Coördinaten ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Beste lezer,

ik zit met een klein vraagje. Ik wil zouiets maken dat mensen op het scherm zelf hun notitieblaadjes kunnen verschuiven. Nu lukt dit me aardig (http://www.fressh.nl/bord.php) maar nu haal ik de X en Y coördinaten op zodra ze hem hebben geplaatst. Nu zoek ik eigenlijk een manier om zodra je klaar bent met al je notitieblaadjes te verplaatsen, je op de save knop moet drukken en de positie als het ware wordt bepaald van je notities en vervolgens in de database zet. Heeft iemand enig idee hoe dit te doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 15:51:22
 

19/06/2008 19:44:00
Quote Anchor link
Dat ding werkt niet in Opera....

Maar wat je kunt doen is een knopje save hebben, als er dan d'r op gedrukt wordt, alle notes bij langs gaan in javascript en dan de x en de y opvragen.
Eventueel (ik zou het wel doen) met een javascript library, zoals jquery.
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 19:46:00
Quote Anchor link
Ja maar hoe kan je dat opvragen.

EDIT:
Werkt die nu wel in Opera?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas van Broekhoven
 

19/06/2008 19:52:00
Quote Anchor link
Thomas schreef op 19.06.2008 19:46:
Ja maar hoe kan je dat opvragen.

EDIT:
Werkt die nu wel in Opera?

Jah, het werkt nu wel in Opera :-D. Over de positie van je hier lezen (goede site!!)
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 20:18:00
Quote Anchor link
Bedankt voor die link, maar ik snap niet hoe ik dit zou moeten toepassen. Waar staat obj voor?
 

19/06/2008 20:23:00
Quote Anchor link
De link die naar de blogpost gaat kan je misschien beter lezen...
Obj == object == div / span / p / whatever...
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 20:25:00
Quote Anchor link
Bedankt, maar ik krijg de volgende error:

Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting '&' or T_VARIABLE in /storage/mijndomein/users/080888/public/sites/www.fressh.nl/bord.php on line 132

Regel 132:
function findPos(obj) {
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thomas van Broekhoven
 

19/06/2008 20:26:00
Quote Anchor link
Das een php error. Je bent al lang genoeg bij phphulp om dat te kunnen begrijpen en wat je dan zou moeten doen...
 
Douwe

Douwe

19/06/2008 20:32:00
Quote Anchor link
Ik heb zo het vermoeden dat je de javascript-code van die website in je php hebt neergezet ;)
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 20:32:00
Quote Anchor link
function findPos($obj) {

?
 

19/06/2008 20:34:00
Quote Anchor link
Thomas schreef op 19.06.2008 20:32:
function findPos($obj) {

?

function lostFingers($bool) {
if($bool) {
echo 'Yes'; }
else {
echo 'Yes';
}

Ik begrijp je niet, als je een php error krijgt, geef dan je code. Maar ik denk netzoals Douwe M dat je javascript als php probeert uit te voeren.

Verder kun je best wel wat tekst schrijven, dat is ook zo netjes. PHP is server-side, javascript is client-side. Dat wat je wilt is client-side. Als je dat niet begrijpt dan misschien een basiscursusje javascript doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Douwe

Douwe

19/06/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Zoals je zegt is regel 132 het volgende:
function findPos(obj) {
Dat is javascript, simpel te zien aan het feit dat er geen dollar-teken voor 'obj' staat. En het komt van http://www.quirksmode.org/js/findpos.html, waar in de titel van de pagina 'JavaScript - Find position' staat. Je hebt dus een stukje JS in je PHP gezet ;)
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 20:41:00
Quote Anchor link
Jullie hadden gelijk, in deed een JS function in PHP. Maar hoe moet het er dan tussen komen. Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<html>
<head>

<style type="text/css">

<!--

.dragme{
position: relative;
height: 200px;
width: 200px;
background-color: #FFFF99;
}
.inhoud{
    height: 180px;
    width: 180px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    margin-top: 10px;
    color: #000000;
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 11px;
}

-->

</style>


<script type="text/javascript">

var ie=document.all;

var nn6=document.getElementById&&!document.all;

var isdrag=false;

var x,y;

var dobj;



function movemouse(e)

{

  if (isdrag)

