competitiemanager help?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 11:31:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,


ik heb de competitiemanager (voetbal)
{http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/346/}
gepropeerd en alles lukt goed.

Nu wil ik alleen dat de eerste 3 teams groen worden gekleurd en de laatste 3 rood maar ik krijg dat niet voorelkaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 15:57:49
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/06/2008 11:57:00
Quote Anchor link
En wat heb je zelf al geprobeerd? En waar loop je vast?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:31:00
Quote Anchor link
I kan wel de hele rij van de teams de achtergrond kleur veranderen maar ik kan niet zeg maar eentje (rij) aanwijzen. het zit in een tabel en die script die ik gebruik leest de teams uit van een txt bestand en dan zet ie ze automatisch onderelkaar. daarom kan ik niet met css ofzo de rijen aanwijzen.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 12:48:00
Quote Anchor link
in CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
tr.class td
{
background: green;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:56:00
Quote Anchor link
ja nee zo word toch de hele kolom groen, dat is nou de probleem ik weet niet hoe ik moet aangeven dat alleen de eerste drie groen moet worden :(
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 13:06:00
Quote Anchor link
door de 1e 3 een class te geven en de 2e 3 een andere.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
td.klas1
{
background: green;
}
td.klas2
{
background: red;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 14:29:00
Quote Anchor link
sorry maar ik kan nou geen class geven aan de 2e en 3e rij ook niet alleen aan de eerste

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
//maxaantalwedstrijden tellen
if(file_exists("standen/database/clubs.txt")){
$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
$maxaantalwedstrijden=($aantalclubs*2)-2;}
else {$maxaantalwedstrijden="0";}

$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
?>


<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" width="201px">
<tr> <td align="left">&nbsp;</td>
          <td align= "left" style="background-color:black;"><strong>Takim</strong></td>
          <td style="background-color:black;></td>
          <td align="center"><strong>O</strong></td>
<td style="background-color:black; color:white;></td>
     <td align="center"><strong>P</strong></td>
  </tr>


<?php
if(file_exists("standen/database/resultaten.txt")){
  $gegevensbestand=file("standen/database/resultaten.txt");}

//tijdens het testen bleek dit telkens correct te sorteren

usort($gegevensbestand, strnatcmp);
$gegevensbestand=array_reverse($gegevensbestand);

 for ($i=0;$i<$aantalclubs;$i++)  {
       list($punten,$nogtespelen,$saldo,$voor,$tegen,$club,$winst,$gelijk,$verlies,$gespeeld)=explode('||',$gegevensbestand[$i]);

if($saldo=="0") {$saldo=$saldo;} else{ $saldo=$saldo-1000;}

$club2 = preg_replace('#([^a-z0-9]+)#i', '_', $club);

//totaal aantal doelpunten dat gescoord is
$aantaldoelpunten=$aantaldoelpunten+$voor;

if($nogtespelen=="") {$nogtespelen=$maxaantalwedstrijden;}

echo"
    <tr>

<td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
      <td><strong>"
.$club."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
  </tr>

<tr bgcolor=\"#FFFF00\">
</tr>


"


;}
?>


</td>
    </tr>
  </table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 16:10:00
Quote Anchor link
iemand ?
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 16:18:00
Quote Anchor link
even een tellertje mee laten lopen wanneer je de rijen uit spuugt.

dus voordat je gaat uit poepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$i
= 0;

for(asdfasdf){
$i ++;
     if($i < 3){
     //groen
     }else{
     //normale kleur
    }
}

?>

edit: php tag gesloten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Ed

Ed

20/06/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Vervang dit stuk :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
echo     " <tr>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


Door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if ($i < 3) {
        $cssdiv = "green";
    }
elseif ($i > ($aantalclubs - 3)) {
        $cssdiv = "red";
    }
else {
        $cssdiv = "normal";
    }


echo"     <tr id='".$cssdiv."'>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


En dan even in css de volgende aanmaken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
#green {
  background: green;
}

#red {
  background: red;
}

#normal {
  background: white;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 17:39:00
Quote Anchor link
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 18:53:00
Quote Anchor link
ikkom er niet meer uit ? !@...)(*$#@!
 
