Cijferlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code geinstalleerd: http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/833

Nu wil ik het zo hebben, dat wanneer het gemiddelde onder de 5.5 is de kleur rood word. En wanneer het gemiddelde boven de 5.5 is de kelur groen word. Is dit mogelijk? En zo ja, hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:28:39
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 09:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>


Geef dan in je css aan dat class onvoldoende tekstkleur rood heeft en class voldoende bijvoorbeeld groen, of normaal -> zwart.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

21/12/2006 11:56:00
Quote Anchor link
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

21/12/2006 12:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="rood">'.$var.'</span>';
}


if($var < 5,5){

$var1 = '<span class="groen">'.$var.'</span>';
}


?>


Ik weet niet hoe je var wordt weergegeven(als nummeriek of string). dus zou je even moeten kijken anders bijv 5.5 pakken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 12:57:00
Quote Anchor link
Andries Louw W. schreef op 21.12.2006 11:56:
En als je het echt makkelijk( == nasty) wilt doen, dan <font color="red"> </font> i.c.m. <font color="green"> </font> gebruiken ;)


Waarom zou je iemand het "nasty" willen laten doen? Omdat het gemakkelijk is om te maken? --> Dat is geen goede reden vind ik. Je kan het beter gewoon in 1 keer goed doen, dan leer je jezelf de juiste manier aan en hoef je ook niet zoveel af te leren.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:38:00
Quote Anchor link
De 1e code, in welk bestand moet ik dat zetten?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:39:00
Quote Anchor link
Kijk even goed naar de code, bijna onderaan staat (bijna) onderaan staat het.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:41:00
Quote Anchor link
Ik heb niet echt een .css bestand. En de nasty manier begrijp ik niet echt. Wie kan voor mij de code zo maken inclusief nasty?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

21/12/2006 13:43:00
Quote Anchor link
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:44:00
Quote Anchor link
Robert schreef op 21.12.2006 13:43:
Daan, ik krijg sterk de indruk dat je helemaal geen PHP kent, en ook (bijna) geen HTML. Waarom wil je dan zoiets maken, het is duidelijk te hoog gegrepen voor je.
Die nasty code staat al (bijna) kant en klaar in Andries zijn post.


Ik ben pas een paar dagen gelden begonnen met php. HTML heb ik redelijk onder de knie.

dus dan word het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="font color="red">onvoldoende </font>"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="<font color="green"> voldoende</font> "><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td class="onvoldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td></tr>\n'
         }
        else{
            echo '<td class="voldoende"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></td>

        </tr>\n'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>

Maar script wel ff netjes he :P dus niet mysql_fetch_object gebruiken...
Dat is de meest trage manier.
Gebruik dan: mysql_fetch_assoc.

En maak dan van $list->id dit $list['id']
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle Posthuma
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 13:49:00
Quote Anchor link
Dit onderaan op overzicht.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>

<td><b>"
.$list->gemiddeld."</b></td>

   </tr>\n"
;
   }


echo "</table>";
}

?>

vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td></tr>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td>

        </tr>'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:54:00
Quote Anchor link
Bedankt her werkt!
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Nu heb ik nog een vraagje. Kan dit ook voor de vakken zelf, dus als ik per vak het cijfer kan bekijken. Kan dit ook een kleur krijgen?
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Ik zal even kijken, zat net nog thuis nu op school, dus gaat iets lastiger ;-)
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:13:00
Quote Anchor link
oke, bedankt dat je wilt kijken
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:14:00
Quote Anchor link
regel 38 in overzicht.php vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>

Als ik jou was zou ik andere kleur als rood en groen gebruiken...
Ik zie als kleurenblinde het verschil niet :p
Probeer zwart voor alles boven de 5.5 en alles eronder rood. Dit is stukken duidelijker :)


Ik kan het helaas niet testen, FTP poort (:21) is geblokkeerd en DirectAdmin ook. Maar denk wel dat dit zou werken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in D:\Inetpub\users\Daan\public_html\overzicht.php on line 42

hier een stukje code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo " <tr>
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td></tr>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>
     <td>".$list->weging."</td>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Janssen
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo "<tr>";
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }
echo "<td>".$list->weging."</td>
     <td>".$datum."</td>
     <td>".$list->opmerking."&nbsp;</td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?bewerk=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Wijzig</a></td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?verwijder=".$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Verwijder</a></td>
   </tr>";
   }

Zo werkt ie helemaal ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 15:53:00
Quote Anchor link
oke :)
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Ook nu maar bij het script ingevoegd... Toch wel handig voor iedereen ;-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.