competitiemanager help?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 11:31:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,


ik heb de competitiemanager (voetbal)
{http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/346/}
gepropeerd en alles lukt goed.

Nu wil ik alleen dat de eerste 3 teams groen worden gekleurd en de laatste 3 rood maar ik krijg dat niet voorelkaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 18:32:58
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/06/2008 11:57:00
Quote Anchor link
En wat heb je zelf al geprobeerd? En waar loop je vast?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:31:00
Quote Anchor link
I kan wel de hele rij van de teams de achtergrond kleur veranderen maar ik kan niet zeg maar eentje (rij) aanwijzen. het zit in een tabel en die script die ik gebruik leest de teams uit van een txt bestand en dan zet ie ze automatisch onderelkaar. daarom kan ik niet met css ofzo de rijen aanwijzen.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 12:48:00
Quote Anchor link
in CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
tr.class td
{
background: green;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:56:00
Quote Anchor link
ja nee zo word toch de hele kolom groen, dat is nou de probleem ik weet niet hoe ik moet aangeven dat alleen de eerste drie groen moet worden :(
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 13:06:00
Quote Anchor link
door de 1e 3 een class te geven en de 2e 3 een andere.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
td.klas1
{
background: green;
}
td.klas2
{
background: red;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 14:29:00
Quote Anchor link
sorry maar ik kan nou geen class geven aan de 2e en 3e rij ook niet alleen aan de eerste

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
//maxaantalwedstrijden tellen
if(file_exists("standen/database/clubs.txt")){
$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
$maxaantalwedstrijden=($aantalclubs*2)-2;}
else {$maxaantalwedstrijden="0";}

$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
?>


<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" width="201px">
<tr> <td align="left">&nbsp;</td>
          <td align= "left" style="background-color:black;"><strong>Takim</strong></td>
          <td style="background-color:black;></td>
          <td align="center"><strong>O</strong></td>
<td style="background-color:black; color:white;></td>
     <td align="center"><strong>P</strong></td>
  </tr>


<?php
if(file_exists("standen/database/resultaten.txt")){
  $gegevensbestand=file("standen/database/resultaten.txt");}

//tijdens het testen bleek dit telkens correct te sorteren

usort($gegevensbestand, strnatcmp);
$gegevensbestand=array_reverse($gegevensbestand);

 for ($i=0;$i<$aantalclubs;$i++)  {
       list($punten,$nogtespelen,$saldo,$voor,$tegen,$club,$winst,$gelijk,$verlies,$gespeeld)=explode('||',$gegevensbestand[$i]);

if($saldo=="0") {$saldo=$saldo;} else{ $saldo=$saldo-1000;}

$club2 = preg_replace('#([^a-z0-9]+)#i', '_', $club);

//totaal aantal doelpunten dat gescoord is
$aantaldoelpunten=$aantaldoelpunten+$voor;

if($nogtespelen=="") {$nogtespelen=$maxaantalwedstrijden;}

echo"
    <tr>

<td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
      <td><strong>"
.$club."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
  </tr>

<tr bgcolor=\"#FFFF00\">
</tr>


"


;}
?>


</td>
    </tr>
  </table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 16:10:00
Quote Anchor link
iemand ?
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 16:18:00
Quote Anchor link
even een tellertje mee laten lopen wanneer je de rijen uit spuugt.

dus voordat je gaat uit poepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$i
= 0;

for(asdfasdf){
$i ++;
     if($i < 3){
     //groen
     }else{
     //normale kleur
    }
}

?>

edit: php tag gesloten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Ed

Ed

20/06/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Vervang dit stuk :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
echo     " <tr>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


Door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if ($i < 3) {
        $cssdiv = "green";
    }
elseif ($i > ($aantalclubs - 3)) {
        $cssdiv = "red";
    }
else {
        $cssdiv = "normal";
    }


echo"     <tr id='".$cssdiv."'>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


En dan even in css de volgende aanmaken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
#green {
  background: green;
}

#red {
  background: red;
}

#normal {
  background: white;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 17:39:00
Quote Anchor link
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 18:53:00
Quote Anchor link
ikkom er niet meer uit ? !@...)(*$#@!
 
