Compatibiliteitsprobleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »
D B

D B

29/08/2014 20:50:27
Quote Anchor link
Hallo!

Daar ben ik weer eens.
Ik heb mijn website een beetje aangepast voor het komende seizoen.
Maar nu krijg ik reacties van een paar mensen dat mijn menu niet meer openschuift.
Ik heb het idee dat het gebeurt met Internet Explorer 7.

Zouden jullie hier eens naar kunnen kijken?
http://www.zscwesterhoven.nl/

De volledige code heb ik maar omdat hij vrij lang is weet ik niet of ik deze hier kan plaatsen.

Menu HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript" src="menu.js"></script>
<ul id="menuul">
    <li><div id="button1" class="activebutton"><a href="home.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button1')">Home</a></div></li>
    <li><div id="button2" class="button"><a href="clubinfo.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button2')">Clubinfo</a></div></li>
    <li><div id="button3" class="button"><a href="afgelastingen.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button3')">Afgelastingen</a></div></li>

    <li><div id="button4" class="button"><a href="senioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:showlayer('sm_1');changeClass('button4')">Senioren</a></div>
    <ul class="submenu" id="sm_1">
        <li><div id="button5" class="buttona"><a href="programmasenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button5')">Programma</a></div></li>
        <li><div id="button6" class="buttona"><a href="uitslagensenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button6')">Uitslagen</a></div></li>
        <li><div id="button7" class="buttona"><a href="elftalindeling.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button7')">Elftalindeling</a></div></li>
    </ul></li>
</ul>
<?
//Dit is een deel van de code
?>


Menu javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
function showlayer(layer){
    var myLayer = document.getElementById(layer);
    if(layer=="sm_1") { //SENIOREN
        if(sm_2.style.display=="block"){sm_2.style.display="none";}
        if(sm_3.style.display=="block"){sm_3.style.display="none";}
        if(sm_4.style.display=="block"){sm_4.style.display="none";}
        if(sm_5.style.display=="block"){sm_5.style.display="none";}
        if(sm_6.style.display=="block"){sm_6.style.display="none";}
        if(sm_7.style.display=="block"){sm_7.style.display="none";}
        if(sm_8.style.display=="block"){sm_8.style.display="none";}
        if(sm_9.style.display=="block"){sm_9.style.display="none";}
        if(sm_10.style.display=="block"){sm_10.style.display="none";}
        if(sm_11.style.display=="block"){sm_11.style.display="none";}
        if(sm_12.style.display=="block"){sm_12.style.display="none";}
        if(sm_13.style.display=="block"){sm_13.style.display="none";}
        if(sm_14.style.display=="block"){sm_14.style.display="none";}
        if(sm_15.style.display=="block"){sm_15.style.display="none";}
        if(sm_16.style.display=="block"){sm_16.style.display="none";}
        if(sm_17.style.display=="block"){sm_17.style.display="none";}
        if(sm_18.style.display=="block"){sm_18.style.display="none";}
        if(sm_19.style.display=="block"){sm_19.style.display="none";}
        if(sm_20.style.display=="block"){sm_20.style.display="none";}
        if(sm_21.style.display=="block"){sm_21.style.display="none";}
        if(sm_22.style.display=="block"){sm_22.style.display="none";}
        if(sm_23.style.display=="block"){sm_23.style.display="none";}
        if(sm_24.style.display=="block"){sm_24.style.display="none";}
        if(sm_25.style.display=="block"){sm_25.style.display="none";}
        if(myLayer.style.display=="none" || myLayer.style.display==""){
            myLayer.style.display="block";
        }
        else {
            myLayer.style.display="none";
        }
    }
}
Gewijzigd op 30/08/2014 09:17:42 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:55:32
 
Wouter J

Wouter J

30/08/2014 10:24:04
Quote Anchor link
Open schruiven kun je beter met CSS aanpakken.

Tevens zou ik hardop afvragen of je IE7 nog wel wilt ondersteunen, zelfs microsoft heeft 7 namelijk al opgegeven.
 
D B

D B

30/08/2014 10:54:43
Quote Anchor link
Hallo Wouter,

Bedankt voor het meedenken alvast.
Ik heb gisteravond nog te horen gekregen dat het juist IE11 is waar de problemen zich voor doen...

Hier staat mijn volledige script:

http://jsfiddle.net/xg39f6my/

Zou iemand hier eens naar kunnen kijken, of ik iets over het hoofd zie? Afgelopen seizoen heb ik namelijk geen problemen gehad.


Wouter: Hoe zou je dit dan mooi met CSS oplossen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/08/2014 11:54:12
Quote Anchor link
jquery accordion

Toevoeging op 30/08/2014 12:01:08:

Hier geen problemen met IE 11
 
D B

D B

30/08/2014 19:24:25
Quote Anchor link
jQuery zou inderdaad ook nog kunnen.

Maar als dit goed op te lossen is met CSS ben ik benieuwd hoe dit in zijn werk gaat....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.