- -

- -

20/06/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Eskisehirli, je mag pas bumpen na 24 uur :)
 
Ed

Ed

20/06/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 20.06.2008 17:39:
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >


Ik wil je wel helpen, maar plaats even de clubs.txt file hier, dan kan ik ff verder kijken dan willekeurig oplossingen te roepen. En dan ook gelijk de resultaten.txt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

21/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
clubs txt en resultaten zijn in een txt bestand eigenlijk niks bijzonders erin alleen de clubs./ :
CLUBS.txt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Eskisehirspor||Kirmizi - Siyah||
Kocaelispor||Siyah - Yesil||
Galatasaray||Sari - Kirmizi||
Fenerbahce||Sari - Larcivet||
Besiktas||Siyah - Beyaz||
Bursaspor||Yesil - Beyaz||
Genclerbirligi||Kirmizi - Siyah||
Konyaspor||Yesil - Beyaz||
Antalyaspor||Kirmizi - Beyaz||
Istanbul B.BLD||Turuncu - Mavi - Beyaz||
Sivasspor||Kirmizi - Beyaz||
Kayserispor||Kirmizi - Sari||
Ankaragucu||Sari - Mavi||
Ankaraspor||Mavi - Beyaz||
Trabzonspor||Bordo - Mavi||
Denizlispor||Siyah - Yesil||
Gaziantepspor||Siyah - Kirmizi||
G. OFTAS||Siyah - Kirmizi||


EDIT: die "kirmizi - siyah" enzo zijn de club kleuren die hoeven er eigenlijk niette staan heb er niks mee te maken.

Resultaten.txt: (alles staat op 0)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
0||||0||0||0||Eskisehirspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kocaelispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Galatasaray||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Fenerbahce||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Besiktas||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Bursaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Genclerbirligi||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Konyaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Istanbul B.BLD||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Sivasspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kayserispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaragucu||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaraspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Trabzonspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Denizlispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Gaziantepspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||G. OFTAS||0||0||0||0||
0||0||0||0||0||Antalyaspor||0||0||0||0||


EDIT: deze staan niet onder elkaar in de txt bestand maar naast elkaar met een rare vierkantje voor de clubnaam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 00:00:00
Quote Anchor link
Weer niemand ? Die me kan helpen ? ? ? ? ? ?
 
--

--

22/06/2008 00:25:00
Quote Anchor link
Dat was nog geen 24 uur. Hou je alsjeblieft aan de afgesproken regels, ipv je topic te schoppen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 08:46:00
Quote Anchor link
Kun je niet gewoon een database gebruiken i.p.v. dat geklooi met txt-bestanden?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 17:14:00
Quote Anchor link
Evert : als niemand antwoord geeft dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen en ik kom er helemaal niet meer uit

Jezpur: Deze script heb ik niet zelf geschreven en als je dit in een database hebt dan kan het volgens mij nog niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/06/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 22.06.2008 17:14:
... dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen ...
Precies ja, maar pas als er 24 uur of langer niet in je topic gereageerd is!

En verder lijkt me dat er toch al goede antwoorden gegeven zijn? Bepaal eerst hoeveel regels er zijn, laat vervolgens een tellertje mee lopen en geef de eerste 3 en laatste 3 een bepaalde kleur...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$letters
= range("A","Z");

$teller = 1;
$aantal = count($letters);
foreach($letters as $letter) {
  if($teller <= 3) {
    $bgcolor = 'green';
  }
elseif($teller >= $aantal-3) {
    $bgcolor = 'red';
  }
else {
    $bgcolor = 'white';
  }


  echo '<tr style="background-color: '.$bgcolor.';"><td>'.$letter.'</td></tr>';
  $teller++;
}

?>


Dit kan je simpel ombouwen tot wat jij wilt :-). (Die letters zijn een voorbeeldje, niet op letten dus.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.