combat calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »
Bram

bram

08/05/2008 18:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een tipsite over een spel genaamd runescape, ikzelf speel dat al lang niet meer maar ik probeer andere spelers een beetje te helpen door het bouwen van een tipsite.

Op runescape heeft je figuurtje een soort lvl, dit lvl wordt je combat genoemd.
Je combat wordt bepaald door 6 skills.
Ik heb nu een script nodig dat je combat berekend als je deze 6 skills ingeeft.
Op het internet zijn zo honderde scripts te vinden, maar geen ervan is helemaal correct omdat runescape de formule niet wil vrijgeven.
Maar nu hebben ze op het forum van runescape achter deze formule gezocht, en hij is getest door heel veel spelers. En hij is bijna 100% correct.

Dit is het script dat op het forum stond:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
 Formula version 4.0
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.


function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}

?>


Het probleem is dat dit script alleen niet zo handig is, het is pas handig als het berekend hoeveel lvls van die skills je nog moet om een combat te stijgen.

Ik heb het al een beetje geprobeerd en voor de meeste skills ben ik er al uitgekomen.

Eerst en vooral heb ik iets toegevoegd aan het script zodat je je combat ook met decimalen kunt zien en wat je volgend combat is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.

function combatLevel($cbattack, $cbdefence, $cbstrength, $cbhp, $cbprayer, $cbranged, $cbmagic, $cbsummoning) {
$cbbase = ($cbdefence + $cbhp + floor($cbprayer / 2) + floor($cbsummoning / 2)) * 0.25;

$cbmelee = ($cbattack + $cbstrength) * 0.325;
$cbranger = floor($cbranged * 1.5) * 0.325;
$cbmage = floor($cbmagic * 1.5) * 0.325;

return $cbbase + max($cbmelee, $cbranger, $cbmage);
}

$cb = combatLevel($attack,$defence,$strength,$hitpoints,$prayer,$ranged,$magic,$summoning);
$combat = floor($cb);
$nextcb = ceil($cb);
?>


De volgende skills kloppen al:
-defence en hitpoints
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$hitpointsnog
= $nextcb - $cb;
$hitpointsnog = $hitpointsnog/0.25;
$hitpointsnog = ceil($hitpointsnog);
//zoveel defence of hitpoints lvls moet je nog:
echo $hitpointsnog." defence/hitpoints lvls"
?>

-prayer en summoning
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$prayernog
= $nextcb - $cb;
$prayernog = ceil(2*($prayernog/0.25));
$prayernog = ceil($prayernog);
//zoveel prayer of summoning lvls moet je nog:
echo $prayernog." prayer/summoning lvls";
?>

-attack en strenght
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$attacknog
= $nextcb - $cb;
$attacknog = $attacknog/0.325;
$attacknog = ceil($attacknog);
//zoveel attack of strenght lvls nog:
echo $attacknog." attack/strength lvls";
?>


Nu zijn er nog twee skills waarvan ik de formule niet krijg omgevormd:
namelijk ranged en magic.

zou alsjeblieft iemand mij hiermee willen helpen?

alvast bedankt,
Bram
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bram
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:36:21
 
Bram

bram

10/05/2008 22:01:00
Quote Anchor link
bump, pls ik heb dit echt dringend nodig...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/05/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Helaas heb ik Runescape nooit gespeeld, maar je zou zeggen dat er genoeg mensen op dit forum rondlopen die dat wel hebben gedaan ;-)
 
Wouter K

Wouter K

10/05/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Ik heb het gespeel Jan :) Als ik een klein mannetje was ;)
@Bram : Hier staan 2 tot 3 Combat scripts op phphulp. Gebruik het zoeksysteem.
 
Bram

bram

10/05/2008 22:40:00
Quote Anchor link
@jan, mijn probleem heeft eigenlijk niet veel met runescape te maken, het is meer een mathematisch probleem ik krijg gwn een formule niet omgevormd (zie de laatste twee codes).

@wouter, weet ik wel maar die hebben de functie niet om te berekenen hoeveel lvl's je nog moet + (zoals ik al in mijn eerste bericht heb gezegd) die gebruiken minder correcte formules, dit is de tot nu toe meest correcte
 
Scrptr

Scrptr

10/05/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Aan zoiets zat ik te denken (werkt nog niet), heb het ff snel gescript.
Dat je dus alles doorloopt met een while en een foreach:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


$levels = array();
$levels['attack']         = ''; // levels
$levels['defence']         = '';
$levels['strength']                     = '';
$levels['hp']         = '';
$levels['prayer']         = '';
$levels['ranged']         = '';
$levels['magic']         = '';
$levels['summoning']                     = '';
$levels_nieuw_cmb = array();

$combat = floor(combatLevel($levels['attack'], $levels['defence'], $levels['strength'], $levels['hp'], $levels['prayer'], $levels['ranged'], $levels['magic'], $levels['summoning']));

foreach($levels as $skill => $lvl){
    $levels_copy         = $levels;
    $combat_change         = $combat;
    $mogelijke_levels     = 0;
    while(floor($combat_change) == $combat){
        $levels_copy[$skill]++;
        $combat_change = combatLevel($levels_copy['attack'], $levels_copy['defence'], $levels_copy['strength'], $levels_copy['hp'], $levels_copy['prayer'], $levels_copy['ranged'], $levels_copy['magic'], $levels_copy['summoning']);
    }

    
    $levels_nieuw_cmb[$skill] = $levels_copy[$skill] - $levels[$skill];
}


echo 'Uw combat level is momenteel '.$combat.'<br />';
foreach($levels_nieuw_cmb as $skill => $lvls){
    echo '<li>Voor het volgende level moet u '.$lvls.' levels '.$skill.' trainen.</li>';
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Bram

bram

11/05/2008 10:58:00
Quote Anchor link
wow, bedankt het werkt perfect :)
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:10:00
Quote Anchor link
Geen dank, alleen klopt het nog niet helemaal, als ik kijk naar de output van dit script en die van lunagang.nl krijg ik net de zelfde gegevens
 
Bram

bram

11/05/2008 11:26:00
Quote Anchor link
vreemd, op tiko (van zybez.net) krijg ik wel dezelfde gegevens.

Zijn de gegevens van lunagang erg anders? in dat geval komt het misschien omdat ze een andere formule gebruiken?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:27:00
Quote Anchor link
ik kijk er zo naar, misschien heb ik wel verkeerde gegevens ingevoerd
Edit: had inderdaad verkeerde gegevens gebruikt, het script klopt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Afbeelding
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:25:00
Quote Anchor link
@paul dat heeft niets te maken met het combat level maar met het level van een skill
Die formule berekend in welk level je zit bij een x aantal experients
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:28:00
Quote Anchor link
00ps verkeerd gekeken :(
Maar werkt het nu ?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Ja hij werkt, een extra toevoeging van het script zou kunnen zijn dat je inplaats van je lvls je experients invult: Zo kun je berekenen hoeveel experients je nog moet, en dat is nauwkeuriger dan lvls
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.