[CSS] aligneren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:50:00
Quote Anchor link
Beste,

ik ben momenteel bezig aan m'n nieuwe site. Ik heb echter al 2 problemen met CSS waarvan ik zelf de oplossing niet direct weet.

1/
http://janheuninck.be/contact.php
=> De errorberichten rechts moeten verticaal gecentreerd worden. Ik heb gewerkt met vertical-align: middle; maar dit werkt niet...

2/
http://janheuninck.be/index.php
=> De menublokken moet rechts gealigneerd worden, zodat de uiterst rechtse kant van het 4e blok gelijk komt met de rechterkant van mn titel. text-align: right werkt niet... Als ik op elk menu-blok float: right; toepas, dan is alles wel mooi langs rechts uitgelijnd, maar dan staan m'n menu-blokken in omgekeerde volgorde...


Kan iemand me hierbij helpen?


alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:14:03
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Voor de eerste heb ik nog niet echt naar gekeken, maar voor de tweede wel:

Voeg eens rond om die vier menu divs een extra div in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
            <div style="float: right;">
            <div class="menu_item" id="item_1" onclick="window.location.href='over.php';">
                    <p>Over mij</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_2" onclick="window.location.href='projecten.php';">
                    <p>Projecten</p>
                </div>
                <div class="menu_item" id="item_3" onclick="window.location.href='links.php';">
                    <p>Links</p>

                </div>
                <div class="menu_item" id="item_4" onclick="window.location.href='contact.php';">
                    <p>Contact</p>
                </div>
            </div>


Die float: right; zal dan alle menu items naar rechts verplaatsen binnen in de menu div.
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Tuurlijk, dat ik daar niet aan gedacht heb xD

bedankt!
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 10:59:00
Quote Anchor link
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 11:03:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 02.11.2008 10:59:
No problem.

Wat bedoel je precies met die eerste?


Bij de textarea: de "niet geldig" moet verticaal gecentreerd worden t.o.v. het invoerveld. Nu staat dit onderaan t.o.v. de invoer
 
GaMer B

GaMer B

02/11/2008 11:17:00
Quote Anchor link
De enige manier die ik kan vinden, is een manier om het aan de bovenkant van de textarea te alignen, in plaats van onderaan. En die manier is hier uitgelegd.

Het nadeel van die manier is dat je een label moet gebruiken. Verder zou ik geen andere manier kunnen bedenken op dit moment.
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 
Jan H

Jan H

02/11/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Eddy Erkelens schreef op 02.11.2008 13:18:
Je moet eigenlijk sowieso wel een label gebruiken. Denk ook aan braille-lezers en spraaksoftware etc.

Een label is hieruitermater geschikt voor. Maar ik zie dat het al gelukt is (je foutmeldingen staan netjes in het midden erachter).

Ps even je een spatie bij Naam / Voornaam invullen en dan weer halen blijft een groen vinkje geven ;).


Dan elke span van een foutboodschap in een label plaatsen? of de span's vervangen door labels?

De validatie klopt inderdaad nog niet, hiervoor heb ik een andere topic gestart :) Bedankt voor de tips
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Spans vervangen door labels.
Spans zijn daar niet voor. Labels wel.
En met wat gespeel met margins/paddings kan je het echt heel netjes maken ;).


Afbeelding

Voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<li class="verplicht">
    <label for="naam">Naam van groep</label>
    <label class="bijschrift" for="naam">Naam van groep zo schrijven: <b>6a</b> of <b>7/8</b>.</label>
    
    <input name="naam" type="text">
</li>
<li>
    <label for="admin">Leerkracht/admin</label>
    <label class="bijschrift" for="admin">Indien niet aanwezig: <a href="n.p?s=332bc17c3eblb30aa981">gebruiker toevoegen</a></label>
    
    <select name="admin">
        <option value="3">Meester Eddy</option>
        <option value="13">Juffrouw Diana</option>
    </select>
</li>



En de rest is met CSS ;).
En dit is goed leesbaar voor braille etc. Tevens valideert het (denk ik) wel, maar dat is nog niet getest.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.