Content Stretch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

15/06/2010 17:15:47
Quote Anchor link
Hallo Phphulp,

Voor mijn probleem is waarschijnlijk een hele makkelijke oplossing.
Ik kom er alleen zelf niet uit.

ik heb de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<html>
<head>
<title>-</title>


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<link href="include/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">


</head>
<body>




<div id="center">
<center>

<table id="layout" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="5" background="images/index_01.jpg" width="800" height="20" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="3" rowspan="2" background="images/index_02.jpg" width="252" height="111" alt=""></td>
        
        <td background="images/index_03.jpg" width="380" height="87" alt=""></td>
        
        <td rowspan="2" background="images/index_04.jpg" width="168" height="111" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_05.jpg" width="380" height="24" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_06.jpg" width="174" height="25" alt=""></td>
        <td colspan="3" rowspan="10" background="images/index_07.jpg" class="content" width="626" height="100%" alt="">
        
        <div id="pages">
        Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque at ipsum vitae enim mollis rutrum sit amet in dolor. Duis lobortis molestie iaculis. Proin turpis justo, eleifend a imperdiet id, accumsan in mauris. Nunc sit amet neque neque. Etiam ultricies luctus consequat. In hac habitasse platea dictumst. Integer mattis augue ante, a venenatis nibh. Donec quam felis, tempus non rutrum vel, euismod in eros. Nulla facilisi. Vivamus at dolor nec magna malesuada pulvinar a eu nisl. Sed justo nisl, cursus id ultrices et, condimentum vitae neque. Duis condimentum, lacus eget egestas mollis, lectus lorem scelerisque massa, vel scelerisque turpis turpis eu nisl. Maecenas lacus arcu, lobortis in posuere vel, faucibus quis dui.

Donec tempor laoreet varius. Morbi vitae tellus tellus, quis volutpat ante. Nam egestas euismod rhoncus. Fusce consectetur massa non eros bibendum ultrices. Nullam a nisi non purus rhoncus luctus ac non erat. Cras fermentum sapien et ipsum vestibulum vestibulum. Proin elit nisi, pharetra non pellentesque nec, dictum in odio. Donec vitae metus sapien. Phasellus eu ante ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
    
        </div>
        
        </td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td rowspan="7" background="images/index_08.jpg" width="11" height="191" alt=""></td>
        <td>
            <a href="" ><img src="images/home.jpg" width="163" height="28" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/praktijk.jpg" width="163" height="29" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/fysio.jpg" width="163" height="26" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/route.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/links.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/contact.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_15.jpg" width="163" height="33" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_16.jpg" width="174" height="77" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_17.jpg" width="174" height="176" alt=""></td>
    </tr>
    
    
    <tr>
        <td background="images/spacer.gif" width="11" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="163" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="78" height="1" alt=""></td>
        
    </tr>
    
</table>
 </center>

</div>
</body>
</html>



Nou ben ik al niet zo'n ster in html, de <td> met de Lorum Ipsum text erin is voor de content, nou wil ik zorgen dat die stretcht, maar het menu moet zo blijven, mijn vraag, weten jullie hier iets voor, als je meer informatie nodig hebt hoor ik het graag.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:16:14 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 08:07:30
 
Milo S

Milo S

15/06/2010 17:26:33
Quote Anchor link
ik heb er de geweldige oplossing voor!

Gooi dit script van je computer en maak hem opnieuw met div's en css, een tabel is hier namelijk niet voor.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 17:30:46
Quote Anchor link
Ik vindt je vraag nogal onduidelijk. Wat ik begrijp en heb getest zonder je css bestand, is dat de content in het midden staat en je deze bovenaan de pagina wilt hebben. je hebt je height="100%" gezet en dat zou in principe niet het probleem zijn. Maar je geeft ook een class (content) mee op regel 37. misschien dat er in die class wel een hoogte staat waardoor hij het niet pakt.

Ik adviseer je alle hoogtes breedtes en dergelijk allemaal in je style.css bestand te zetten en daarbij te kijken naar de text-align, vertical-align.

Edit:

Het is inderdaad wat Milo zegt. in principe probeer je altijd zoveel mogelijk tabellen en div's uit elkaar te houden.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:32:18 door Bas IJzelendoorn
 
Yordi B

Yordi B

16/06/2010 12:44:38
Quote Anchor link
nou in ieder geval alvast bedankt :)

dan ga ik weer aan de slag met div's
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.