- -

- -

20/06/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Eskisehirli, je mag pas bumpen na 24 uur :)
 
Ed

Ed

20/06/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 20.06.2008 17:39:
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >


Ik wil je wel helpen, maar plaats even de clubs.txt file hier, dan kan ik ff verder kijken dan willekeurig oplossingen te roepen. En dan ook gelijk de resultaten.txt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

21/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
clubs txt en resultaten zijn in een txt bestand eigenlijk niks bijzonders erin alleen de clubs./ :
CLUBS.txt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Eskisehirspor||Kirmizi - Siyah||
Kocaelispor||Siyah - Yesil||
Galatasaray||Sari - Kirmizi||
Fenerbahce||Sari - Larcivet||
Besiktas||Siyah - Beyaz||
Bursaspor||Yesil - Beyaz||
Genclerbirligi||Kirmizi - Siyah||
Konyaspor||Yesil - Beyaz||
Antalyaspor||Kirmizi - Beyaz||
Istanbul B.BLD||Turuncu - Mavi - Beyaz||
Sivasspor||Kirmizi - Beyaz||
Kayserispor||Kirmizi - Sari||
Ankaragucu||Sari - Mavi||
Ankaraspor||Mavi - Beyaz||
Trabzonspor||Bordo - Mavi||
Denizlispor||Siyah - Yesil||
Gaziantepspor||Siyah - Kirmizi||
G. OFTAS||Siyah - Kirmizi||


EDIT: die "kirmizi - siyah" enzo zijn de club kleuren die hoeven er eigenlijk niette staan heb er niks mee te maken.

Resultaten.txt: (alles staat op 0)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
0||||0||0||0||Eskisehirspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kocaelispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Galatasaray||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Fenerbahce||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Besiktas||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Bursaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Genclerbirligi||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Konyaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Istanbul B.BLD||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Sivasspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kayserispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaragucu||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaraspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Trabzonspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Denizlispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Gaziantepspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||G. OFTAS||0||0||0||0||
0||0||0||0||0||Antalyaspor||0||0||0||0||


EDIT: deze staan niet onder elkaar in de txt bestand maar naast elkaar met een rare vierkantje voor de clubnaam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 00:00:00
Quote Anchor link
Weer niemand ? Die me kan helpen ? ? ? ? ? ?
 
--

--

22/06/2008 00:25:00
Quote Anchor link
Dat was nog geen 24 uur. Hou je alsjeblieft aan de afgesproken regels, ipv je topic te schoppen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 08:46:00
Quote Anchor link
Kun je niet gewoon een database gebruiken i.p.v. dat geklooi met txt-bestanden?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 17:14:00
Quote Anchor link
Evert : als niemand antwoord geeft dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen en ik kom er helemaal niet meer uit

Jezpur: Deze script heb ik niet zelf geschreven en als je dit in een database hebt dan kan het volgens mij nog niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/06/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 22.06.2008 17:14:
... dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen ...
Precies ja, maar pas als er 24 uur of langer niet in je topic gereageerd is!

En verder lijkt me dat er toch al goede antwoorden gegeven zijn? Bepaal eerst hoeveel regels er zijn, laat vervolgens een tellertje mee lopen en geef de eerste 3 en laatste 3 een bepaalde kleur...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$letters
= range("A","Z");

$teller = 1;
$aantal = count($letters);
foreach($letters as $letter) {
  if($teller <= 3) {
    $bgcolor = 'green';
  }
elseif($teller >= $aantal-3) {
    $bgcolor = 'red';
  }
else {
    $bgcolor = 'white';
  }


  echo '<tr style="background-color: '.$bgcolor.';"><td>'.$letter.'</td></tr>';
  $teller++;
}

?>


Dit kan je simpel ombouwen tot wat jij wilt :-). (Die letters zijn een voorbeeldje, niet op letten dus.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.