Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sander A

Sander A

31/08/2010 00:41:08
Quote Anchor link
Beste allen,

Ik probeer een contactformulier een e-mail check te laten doen, maar ik krijg hem niet controllerend wie kan helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
<?php
function checkmail($mail)
{

$email_host = explode("@", $mail);
$email_host = $email_host['1'];
$email_resolved = gethostbyname($email_host);
if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
    $valid = 1;
return $valid;
}

$emailadres = '[verwijderd]';
$onderwerp = 'trickspics.nl - Contactforumulier';
$afzendernaam = 'Administrator';
 
$bericht_bij_verstuurd = 'Je bericht is succesvol verstuurd';
 
if($_POST['verstuur']){
    if(empty($_POST['naam'])){
        echo "Je bent vergeten je naam in te vullen";
        $terug = true;
    }

    elseif(checkmail($_POST['mailadres'])){
        echo "Je bent vergeten je mailadres in te vullen";
        $terug = true;
    }
    
    elseif(empty($_POST['bericht'])){
        echo "Je bent vergeten een bericht in te vullen";
        $terug = true;
    }

    if($terug){
        echo "<br><br><a href='javascript:history.go(-1)'>Terug</a>";
    }

    else {
        $header = "From: ".$afzendernaam." <".$emailadres.">\r\n";
        $header .= "Reply-To: ".$_POST['mailadres']."\r\n";
        $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $header .= "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $header .= "X-Priority: 3\r\n";
        $header .= "X-MSMail-Priority: Normal\r\n";
        $header .= "X-Mailer: PHP / ".phpversion()."\r\n";
        
        $post_bericht = nl2br($_POST['bericht']);
        
        $bericht = "Het contactforumulier is ingevuld met het volgende bericht:<br /><br />
                                <table>
                                  <tr>
                                      <td width=150>
                                          <b>Naam:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                          "
.$_POST['naam']."
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Mailadres:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                    <a href='mailto:"
.$_POST['mailadres']."'>".$_POST['mailadres']."</a>
                                    </td>
                                    </tr>

                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Website url:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            <a target='_blank' href='"
.$_POST['website']."'>".$_POST['website']."</a>
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td>
                                            <b>Betreft:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            "
.$_POST['betreft']."
                                        </td>
                                    </tr>
                                    
                                    <tr>
                                        <td valign=top>
                                            <b>Bericht:</b>
                                        </td>
                                        
                                        <td>
                                            "
.$post_bericht."
                                        </td>
                                    </tr>
                                </table>"
;
        $stuur = @mail($emailadres,$onderwerp,$bericht,$header);
        if($stuur){
          echo $bericht_bij_verstuurd;
        }

        else {
          echo "Je bericht kon niet worden verzonden";
        }
    }
}

else {
?>

    <p> U kunt ons bereiken door dit formulier in te vullen</p>
    <form method="post" action="">
  <table style="margin-left:10px;">
      <td width="150">
        Naam:
      </td>
      
      <td>
        <input type="text" name="naam" size="30" />
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td>
        Je e-mailadres:
      </td>
            
      <td>
        <input type="text" name="mailadres" size="30" />
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td>
        Je website url:
      </td>
            
      <td>
        <input type="text" name="website" size="30" value="http://" />
      </td>
    </tr>
    
        <tr>
      <td>
        Betreft:
      </td>
            
      <td>
        <select name="betreft">
        <option value="onderwerp">Onderwerp</option>
        <option value="Vraag">Vraag</option>
        <option value="Opmerking">Opmerking</option>
        <option value="Idee">Idee</option></select>
      </td>
    </tr>
        
    <tr>
      <td valign="top">
        Je bericht:
      </td>
            
      <td>
        <textarea name="bericht" rows="8" cols="40"></textarea>
      </td>
    </tr>
        
        
    <tr>
      <td><input name="reset" type="reset" value="Herstel" />      </td>
            
      <td><input type="submit" value="Verstuur" name="verstuur" />
      </td>
    </tr>
  </table>  
</form>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 25/03/2012 19:20:37 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 05:40:24
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:44:24
Quote Anchor link
Zet alles eens in code tags..
Krijg je dan errors..? Wat lukt er juist niet?
Beetje vaag "krijg het niet werkend"..
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:46:52
Quote Anchor link
Het script wordt prima geupload maar hij controleert de mail niet en verstuurd dus gewoon

sorry voor vergeten codes, ik ben nieuw
Gewijzigd op 31/08/2010 00:47:50 door Sander A
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:51:04
Quote Anchor link
haal die @ op regel 96 eens weg, dat onderdrukt je eventuele errors..

