Cijferlijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 16:03:00
Quote Anchor link
inderdaad, ik gebruik nu ook het uitgebreide loginsysteem, om de pagina te beveiligen. Ik ga hem nu ook gebruiken voor de website van het huiswerkinstituur waar ik bij zit.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 02:44:01
 
Luke Banning

Luke Banning

21/12/2006 16:11:00
Quote Anchor link
Daan voordat je dit gaat doen, ik zou er nog even mee wachten, er zitten nog tal van beveiligingsbugs in... Ik ben er al op gewezen en ga er z.s.m. dus iets aan doen ;-)
Ik denk dat ik dit weekend al wel iets er aan kan doen :)
Blijf dus steeds ff het scriptje op updates controleren!
 
Daan Janssen

Daan Janssen

21/12/2006 16:14:00
Quote Anchor link
ik heb hem al redelijk beveiligd
 
Daan Janssen

Daan Janssen

22/12/2006 20:15:00
Quote Anchor link
iets werkt niet. wanneer ik een cijfer teovoeg, kom ik niet terug op overzicht.php. Dit geld ook voor het verwijderen. de pagina word dan wit.
 
Luke Banning

Luke Banning

22/12/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Alles wel goed gekopieerd?
Hier werkt ie wel gewoon.
Geef anders even een link en een stukje code.
 
Daan Janssen

Daan Janssen

22/12/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Ik kan/mag je geen link geven aangezien het geheel beveligd is, en het word door andere mensen gebruikt, die waarede hechten aan hun privacy :)

Ik kan je wel een hele lap code geven:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
include("config1.php");

if($_GET['vak']){
$select = "SELECT * FROM vakken WHERE id='".$_GET['vak']."'";
$query = mysql_query($select);
$list = mysql_fetch_object($query);
echo "<h2>Cijferoverzicht ".$list->vak."</h2>
<a href='bewerk_vak.php?bewerk="
.$list->id."'>Wijzig</a> | <a href='bewerk_vak.php?verwijder=".$list->id."'>Verwijder</a> | <a href='toevoegen_cijfer.php?vak=".$_GET['vak']."'>Voeg cijfer toe</a> | <a href='overzicht.php'>Overzicht vakken</a><br><br>
<table border='1'>
 <tr>
  <td><b>Vak</b></td>
  <td>"
.$list->vak."</td>
 </tr>
 <tr>
  <td><b>Leraar</b></td>
  <td>"
.$list->leraar."</td>
 </tr>
</table>
<br>"
;

$select = "SELECT * FROM cijfers WHERE vak='".$_GET['vak']."' ORDER BY datum";
$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) != 0){
echo "<table border='1'>
 <tr>
  <td><b>Cijfer</b></td>
  <td><b>Weging</b></td>
  <td><b>Toegevoegd</b></td>
  <td><b>Opmerking</b></td>
  <td><b>Wijzig</b></td>
  <td><b>Verwijder</b></td>
 </tr>\n"
;

while($list = mysql_fetch_object($query)){
   $datum = date("d-m-y H:i",$list->datum);
   echo "<tr>";
     if ($list->cijfer < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="black"><b>'.$list->cijfer.'</b></font></td>';
         }

echo "<td>".$list->weging."</td>
     <td>"
.$datum."</td>
     <td>"
.$list->opmerking."&nbsp;</td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?bewerk="
.$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Wijzig</a></td>
<td><a href='bewerk_cijfer.php?verwijder="
.$list->id."&vak=".$_GET['vak']."'>Verwijder</a></td>
   </tr>"
;
   }


$select = "SELECT ROUND(SUM(cijfer * weging) / SUM(weging),1) AS gemiddeld FROM cijfers WHERE vak=".$_GET['vak']." GROUP BY vak ";
$query = mysql_query($select);
$list = mysql_fetch_object($query);

echo "</table>
<br>
Het gemiddelde cijfer is: <b>"
.$list->gemiddeld."</b>";
}

else{
echo "Er zijn nog geen cijfers voor dit vak toegevoegd...";
}
}

else{
$select = "SELECT * FROM cijfers";
$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) == 0){
$select = "SELECT * FROM vakken";
}

else{
$select = "SELECT vakken.id, ROUND(SUM(cijfers.cijfer * cijfers.weging) / SUM(cijfers.weging),1) AS gemiddeld, vakken.vak FROM cijfers RIGHT JOIN vakken ON vakken.id = cijfers.vak GROUP BY vakken.id";  
}

$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) == 0){
header("Location: toevoegen_vak.php");
}


echo "<h2>Cijferlijst</h2>";

echo "<a href='toevoegen_vak.php'>Voeg vak toe</a> | <a href='toevoegen_cijfer.php'>Voeg cijfer toe</a><br><br>";

?>

<table>
<tr>
<td><b>Vak</b></td>
<td><b>Gemiddelde</b></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

while($list = mysql_fetch_object($query)){
   echo " <tr>
    <td><a href='overzicht.php?vak="
.$list->id."'>".$list->vak."</a></td>";
        if ($list->gemiddeld < 5.5){
            echo '<td><font color="red"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td></tr>';
         }

        else{
            echo '<td><font color="green"><b>'.$list->gemiddeld.'</b></font></td>

