competitiemanager help?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 11:31:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,


ik heb de competitiemanager (voetbal)
{http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/346/}
gepropeerd en alles lukt goed.

Nu wil ik alleen dat de eerste 3 teams groen worden gekleurd en de laatste 3 rood maar ik krijg dat niet voorelkaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:48:09
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/06/2008 11:57:00
Quote Anchor link
En wat heb je zelf al geprobeerd? En waar loop je vast?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:31:00
Quote Anchor link
I kan wel de hele rij van de teams de achtergrond kleur veranderen maar ik kan niet zeg maar eentje (rij) aanwijzen. het zit in een tabel en die script die ik gebruik leest de teams uit van een txt bestand en dan zet ie ze automatisch onderelkaar. daarom kan ik niet met css ofzo de rijen aanwijzen.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 12:48:00
Quote Anchor link
in CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
tr.class td
{
background: green;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:56:00
Quote Anchor link
ja nee zo word toch de hele kolom groen, dat is nou de probleem ik weet niet hoe ik moet aangeven dat alleen de eerste drie groen moet worden :(
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 13:06:00
Quote Anchor link
door de 1e 3 een class te geven en de 2e 3 een andere.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
td.klas1
{
background: green;
}
td.klas2
{
background: red;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 14:29:00
Quote Anchor link
sorry maar ik kan nou geen class geven aan de 2e en 3e rij ook niet alleen aan de eerste

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
//maxaantalwedstrijden tellen
if(file_exists("standen/database/clubs.txt")){
$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
$maxaantalwedstrijden=($aantalclubs*2)-2;}
else {$maxaantalwedstrijden="0";}

$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
?>


<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" width="201px">
<tr> <td align="left">&nbsp;</td>
          <td align= "left" style="background-color:black;"><strong>Takim</strong></td>
          <td style="background-color:black;></td>
          <td align="center"><strong>O</strong></td>
<td style="background-color:black; color:white;></td>
     <td align="center"><strong>P</strong></td>
  </tr>


<?php
if(file_exists("standen/database/resultaten.txt")){
  $gegevensbestand=file("standen/database/resultaten.txt");}

//tijdens het testen bleek dit telkens correct te sorteren

usort($gegevensbestand, strnatcmp);
$gegevensbestand=array_reverse($gegevensbestand);

 for ($i=0;$i<$aantalclubs;$i++)  {
       list($punten,$nogtespelen,$saldo,$voor,$tegen,$club,$winst,$gelijk,$verlies,$gespeeld)=explode('||',$gegevensbestand[$i]);

if($saldo=="0") {$saldo=$saldo;} else{ $saldo=$saldo-1000;}

$club2 = preg_replace('#([^a-z0-9]+)#i', '_', $club);

//totaal aantal doelpunten dat gescoord is
$aantaldoelpunten=$aantaldoelpunten+$voor;

if($nogtespelen=="") {$nogtespelen=$maxaantalwedstrijden;}

echo"
    <tr>

<td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
      <td><strong>"
.$club."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
  </tr>

<tr bgcolor=\"#FFFF00\">
</tr>


"


;}
?>


</td>
    </tr>
  </table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 16:10:00
Quote Anchor link
iemand ?
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 16:18:00
Quote Anchor link
even een tellertje mee laten lopen wanneer je de rijen uit spuugt.

dus voordat je gaat uit poepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$i
= 0;

for(asdfasdf){
$i ++;
     if($i < 3){
     //groen
     }else{
     //normale kleur
    }
}

?>

edit: php tag gesloten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Ed

Ed

20/06/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Vervang dit stuk :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
echo     " <tr>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


Door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if ($i < 3) {
        $cssdiv = "green";
    }
elseif ($i > ($aantalclubs - 3)) {
        $cssdiv = "red";
    }
else {
        $cssdiv = "normal";
    }


echo"     <tr id='".$cssdiv."'>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


En dan even in css de volgende aanmaken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
#green {
  background: green;
}

#red {
  background: red;
}

#normal {
  background: white;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 17:39:00
Quote Anchor link
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 18:53:00
Quote Anchor link
ikkom er niet meer uit ? !@...)(*$#@!
 
