Compatibiliteitsprobleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »
D B

D B

29/08/2014 20:50:27
Quote Anchor link
Hallo!

Daar ben ik weer eens.
Ik heb mijn website een beetje aangepast voor het komende seizoen.
Maar nu krijg ik reacties van een paar mensen dat mijn menu niet meer openschuift.
Ik heb het idee dat het gebeurt met Internet Explorer 7.

Zouden jullie hier eens naar kunnen kijken?
http://www.zscwesterhoven.nl/

De volledige code heb ik maar omdat hij vrij lang is weet ik niet of ik deze hier kan plaatsen.

Menu HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript" src="menu.js"></script>
<ul id="menuul">
    <li><div id="button1" class="activebutton"><a href="home.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button1')">Home</a></div></li>
    <li><div id="button2" class="button"><a href="clubinfo.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button2')">Clubinfo</a></div></li>
    <li><div id="button3" class="button"><a href="afgelastingen.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button3')">Afgelastingen</a></div></li>

    <li><div id="button4" class="button"><a href="senioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:showlayer('sm_1');changeClass('button4')">Senioren</a></div>
    <ul class="submenu" id="sm_1">
        <li><div id="button5" class="buttona"><a href="programmasenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button5')">Programma</a></div></li>
        <li><div id="button6" class="buttona"><a href="uitslagensenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button6')">Uitslagen</a></div></li>
        <li><div id="button7" class="buttona"><a href="elftalindeling.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button7')">Elftalindeling</a></div></li>
    </ul></li>
</ul>
<?
//Dit is een deel van de code
?>


Menu javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
function showlayer(layer){
    var myLayer = document.getElementById(layer);
    if(layer=="sm_1") { //SENIOREN
        if(sm_2.style.display=="block"){sm_2.style.display="none";}
        if(sm_3.style.display=="block"){sm_3.style.display="none";}
        if(sm_4.style.display=="block"){sm_4.style.display="none";}
        if(sm_5.style.display=="block"){sm_5.style.display="none";}
        if(sm_6.style.display=="block"){sm_6.style.display="none";}
        if(sm_7.style.display=="block"){sm_7.style.display="none";}
        if(sm_8.style.display=="block"){sm_8.style.display="none";}
        if(sm_9.style.display=="block"){sm_9.style.display="none";}
        if(sm_10.style.display=="block"){sm_10.style.display="none";}
        if(sm_11.style.display=="block"){sm_11.style.display="none";}
        if(sm_12.style.display=="block"){sm_12.style.display="none";}
        if(sm_13.style.display=="block"){sm_13.style.display="none";}
        if(sm_14.style.display=="block"){sm_14.style.display="none";}
        if(sm_15.style.display=="block"){sm_15.style.display="none";}
        if(sm_16.style.display=="block"){sm_16.style.display="none";}
        if(sm_17.style.display=="block"){sm_17.style.display="none";}
        if(sm_18.style.display=="block"){sm_18.style.display="none";}
        if(sm_19.style.display=="block"){sm_19.style.display="none";}
        if(sm_20.style.display=="block"){sm_20.style.display="none";}
        if(sm_21.style.display=="block"){sm_21.style.display="none";}
        if(sm_22.style.display=="block"){sm_22.style.display="none";}
        if(sm_23.style.display=="block"){sm_23.style.display="none";}
        if(sm_24.style.display=="block"){sm_24.style.display="none";}
        if(sm_25.style.display=="block"){sm_25.style.display="none";}
        if(myLayer.style.display=="none" || myLayer.style.display==""){
            myLayer.style.display="block";
        }
        else {
            myLayer.style.display="none";
        }
    }
}
Gewijzigd op 30/08/2014 09:17:42 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:54:29
 
Wouter J

Wouter J

30/08/2014 10:24:04
Quote Anchor link
Open schruiven kun je beter met CSS aanpakken.

Tevens zou ik hardop afvragen of je IE7 nog wel wilt ondersteunen, zelfs microsoft heeft 7 namelijk al opgegeven.
 
D B

D B

30/08/2014 10:54:43
Quote Anchor link
Hallo Wouter,

Bedankt voor het meedenken alvast.
Ik heb gisteravond nog te horen gekregen dat het juist IE11 is waar de problemen zich voor doen...

Hier staat mijn volledige script:

http://jsfiddle.net/xg39f6my/

Zou iemand hier eens naar kunnen kijken, of ik iets over het hoofd zie? Afgelopen seizoen heb ik namelijk geen problemen gehad.


Wouter: Hoe zou je dit dan mooi met CSS oplossen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/08/2014 11:54:12
Quote Anchor link
jquery accordion

Toevoeging op 30/08/2014 12:01:08:

Hier geen problemen met IE 11
 
D B

D B

30/08/2014 19:24:25
Quote Anchor link
jQuery zou inderdaad ook nog kunnen.

Maar als dit goed op te lossen is met CSS ben ik benieuwd hoe dit in zijn werk gaat....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.