Compatibiliteitsprobleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »
D B

D B

29/08/2014 20:50:27
Quote Anchor link
Hallo!

Daar ben ik weer eens.
Ik heb mijn website een beetje aangepast voor het komende seizoen.
Maar nu krijg ik reacties van een paar mensen dat mijn menu niet meer openschuift.
Ik heb het idee dat het gebeurt met Internet Explorer 7.

Zouden jullie hier eens naar kunnen kijken?
http://www.zscwesterhoven.nl/

De volledige code heb ik maar omdat hij vrij lang is weet ik niet of ik deze hier kan plaatsen.

Menu HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript" src="menu.js"></script>
<ul id="menuul">
    <li><div id="button1" class="activebutton"><a href="home.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button1')">Home</a></div></li>
    <li><div id="button2" class="button"><a href="clubinfo.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button2')">Clubinfo</a></div></li>
    <li><div id="button3" class="button"><a href="afgelastingen.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button3')">Afgelastingen</a></div></li>

    <li><div id="button4" class="button"><a href="senioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:showlayer('sm_1');changeClass('button4')">Senioren</a></div>
    <ul class="submenu" id="sm_1">
        <li><div id="button5" class="buttona"><a href="programmasenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button5')">Programma</a></div></li>
        <li><div id="button6" class="buttona"><a href="uitslagensenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button6')">Uitslagen</a></div></li>
        <li><div id="button7" class="buttona"><a href="elftalindeling.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button7')">Elftalindeling</a></div></li>
    </ul></li>
</ul>
<?
//Dit is een deel van de code
?>


Menu javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
function showlayer(layer){
    var myLayer = document.getElementById(layer);
    if(layer=="sm_1") { //SENIOREN
        if(sm_2.style.display=="block"){sm_2.style.display="none";}
        if(sm_3.style.display=="block"){sm_3.style.display="none";}
        if(sm_4.style.display=="block"){sm_4.style.display="none";}
        if(sm_5.style.display=="block"){sm_5.style.display="none";}
        if(sm_6.style.display=="block"){sm_6.style.display="none";}
        if(sm_7.style.display=="block"){sm_7.style.display="none";}
        if(sm_8.style.display=="block"){sm_8.style.display="none";}
        if(sm_9.style.display=="block"){sm_9.style.display="none";}
        if(sm_10.style.display=="block"){sm_10.style.display="none";}
        if(sm_11.style.display=="block"){sm_11.style.display="none";}
        if(sm_12.style.display=="block"){sm_12.style.display="none";}
        if(sm_13.style.display=="block"){sm_13.style.display="none";}
        if(sm_14.style.display=="block"){sm_14.style.display="none";}
        if(sm_15.style.display=="block"){sm_15.style.display="none";}
        if(sm_16.style.display=="block"){sm_16.style.display="none";}
        if(sm_17.style.display=="block"){sm_17.style.display="none";}
        if(sm_18.style.display=="block"){sm_18.style.display="none";}
        if(sm_19.style.display=="block"){sm_19.style.display="none";}
        if(sm_20.style.display=="block"){sm_20.style.display="none";}
        if(sm_21.style.display=="block"){sm_21.style.display="none";}
        if(sm_22.style.display=="block"){sm_22.style.display="none";}
        if(sm_23.style.display=="block"){sm_23.style.display="none";}
        if(sm_24.style.display=="block"){sm_24.style.display="none";}
        if(sm_25.style.display=="block"){sm_25.style.display="none";}
        if(myLayer.style.display=="none" || myLayer.style.display==""){
            myLayer.style.display="block";
        }
        else {
            myLayer.style.display="none";
        }
    }
}
Gewijzigd op 30/08/2014 09:17:42 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 20:38:11
 
Wouter J

Wouter J

30/08/2014 10:24:04
Quote Anchor link
Open schruiven kun je beter met CSS aanpakken.

Tevens zou ik hardop afvragen of je IE7 nog wel wilt ondersteunen, zelfs microsoft heeft 7 namelijk al opgegeven.
 
D B

D B

30/08/2014 10:54:43
Quote Anchor link
Hallo Wouter,

Bedankt voor het meedenken alvast.
Ik heb gisteravond nog te horen gekregen dat het juist IE11 is waar de problemen zich voor doen...

Hier staat mijn volledige script:

http://jsfiddle.net/xg39f6my/

Zou iemand hier eens naar kunnen kijken, of ik iets over het hoofd zie? Afgelopen seizoen heb ik namelijk geen problemen gehad.


Wouter: Hoe zou je dit dan mooi met CSS oplossen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/08/2014 11:54:12
Quote Anchor link
jquery accordion

Toevoeging op 30/08/2014 12:01:08:

Hier geen problemen met IE 11
 
D B

D B

30/08/2014 19:24:25
Quote Anchor link
jQuery zou inderdaad ook nog kunnen.

Maar als dit goed op te lossen is met CSS ben ik benieuwd hoe dit in zijn werk gaat....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.