- -

- -

20/06/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Eskisehirli, je mag pas bumpen na 24 uur :)
 
Ed

Ed

20/06/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 20.06.2008 17:39:
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >


Ik wil je wel helpen, maar plaats even de clubs.txt file hier, dan kan ik ff verder kijken dan willekeurig oplossingen te roepen. En dan ook gelijk de resultaten.txt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

21/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
clubs txt en resultaten zijn in een txt bestand eigenlijk niks bijzonders erin alleen de clubs./ :
CLUBS.txt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Eskisehirspor||Kirmizi - Siyah||
Kocaelispor||Siyah - Yesil||
Galatasaray||Sari - Kirmizi||
Fenerbahce||Sari - Larcivet||
Besiktas||Siyah - Beyaz||
Bursaspor||Yesil - Beyaz||
Genclerbirligi||Kirmizi - Siyah||
Konyaspor||Yesil - Beyaz||
Antalyaspor||Kirmizi - Beyaz||
Istanbul B.BLD||Turuncu - Mavi - Beyaz||
Sivasspor||Kirmizi - Beyaz||
Kayserispor||Kirmizi - Sari||
Ankaragucu||Sari - Mavi||
Ankaraspor||Mavi - Beyaz||
Trabzonspor||Bordo - Mavi||
Denizlispor||Siyah - Yesil||
Gaziantepspor||Siyah - Kirmizi||
G. OFTAS||Siyah - Kirmizi||


EDIT: die "kirmizi - siyah" enzo zijn de club kleuren die hoeven er eigenlijk niette staan heb er niks mee te maken.

Resultaten.txt: (alles staat op 0)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
0||||0||0||0||Eskisehirspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kocaelispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Galatasaray||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Fenerbahce||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Besiktas||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Bursaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Genclerbirligi||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Konyaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Istanbul B.BLD||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Sivasspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kayserispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaragucu||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaraspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Trabzonspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Denizlispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Gaziantepspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||G. OFTAS||0||0||0||0||
0||0||0||0||0||Antalyaspor||0||0||0||0||


EDIT: deze staan niet onder elkaar in de txt bestand maar naast elkaar met een rare vierkantje voor de clubnaam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 00:00:00
Quote Anchor link
Weer niemand ? Die me kan helpen ? ? ? ? ? ?
 
--

--

22/06/2008 00:25:00
Quote Anchor link
Dat was nog geen 24 uur. Hou je alsjeblieft aan de afgesproken regels, ipv je topic te schoppen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 08:46:00
Quote Anchor link
Kun je niet gewoon een database gebruiken i.p.v. dat geklooi met txt-bestanden?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 17:14:00
Quote Anchor link
Evert : als niemand antwoord geeft dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen en ik kom er helemaal niet meer uit

Jezpur: Deze script heb ik niet zelf geschreven en als je dit in een database hebt dan kan het volgens mij nog niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/06/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 22.06.2008 17:14:
... dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen ...
Precies ja, maar pas als er 24 uur of langer niet in je topic gereageerd is!

En verder lijkt me dat er toch al goede antwoorden gegeven zijn? Bepaal eerst hoeveel regels er zijn, laat vervolgens een tellertje mee lopen en geef de eerste 3 en laatste 3 een bepaalde kleur...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$letters
= range("A","Z");

$teller = 1;
$aantal = count($letters);
foreach($letters as $letter) {
  if($teller <= 3) {
    $bgcolor = 'green';
  }
elseif($teller >= $aantal-3) {
    $bgcolor = 'red';
  }
else {
    $bgcolor = 'white';
  }


  echo '<tr style="background-color: '.$bgcolor.';"><td>'.$letter.'</td></tr>';
  $teller++;
}

?>


Dit kan je simpel ombouwen tot wat jij wilt :-). (Die letters zijn een voorbeeldje, niet op letten dus.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.