Edit; eens naar de rest van het script gekeken, het ziet er maar oud en noobie uit
Gewijzigd op 31/08/2010 00:52:32 door Wouter De Schuyter
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:54:47
Quote Anchor link
Helaas, hij verstuurd nog steeds gewoon zonder de mail te controleren
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 00:56:04
Quote Anchor link
Hoe bedoel je juist zonder de mail te controleren?
Als je niks invult het forumulier verzonden wordt wanneer je op submit klikt?
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 00:57:05
Quote Anchor link
Nee dat is niet het probleem, het mailadres zou gevalideerd moeten worden op geldigheid maar dat slaat hij om een of andere reden over

Ik heb overigens nog geen beter script kunnen vinden om dit te maken
Gewijzigd op 31/08/2010 00:59:35 door Sander A
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:00:55
Quote Anchor link
Probeer het zo eens..

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php function checkmail($mail)
{

    if(preg_match("/^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$/", $mail))
    {

        return $valid;
    }

    return FALSE;
}
?>
Gewijzigd op 31/08/2010 01:01:37 door Elio vp
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 01:01:51
Quote Anchor link
Sander Akkermans op 31/08/2010 00:57:05:
Nee dat is niet het probleem, het mailadres zou gevalideerd moeten worden op geldigheid maar dat slaat hij om een of andere reden over


Jah, ook maar een wat brakke functie als ik die daar zo zie, probeer de mijne eens.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
function invalid_email($email) {
    if(eregi("^[a-zA-Z0-9_]+@[a-zA-Z0-9\-]+\.[a-zA-Z0-9\-\.]+$]", $email)) {
        return true;
    }

    else {
        return false;
    }
}

?>


Edit; blijkbaar te lang opzoek en nu was iemand anders me voor :(
Gewijzigd op 31/08/2010 01:03:49 door Wouter De Schuyter
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 01:04:23
Quote Anchor link
Ik kom al verder, maar krijg nu nog de melding

Fatal error: Call to undefined function checkmail()

Ik heb die van jou nu paradox
Gewijzigd op 31/08/2010 01:06:53 door Sander A
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:13:06
Quote Anchor link
Je hebt toch niet exact zijn stukje code gekopieerd he?..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

31/08/2010 01:13:13
Quote Anchor link
Sander Akkermans op 31/08/2010 01:04:23:
Ik kom al verder, maar krijg nu nog de melding

Fatal error: Call to undefined function checkmail()

Ik heb die van jou nu paradox


Verander de naam van mijn functie naar checkmail
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:16:09
Quote Anchor link
Daar wou ik dus naartoe.. :)
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 01:17:03
Quote Anchor link
Het lijkt er nu op dat deze werkt, heel erg bedankt,

Als het niet zo is laat ik het weten

P.s. Sorry voor de ongemakken, maar ik heb erg moeite met php
 
Elio vp

Elio vp

31/08/2010 01:18:35
Quote Anchor link
Gewoon laten bezinken.. rustig bekijken.. elk regeltje dat je niet direct snapt opzoeken.. dan kom je der wel :) en veel lezen, vooral de problemen hie rop het forum :)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/08/2010 08:14:12
Quote Anchor link
Is het handig/verstandig om de code met eregi van Paradox (31/08/2010 01:01:51) te gebruiken?

"This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged."
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/08/2010 08:50:18
Quote Anchor link
Een andere oplossing met het gebruik van PHP Filters:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
function checkmail($email) {
  return filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL);
}

?>
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 08:53:33
Quote Anchor link
Wat ik me nog afvroeg, kan er onderscheid gemaakt worden tussen if email leeg en if email wrong?

Ik dacht aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    elseif(empty($_POST['mailadres'])){
        echo "Je bent vergeten je mailadres in te vullen";
        $terug = true;
    }

elseif(checkmail($_POST['mailadres'])){
        echo "Je mailadres is incorrect";
        $terug = true;
    }

?>


maar dat heeft er geen invloed op.
Gewijzigd op 31/08/2010 08:54:06 door Sander A
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/08/2010 08:57:43
Quote Anchor link
Dat zou wel moeten werken. Houdt er rekening mee dat empty ook naar TRUE evalueert als er bijvoorbeeld 0 ingevuld is. Als je wilt controleren of $_POST['mailadres'] een lege string is, kun je beter dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if($_POST['mailadres'] == '') {
  // Lege string
}
?>
 
Sander A

Sander A

31/08/2010 11:00:44
Quote Anchor link
Ik ben niet zo handig in php, kan ik dit er dan zo in kopieren?
 
Raymond van Os

raymond van Os

31/08/2010 11:35:30
Quote Anchor link
maak het eerst ff wat leesbaarder, is voor ons handig maar ook voor jou.
dat kan maar dan moet je wel ff session aan maken want je wil toch weten of iets gelijk aan mailadres is dus moet je daar eerst naar kijken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.