        </tr>'
;
      }
   }


echo "</table>";
}

?>


config1.php klopt. ik gebruik namelijk voor het beveiligingsscript config.php
 
Luke Banning

Luke Banning

22/12/2006 20:53:00
Quote Anchor link
Welke pagina is dit?
Ik heb toevoegen_cijfer.php en bewerken_cijfer.php nodig voor dit probleempje
 
Daan Janssen

Daan Janssen

22/12/2006 22:54:00
Quote Anchor link
oke

toevoegen_cijfer.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
include("config1.php");

$select = "SELECT * FROM vakken";
$query = mysql_query($select);
if(mysql_num_rows($query) == 0){
header("Location: toevoegen_vak.php");
}


if($_POST['Toevoegen']){
   if(!$_POST['cijfer'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['cijfer'])){$fout['cijfer'] = "<font color=red> *</font>";}
   if(!$_POST['weging'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['weging'])){$fout['weging'] = "<font color=red> *</font>";}
       if(!$fout){
        $insert = "INSERT INTO cijfers (id, cijfer, weging, datum, opmerking, vak) VALUES ('','".str_replace(",",".",$_POST['cijfer'])."','".str_replace(",",".",$_POST['weging'])."','".time()."','".$_POST['opmerking']."','".$_POST['vak']."')";
        $query = mysql_query($insert);
        header("Location: overzicht.php?vak=".$_POST['vak']."");
        }
}

echo "<h2>Cijfers toevoegen</h2>
<form method='post' action=''>
  <table border='1'>
    <tr>
      <td>Vak:</td>
      <td><select name='vak'>"
;
while($list = mysql_fetch_object($query)){
$selected = "";
if($_GET['vak']){$vaksel = $_GET['vak'];}
else{$vaksel = $_POST['vak'];}
if($list->id == $vaksel){$selected = " selected";}
echo "<option value='".$list->id."'".$selected.">".$list->vak."</option>\n";
}


echo "</select></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Cijfer:</td>
      <td><input type='text' name='cijfer' size='3' maxlength='5' value='"
.$_POST['cijfer']."'>".$fout['cijfer']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Weging:</td>
      <td><input type='text' name='weging' size='3' maxlength='5' value='"
.$_POST['weging']."'>".$fout['weging']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Opmerking:</td>
      <td><input type='text' name='opmerking' value='"
.$_POST['opmerking']."'></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>&nbsp;</td>
      <td><input type='submit' name='Toevoegen' value='Toevoegen'></td>
    </tr>
  </table>
</form>"
;
?>


bewerken_cijfer.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php
include("config1.php");

if($_POST['wijzig']){
   if(!$_POST['cijfer'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['cijfer'])){$fout['cijfer'] = "<font color=red> *</font>";}
   if(!$_POST['weging'] || !ereg("[[:digit:]]+",$_POST['weging'])){$fout['weging'] = "<font color=red> *</font>";}
       if(!$fout){
          $insert = "UPDATE cijfers SET cijfer='".str_replace(",",".",$_POST['cijfer'])."', weging='".str_replace(",",".",$_POST['weging'])."', opmerking='".$_POST['opmerking']."' WHERE id='".$_POST['id']."'";
          $query = mysql_query($insert);
          header("Location: overzicht.php?vak=".$_POST['vak']."");
          }

}

elseif($_GET['verwijder']){
mysql_query("DELETE FROM cijfers WHERE id='".$_GET['verwijder']."'");
header("Location: overzicht.php?vak=".$_GET['vak']."");
exit;
}


if($_GET['bewerk'] || $fout){
   if($fout){
   $list->id = $_POST['id'];
   $list->cijfer = $_POST['cijfer'];
   $list->weging = $_POST['weging'];
   $list->opmerking = $_POST['opmerking'];
   $_GET['vak'] = $_POST['vak'];
   }

   else{
   $select = "SELECT cijfers.id, cijfers.cijfer, cijfers.weging, cijfers.opmerking, vakken.vak FROM cijfers, vakken WHERE cijfers.vak=vakken.id AND cijfers.id='".$_GET['bewerk']."'";
   $query = mysql_query($select);
   $list = mysql_fetch_object($query);
   }

echo "<h2>Cijfer wijzigen voor ".$list->vak."</h2>
<form method='post' action=''>
  <table border='1'>
    <tr>
      <td>Cijfer:</td>
      <td><input type='hidden' name='vak' value="
.$_GET['vak'].">
      <input type='hidden' name='id' value='"
.$list->id."'>
      <input type='text' name='cijfer' value='"
.$list->cijfer."'>".$fout['cijfer']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Weging:</td>
      <td><input type='text' name='weging' value='"
.$list->weging."'>".$fout['weging']."</td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Opmerking:</td>
      <td><input type='text' name='opmerking' value='"
.$list->opmerking."'></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>&nbsp;</td>
      <td><input type='submit' name='wijzig' value='Wijzigen'></td>
    </tr>
  </table>
</form>"
;
}

else{
header("location: overzicht.php");
}

?>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.