Contact formulier error afhandeling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 16:53:59
Quote Anchor link
Heey mensen,

Ik heb een contact formulier op mijn website en die word gecontroleerd met php (voor mensen die javascript uit hebben maar daar gaat het nu niet om), het probleem is alleen dat als alles fout is hij alleen de 1e fout op het scherm weergeeft. Dit is het stuk script dat de invoer controleerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
    $s1
=''; $s2=''; $s3=''; $s4=''; $s5=''; $s6='';
    if (strlen($_POST["name"]) == 0){
        echo 'Naam is verplicht.';
        $s1='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["mail"]) == 0){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif(preg_match("^[a-z0-9._-]+@[a-z0-9._-]+.[a-z]{2,6}$", ($_POST["mail"]) )){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

    elseif (($_POST["repeatmail"]) != ($_POST["mail"])){
        echo 'Mail moet worden herhaald';
        $s3='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["message"]) <= 10){
        echo 'Bericht is verplicht en moet langer zijn dan 10 tekens.';
        $s6='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["onderwerp"]) == 0){
        echo 'Onderwerp is verplicht.';
        $s4='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (($_POST["validate"]) != 'woord'){
        echo 'Nee, dat woord staat niet lager';
        $s5='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

?>


Ik snap dat dat komt door de if dat hij gelijk de bovenste pakt maar is dit ook op te lossen?
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:55:17
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

23/02/2012 17:00:09
Quote Anchor link
Door alles in zijn eigen "If" te plaatsen in plaats van "elseif", want je wilt(neem ik aan) dat die op alles controleert.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:18:56
Quote Anchor link
Bedankt, heb je ook een idee hoe ik de mail kan valideren? ik doe het nu met preg_match maar volgens mij is dat niet echt een goede manier of wel?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

23/02/2012 17:23:11
Quote Anchor link
Met dit script uit PHP KookboekPHP Kookboek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
/**
 * E-mailadres valideren
 *
 * @author Ward van der Put <[email protected]>
 * @license http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 * @version 4
 *
 * @param string $str
 * @return boolean
 */

function is_emailadres($str)
{

    // Een e-mailadres moet een alfanumerieke string zijn
    if (!is_string($str) or is_numeric($str)) {
        return FALSE;
    }

    // Een e-mailadres kan niet korter zijn dan 7 karakters
    // en mag niet langer zijn dan 256 karakters

    if ((strlen($str) < 7) or (strlen($str) > 256)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een inputfilter
     *
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.filter-var.php
     */

    if (!filter_var($str, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een reguliere expressie
     *
     * Deze reguliere expressie accepteert lange TLD's van 6 karakters
     * (bijvoorbeeld .museum) en nieuwe geo TLD's van 7 of 8 karakters
     * (bijvoorbeeld .ottawa, .hamburg en .saarland).
     *
     * @link http://wiki.phpfreakz.nl/Invoer_validatie
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.preg-match.php
     */

    if (!preg_match('#^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,8})$#i', $str)) {
        return FALSE;
    }

    // E-mailadres uitsplitsen in een geïndexeerde array
    $aEmailadres = explode('@', $str);
    // Het e-mailadres moet uit twee onderdelen bestaan:
    // een lokale naam en een hostnaam

    if (count($aEmailadres) != 2) {
        return FALSE;
    }

    // De lokale naam mag niet langer zijn dan 64 karakters
    if (strlen($aEmailadres[0]) > 64) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * DNS voor SMTP
     *
     * Als er een MX-record wordt gevonden, dan is de hostnaam in het
     * e-mailadres bruikbaar voor mail exchange (MX).  Wordt er geen
     * MX-record gevonden, dan moet de hostnaam zelf zijn te vinden met
     * een DNS-lookup.
     *
     * @link http://www.faqs.org/rfcs/rfc2821
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.getmxrr.php
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.gethostbyname.php
     */

    if (getmxrr($aEmailadres[1], &$aMXhosts)) {
        return TRUE;
    }
else {
        $sIPadres = gethostbyname($aEmailadres[1]);
        if ($sIPadres == $aEmailadres[1]) {
            return FALSE;
        }
else {
            return TRUE;
        }
    }
}

?>

en dan kan je het aanroepen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
is_emailadres($_POST["mail"]);
?>

Alle credits gaan naar Ward van der Put.
Gewijzigd op 23/02/2012 17:23:33 door Koen Vlaswinkel
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2012 17:27:09
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:39:54
Quote Anchor link
@koen
Ik heb dat script gebruikt maar als ik nu hoi invul dan word hij ook geacepteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(is_emailadres($_POST["mail"]))
    {

        $r2='<span class="ValidationErrors">Mail is verplicht, in de vorm [email protected]</span>';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

?>


Pas ik hem zo goed toe?

Toevoeging op 23/02/2012 17:41:09:

opgelost, moest nog een ! toevoegen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.