[CSS] aligneren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Beste,

ik ben momenteel bezig aan m'n nieuwe site. Ik heb echter al 2 problemen met CSS waarvan ik zelf de oplossing niet direct weet.

1/
http://janheuninck.be/contact.php
=> De errorberichten rechts moeten verticaal gecentreerd worden. Ik heb gewerkt met vertical-align: middle; maar dit werkt niet...

2/
http://janheuninck.be/index.php
=> De menublokken moet rechts gealigneerd worden, zodat de uiterst rechtse kant van het 4e blok gelijk komt met de rechterkant van mn titel. text-align: right werkt niet... Als ik op elk menu-blok float: right; toepas, dan is alles wel mooi langs rechts uitgelijnd, maar dan staan m'n menu-blokken in omgekeerde volgorde...


Kan iemand me hierbij helpen?


alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:44:43
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Voor de eerste heb ik nog niet echt naar gekeken, maar voor de tweede wel:

Voeg eens rond om die vier menu divs een extra div in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
            <div style="float: right;">
            <div class="menu_item" id="item_1" onclick="window.location.href='over.php';">
                    <p>Over mij</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_2" onclick="window.location.href='projecten.php';">
                    <p>Projecten</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_3" onclick="window.location.href='links.php';">
                    <p>Links</p>

                </div>
                <div class="menu_item" id="item_4" onclick="window.location.href='contact.php';">
                    <p>Contact</p>
                </div>
            </div>


Die float: right; zal dan alle menu items naar rechts verplaatsen binnen in de menu div.
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Tuurlijk, dat ik daar niet aan gedacht heb xD

bedankt!
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:59:00
Quote Anchor link
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 11:03:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 02.11.2008 10:59:
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?


Bij de textarea: de "niet geldig" moet verticaal gecentreerd worden t.o.v. het invoerveld. Nu staat dit onderaan t.o.v. de invoer
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 11:17:00
Quote Anchor link
De enige manier die ik kan vinden, is een manier om het aan de bovenkant van de textarea te alignen, in plaats van onderaan. En die manier is hier uitgelegd.

Het nadeel van die manier is dat je een label moet gebruiken. Verder zou ik geen andere manier kunnen bedenken op dit moment.
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Eddy Erkelens schreef op 02.11.2008 13:18:
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).


Dan elke span van een foutboodschap in een label plaatsen? of de span's vervangen door labels?

De validatie klopt inderdaad nog niet, hiervoor heb ik een andere topic gestart :) Bedankt voor de tips
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Spans vervangen door labels.
Spans zijn daar niet voor. Labels wel.
En met wat gespeel met margins/paddings kan je het echt heel netjes maken ;).


Afbeelding

Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<li class="verplicht">
    <label for="naam">Naam van groep</label>
    <label class="bijschrift" for="naam">Naam van groep zo schrijven: <b>6a</b> of <b>7/8</b>.</label>
    
    <input name="naam" type="text">
</li>
<li>
    <label for="admin">Leerkracht/admin</label>
    <label class="bijschrift" for="admin">Indien niet aanwezig: <a href="n.p?s=332bc17c3eblb30aa981">gebruiker toevoegen</a></label>
    
    <select name="admin">
        <option value="3">Meester Eddy</option>
        <option value="13">Juffrouw Diana</option>
    </select>
</li>



En de rest is met CSS ;).
En dit is goed leesbaar voor braille etc. Tevens valideert het (denk ik) wel, maar dat is nog niet getest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.