  {

    dobj.style.left = nn6 ? tx + e.clientX - x : tx + event.clientX - x;

    dobj.style.top  = nn6 ? ty + e.clientY - y : ty + event.clientY - y;

    return false;

  }

}



function selectmouse(e)

{

  var fobj       = nn6 ? e.target : event.srcElement;

  var topelement = nn6 ? "HTML" : "BODY";

  while (fobj.tagName != topelement && fobj.className != "dragme")

  {

    fobj = nn6 ? fobj.parentNode : fobj.parentElement;

  }

  if (fobj.className=="dragme")

  {

    isdrag = true;

    dobj = fobj;

    tx = parseInt(dobj.style.left+0);

    ty = parseInt(dobj.style.top+0);

    x = nn6 ? e.clientX : event.clientX;

    y = nn6 ? e.clientY : event.clientY;

    document.onmousemove=movemouse;

    return false;

  }

}

document.onmousedown=selectmouse;

document.onmouseup=new Function("isdrag=false");

</script>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<body>
    <div class="dragme">
    <div class="inhoud">
    Test
    </div>
   </div>
</body>
</html>


Jullie hebben hier denk ik meer verstand van als ik.
 

19/06/2008 20:44:00
Quote Anchor link
Ik denk dat een basiscursus javascript wel handig is voor jou.
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 20:46:00
Quote Anchor link
Geen slecht idee.
 
Douwe

Douwe

19/06/2008 20:48:00
Quote Anchor link
JavaScript leren is inderdaad handig, maar aangezien je hier op PHPHulp bent kan ik me goed voorstellen dat je geen zin hebt JS helemaal te gaan leren, en je je liever concentreert op PHP, en je voor de JavaScript een framework zoals Prototype JS (ism Script.aculo.us) of Mootools gebruikt. Beide frameworks hebben een simpel Drag-systeem.
Prototype JS ism Script.aculo.us: http://github.com/madrobby/scriptaculous/wikis/draggable
Mootools: http://docs.mootools.net/Plugins/Drag
 

19/06/2008 20:50:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 19.06.2008 20:48:
JavaScript leren is inderdaad handig, maar aangezien je hier op PHPHulp bent kan ik me goed voorstellen dat je geen zin hebt JS helemaal te gaan leren, en je je liever concentreert op PHP, en je voor de JavaScript een framework zoals Prototype JS (ism Script.aculo.us) of Mootools gebruikt. Beide frameworks hebben een simpel Drag-systeem.
Prototype JS ism Script.aculo.us: http://github.com/madrobby/scriptaculous/wikis/draggable
Mootools: http://docs.mootools.net/Plugins/Drag

Dan moet je nogsteeds wel wat van javascript snappen, want hij wilt die coördenaten in een db krijgen....
 
Douwe

Douwe

19/06/2008 20:54:00
Quote Anchor link
Dat is waar, maar beide frameworks hebben een AJAX-'API' om die coördinaten naar een PHP bestand te sturen ;)
Ik ben ook ooit met AJAX en de rest van JavaScript begonnen simpelweg door het doorlezen van de Prototype JS Documentatie ;)
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 21:04:00
Quote Anchor link
Pff, ik snap er echt de ballen van :-(

Nogmaals bedankt voor jullie hulp. Maar heeft iemand nog een enig idee hoe dit aan te pakken?
 
Douwe

Douwe

19/06/2008 21:06:00
Quote Anchor link
Haha :)
Ik heb net even een paar keer je siteje gerefreshd, en zag dus de code van http://github.com/madrobby/scriptaculous/wikis/draggable.
Maar deze code werkt natuurlijk pas als je het framework Prototype JS en zijn onderdeel Script.aculo.us hebt gedownload vanaf http://script.aculo.us/downloads.
Als je het gedownload hebt hoef je alleen maar twee regels code in je site te zetten, en daarna kun je de code van http://github.com/madrobby/scriptaculous/wikis/draggable gebruiken. :)
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 21:18:00
Quote Anchor link
Heey thanks, dit kan nog wel eens van pas komen. Maar hoe kan je met bijvoorbeeld die drag ´n drop scripts de coördinaten van de laatste positie ophalen en naar een PHP bestand sturen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.