container loopt niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

23/07/2011 20:26:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een een container en daar twee divjes in, maar de container loopt niet door, zie foto.

Hoe kan ik er voor zorgen dat ie wel door loopt? Want de div nieuws en sidebar moeten er in en footer moet er helemaal onder

http://img715.imageshack.us/img715/9926/59499254.jpg

CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
div.container{
background-color: #101314;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
width: 1000px;
 }

div.nieuws{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: left;
width: 630px;
 }
 
div.sidebar{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: right;
width: 290px;
 }

div.footer{
background-color: #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
padding-top: 10px;
width: 1000px;
 }


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<body>

<div class="container">
<div class="nieuws">Tekst</div>

<div class="sidebar">
Tekst
</div>

</div>

<div class="footer">
Copyright text
</div>

</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:20:11
 
John Acid

John Acid

23/07/2011 20:33:40
Quote Anchor link
Volgens mij moet je je div container height auto meegeven, dan zou het moeten werken.

Kijk anders hierna. misschien zit hier iets tussen; http://www.gigadesign.be/2006/07/layout-met-100-hoogte/
Gewijzigd op 23/07/2011 20:34:35 door John Acid
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/07/2011 20:40:55
Quote Anchor link
Voeg aan de css van div.container toe:

overflow: auto;
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 14:53:35
Quote Anchor link
Bedankt! Het is gelukt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 14:58:54
Quote Anchor link
Hoe heb je het opgelost?
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:10:25
Quote Anchor link
Jou manier Ozzie!

Toevoeging op 24/07/2011 16:15:44:

Ik heb nog iets :$

Ik heb verschillende stekst boxjes maar ze lopen niet onder elkaar

http://img813.imageshack.us/img813/1324/vraag.jpg

Dus div.content moet links staan (onder elkaar doorlopen) en div.sidebar moet rechts staan (onder elkaar doorlopen)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="container">
<div class="content"><h1>Nieuws</h1></div>
<div class="sidebar">Tekst</div>
<div class="content">Tekst</div>
<div class="sidebar"><h1>Chat</h1><br>Tekst</div>

</div>


CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
div.content{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 610px;
float: left;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.sidebar{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 310px;
float: right;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.container{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
overflow: auto;
width: 1000px;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #101314;
behavior: url(/PIE.htc);
}
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:23:07
Quote Anchor link
Je moet dan die 2 blokken aan de linkerkant in een aparte container zetten, bijvoorbeeld container_left en de 2 blokken aan de rechterkant zet je ook in een aparte container, bijvoorbeeld container_right. Deze beide containers geef je dan de juiste breedte width: 610px; en width: 310px; en allebei een float: left; zodat ze naast elkaar komen staan.
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:27:57
Quote Anchor link
Oke, dat ga ik even proberen!

Toevoeging op 24/07/2011 16:48:42:

Alles is gelukt! jullie zijn super heel erg bedankt!!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:59:33
Quote Anchor link
graag gedaan :)
 
Zie Foto

Zie Foto

04/08/2011 22:24:30
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde probleem...

CSS code => http://www.plaatscode.be/141188/
Afbeelding => http://i54.tinypic.com/15wb61z.png

Alvast bedankt,
GerrieOnline
 
Joakim Broden

Joakim Broden

05/08/2011 00:02:04
Quote Anchor link
Manier 1 (aanrader):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
.main:after {
    content: ".";
    display: block;
    clear: both;  
    height: 0;
    overflow: hidden;
}

Een container om .menu en .content zetten met class main en deze css in je css zetten.

Manier 2:
Een container om .menu en .content zetten en een overflow: hidden; mee geven

Manier 3 afrader:
een div achter .content zetten met een clear: both;
Gewijzigd op 05/08/2011 00:03:38 door Joakim Broden
 
Zie Foto

Zie Foto

05/08/2011 00:33:45
Quote Anchor link
Bedankt Oetzie cookie =D
Nu ziet de site er beter uit
 
Zie Foto

Zie Foto

27/08/2011 18:59:57
Quote Anchor link
Oei.. in IE werkt dit niet.

CSS Code:

.content:after {
content:".";
display:block;
clear:both;
height:0;
overflow:hidden;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.