET['vak']."' ORDER BY datum";
$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) != 0){
echo "<table border='1'>
 <tr>
  <td><b>Cijfer</b></td>
  <td><b>Weging</b></td>
  <td><b>Toegevoegd</b></td>
  <td><b>Opmerking</b></td>
  <td><b>Wijzig</b></td>
  <td><b>Verwijder</b></td>
 </tr>\n"
;

while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo "<tr>";
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }

echo "<td>".$list->weging."</td>
     <td>"
.$datum."</td>
     <td>"
.$list->opmerking."&nbsp;</td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?bewerk="
.$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Wijzig</a></td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?verwijder="
.$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Verwijder</a></td>
   </tr>"
;
   }


$select = "SELECT ROUND(SUM(cijfer * weging) / SUM(weging),1) AS gemiddeld FROM cijfers WHERE vak=".$_GET['vak']." GROUP BY vak ";
$query = mysql_query($select);
$list = mysql_fetch_object($query);

echo "</table>
<br>
Het gemiddelde cijfer is: <b>"
.$list->gemiddeld."</b>";
}

else{
echo "Er zijn nog geen cijfers voor dit vak toegevoegd...";
}
}

else{
$select = "SELECT * FROM cijfers";
$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) == 0){
$select = "SELECT * FROM vakken";
}

else{
$select = "SELECT vakken.id, ROUND(SUM(cijfers.cijfer * cijfers.weging) / SUM(cijfers.weging),1) AS gemiddeld, vakken.vak FROM cijfers RIGHT JOIN vakken ON vakken.id = cijfers.vak GROUP BY vakken.id";  
}

$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) == 0){
header("Location: toevoegen_vak.php");
}


echo "<h2>Cijferlijst</h2>";

echo "<a href='toevoegen_vak.php'>Voeg vak toe</a> | <a href='toevoegen_cijfer.php'>Voeg cijfer toe</a><br><br>";

?>

<table>
<tr>
<td><b>Vak</b></td>
<td><b>Gemiddelde</b></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td></tr>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td>

        </tr>'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>


config1.php klopt. ik gebruik namelijk voor het beveiligingsscript config.php
 
Luke Banning

Luke Banning

22/12/2006 20:53:00
Quote Anchor link
Welke pagina is dit?
Ik heb toevoegen_cijfer.php en bewerken_cijfer.php nodig voor dit probleempje
 
Daan Janssen

Daan Janssen

22/12/2006 22:54:00
Quote Anchor link
oke

toevoegen_cijfer.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
include("config1.php");

$select = "SELECT * FROM vakken";
$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) == 0){
header("Location: toevoegen_vak.php");
}


if($_POST['Toevoegen']){
   if(!$_POST['cijfer'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['cijfer'])){$fout['cijfer'] = "<font color=red> *</font>";}
   if(!$_POST['weging'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['weging'])){$fout['weging'] = "<font color=red> *</font>";}
       if(!$fout){
        $insert = "INSERT INTO cijfers (id, cijfer, weging, datum, opmerking, vak) VALUES ('','".str_replace(",",".",$_POST['cijfer'])."','".str_replace(",",".",$_POST['weging'])."','".time()."','".$_POST['opmerking']."','".$_POST['vak']."')";
        $query = mysql_query($insert);
        header("Location: overzicht.php?vak=".$_POST['vak']."");
        }
}

echo "<h2>Cijfers toevoegen</h2>
<form method='post' action=''>
  <table border='1'>
    <tr>
      <td>Vak:</td>
      <td><select name='vak'>"
;
while($list = mysql_fetch_object($query)){
$selected = "";
if($_GET['vak']){$vaksel = $_GET['vak'];}
else{$vaksel = $_POST['vak'];}
if($list->id == $vaksel){$selected = " selected";}
echo "<option value='".$list->id."'".$selected.">".$list->vak."</option>\n";
}


echo "</select></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Cijfer:</td>
      <td><input type='text' name='cijfer' size='3' maxlength='5' value='"
.$_POST['cijfer']."'>".$fout['cijfer']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Weging:</td>
      <td><input type='text' name='weging' size='3' maxlength='5' value='"
.$_POST['weging']."'>".$fout['weging']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Opmerking:</td>
      <td><input type='text' name='opmerking' value='"
.$_POST['opmerking']."'></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>&nbsp;</td>
      <td><input type='submit' name='Toevoegen' value='Toevoegen'></td>
    </tr>
  </table>
</form>"
;
?>


bewerken_cijfer.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
include("config1.php");

if($_POST['wijzig']){
   if(!$_POST['cijfer'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['cijfer'])){$fout['cijfer'] = "<font color=red> *</font>";}
   if(!$_POST['weging'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['weging'])){$fout['weging'] = "<font color=red> *</font>";}
       if(!$fout){
          $insert = "UPDATE cijfers SET cijfer='".str_replace(",",".",$_POST['cijfer'])."', weging='".str_replace(",",".",$_POST['weging'])."', opmerking='".$_POST['opmerking']."' WHERE id='".$_POST['id']."'";
          $query = mysql_query($insert);
          header("Location: overzicht.php?vak=".$_POST['vak']."");
          }

}

elseif($_GET['verwijder']){
mysql_query("DELETE FROM cijfers WHERE id='".$_GET['verwijder']."'");
header("Location: overzicht.php?vak=".$_GET['vak']."");
exit;
}


if($_GET['bewerk'] || $fout){
   if($fout){
   $list->id = $_POST['id'];
   $list->cijfer = $_POST['cijfer'];
   $list->weging = $_POST['weging'];
   $list->opmerking = $_POST['opmerking'];
   $_GET['vak'] = $_POST['vak'];
   }

   else{
   $select = "SELECT cijfers.id, cijfers.cijfer, cijfers.weging, cijfers.opmerking, vakken.vak FROM cijfers, vakken WHERE cijfers.vak=vakken.id AND cijfers.id='".$_GET['bewerk']."'";
   $query = mysql_query($select);
   $list = mysql_fetch_object($query);
   }

echo "<h2>Cijfer wijzigen voor ".$list->vak."</h2>
<form method='post' action=''>
  <table border='1'>
    <tr>
      <td>Cijfer:</td>
      <td><input type='hidden' name='vak' value="
.$_GET['vak'].">
      <input type='hidden' name='id' value='"
.$list->id."'>
      <input type='text' name='cijfer' value='"
.$list->cijfer."'>".$fout['cijfer']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Weging:</td>
      <td><input type='text' name='weging' value='"
.$list->weging."'>".$fout['weging']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Opmerking:</td>
      <td><input type='text' name='opmerking' value='"
.$list->opmerking."'></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>&nbsp;</td>
      <td><input type='submit' name='wijzig' value='Wijzigen'></td>
    </tr>
  </table>
</form>"
;
}

else{
header("location: overzicht.php");
}

?>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.