combat calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »
Bram

bram

08/05/2008 18:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een tipsite over een spel genaamd runescape, ikzelf speel dat al lang niet meer maar ik probeer andere spelers een beetje te helpen door het bouwen van een tipsite.

Op runescape heeft je figuurtje een soort lvl, dit lvl wordt je combat genoemd.
Je combat wordt bepaald door 6 skills.
Ik heb nu een script nodig dat je combat berekend als je deze 6 skills ingeeft.
Op het internet zijn zo honderde scripts te vinden, maar geen ervan is helemaal correct omdat runescape de formule niet wil vrijgeven.
Maar nu hebben ze op het forum van runescape achter deze formule gezocht, en hij is getest door heel veel spelers. En hij is bijna 100% correct.

Dit is het script dat op het forum stond:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
 Formula version 4.0
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.


function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}

?>


Het probleem is dat dit script alleen niet zo handig is, het is pas handig als het berekend hoeveel lvls van die skills je nog moet om een combat te stijgen.

Ik heb het al een beetje geprobeerd en voor de meeste skills ben ik er al uitgekomen.

Eerst en vooral heb ik iets toegevoegd aan het script zodat je je combat ook met decimalen kunt zien en wat je volgend combat is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.

function combatLevel($cbattack, $cbdefence, $cbstrength, $cbhp, $cbprayer, $cbranged, $cbmagic, $cbsummoning) {
$cbbase = ($cbdefence + $cbhp + floor($cbprayer / 2) + floor($cbsummoning / 2)) * 0.25;

$cbmelee = ($cbattack + $cbstrength) * 0.325;
$cbranger = floor($cbranged * 1.5) * 0.325;
$cbmage = floor($cbmagic * 1.5) * 0.325;

return $cbbase + max($cbmelee, $cbranger, $cbmage);
}

$cb = combatLevel($attack,$defence,$strength,$hitpoints,$prayer,$ranged,$magic,$summoning);
$combat = floor($cb);
$nextcb = ceil($cb);
?>


De volgende skills kloppen al:
-defence en hitpoints
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$hitpointsnog
= $nextcb - $cb;
$hitpointsnog = $hitpointsnog/0.25;
$hitpointsnog = ceil($hitpointsnog);
//zoveel defence of hitpoints lvls moet je nog:
echo $hitpointsnog." defence/hitpoints lvls"
?>

-prayer en summoning
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$prayernog
= $nextcb - $cb;
$prayernog = ceil(2*($prayernog/0.25));
$prayernog = ceil($prayernog);
//zoveel prayer of summoning lvls moet je nog:
echo $prayernog." prayer/summoning lvls";
?>

-attack en strenght
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$attacknog
= $nextcb - $cb;
$attacknog = $attacknog/0.325;
$attacknog = ceil($attacknog);
//zoveel attack of strenght lvls nog:
echo $attacknog." attack/strength lvls";
?>


Nu zijn er nog twee skills waarvan ik de formule niet krijg omgevormd:
namelijk ranged en magic.

zou alsjeblieft iemand mij hiermee willen helpen?

alvast bedankt,
Bram
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bram
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:38:09
 
Bram

bram

10/05/2008 22:01:00
Quote Anchor link
bump, pls ik heb dit echt dringend nodig...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/05/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Helaas heb ik Runescape nooit gespeeld, maar je zou zeggen dat er genoeg mensen op dit forum rondlopen die dat wel hebben gedaan ;-)
 
Wouter K

Wouter K

10/05/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Ik heb het gespeel Jan :) Als ik een klein mannetje was ;)
@Bram : Hier staan 2 tot 3 Combat scripts op phphulp. Gebruik het zoeksysteem.
 
Bram

bram

10/05/2008 22:40:00
Quote Anchor link
@jan, mijn probleem heeft eigenlijk niet veel met runescape te maken, het is meer een mathematisch probleem ik krijg gwn een formule niet omgevormd (zie de laatste twee codes).

@wouter, weet ik wel maar die hebben de functie niet om te berekenen hoeveel lvl's je nog moet + (zoals ik al in mijn eerste bericht heb gezegd) die gebruiken minder correcte formules, dit is de tot nu toe meest correcte
 
Scrptr

Scrptr

10/05/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Aan zoiets zat ik te denken (werkt nog niet), heb het ff snel gescript.
Dat je dus alles doorloopt met een while en een foreach:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


$levels = array();
$levels['attack']         = ''; // levels
$levels['defence']         = '';
$levels['strength']                     = '';
$levels['hp']         = '';
$levels['prayer']         = '';
$levels['ranged']         = '';
$levels['magic']         = '';
$levels['summoning']                     = '';
$levels_nieuw_cmb = array();

$combat = floor(combatLevel($levels['attack'], $levels['defence'], $levels['strength'], $levels['hp'], $levels['prayer'], $levels['ranged'], $levels['magic'], $levels['summoning']));

foreach($levels as $skill => $lvl){
    $levels_copy         = $levels;
    $combat_change         = $combat;
    $mogelijke_levels     = 0;
    while(floor($combat_change) == $combat){
        $levels_copy[$skill]++;
        $combat_change = combatLevel($levels_copy['attack'], $levels_copy['defence'], $levels_copy['strength'], $levels_copy['hp'], $levels_copy['prayer'], $levels_copy['ranged'], $levels_copy['magic'], $levels_copy['summoning']);
    }

    
    $levels_nieuw_cmb[$skill] = $levels_copy[$skill] - $levels[$skill];
}


echo 'Uw combat level is momenteel '.$combat.'<br />';
foreach($levels_nieuw_cmb as $skill => $lvls){
    echo '<li>Voor het volgende level moet u '.$lvls.' levels '.$skill.' trainen.</li>';
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Bram

bram

11/05/2008 10:58:00
Quote Anchor link
wow, bedankt het werkt perfect :)
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:10:00
Quote Anchor link
Geen dank, alleen klopt het nog niet helemaal, als ik kijk naar de output van dit script en die van lunagang.nl krijg ik net de zelfde gegevens
 
Bram

bram

11/05/2008 11:26:00
Quote Anchor link
vreemd, op tiko (van zybez.net) krijg ik wel dezelfde gegevens.

Zijn de gegevens van lunagang erg anders? in dat geval komt het misschien omdat ze een andere formule gebruiken?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:27:00
Quote Anchor link
ik kijk er zo naar, misschien heb ik wel verkeerde gegevens ingevoerd
Edit: had inderdaad verkeerde gegevens gebruikt, het script klopt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Afbeelding
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:25:00
Quote Anchor link
@paul dat heeft niets te maken met het combat level maar met het level van een skill
Die formule berekend in welk level je zit bij een x aantal experients
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:28:00
Quote Anchor link
00ps verkeerd gekeken :(
Maar werkt het nu ?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Ja hij werkt, een extra toevoeging van het script zou kunnen zijn dat je inplaats van je lvls je experients invult: Zo kun je berekenen hoeveel experients je nog moet, en dat is nauwkeuriger dan lvls
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.