Cybercrawl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »
Sunadumari

sunadumari

11/09/2008 16:38:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb op het inetrnet het script uit 2000 genaamd Cybercrawl gedownload, geïnstalleerd, de juiste ROOT ingevuld, ECHTER werkt het script niet.
In de file index.php3 gaat volgens mij iets mis: het ingevulde zoekwoord wordt niet verwerkt ($query).
Ik heb bijv. zelf al met if (!isset($_POST['submitr'])) { gekeken of dit helpt maar geen soelaas. Ik ben ene php beginneling en komt hier niet uit.
De ontwikkelaar heb ik al gemaild echter geen reactie.

Hoe kan ik hier de php bestanden als source plaatsen zodat jullie er een oog op kunnen werpen?


oh ja, deze foutmelding krijg ik:

Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in index.php3 on line 59

Line 59 = reset($lycos_link);


Het kan best dat het probleem ergens anders zit in dit bestand of de geinclude andere bestanden (source code wil ik graag plaatsen, maar kan dat hier?)

gr. Sunadumari
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sunadumari
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 18:23:58
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 
Sunadumari

sunadumari

11/09/2008 16:47:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined variable: query in index.php3 on line 46
Notice: Undefined index: Main in template.inc on line 304


IN INDEX.PHP3:

$t->set_file("Main","main.html");
# set MyFileHandle = our template file
$t->set_var("cc_name",$cc_name);
# set template variable cc_name = $cc_name value
$t->set_var("cc_pname",$cc_pname);
# set template variable cc_pname = $cc_pname value
$t->set_var("query",$query); # set template variable query = $query value
$t->parse("MainOutput","Main");
# set template variable MyOutput = parsed file
$t->p("MainOutput");
# output the value of MainOutput (our parsed data)


'query' wordt in een formulier gebruikt (main.html):
name=query value ="{query}"
 
- SanThe -

- SanThe -

11/09/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Tja, een oud script. Lees over Superglobals. Daar zal je grootste probleem mee samenhangen.
 
Sunadumari

sunadumari

11/09/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Superglobals, ok (n.b. er wordt geen gebruik gemaakt van mysql en databewaring... de gevonden gegevens worden direct gezocht en gepresenteerd)

Kan ik niet ergens de code plaatsen en dat iemand er naar kijkt? Als het zo'n oude code is lijkt het mij geen probleem voor de pro's hier om een simpele oplossing te vinden.

Eigenlijk zoek ik een crawl php script waar ik op diverse websites kan zoeken en waarvan de gevonden gegevens netjes worden gepresenteerd, zoals als www.wieowie.nl

gr. Sunadumari
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door sunadumari
 
Eddy E

Eddy E

11/09/2008 17:11:00
Quote Anchor link
Je kan hier gewoon je code plaatsen.

Gewoon beginnen met <?php .... ?> etc.
Het forum laat het vanzelf netjes kleuren etc.

Lukt dat niet: http://codedump.mastercode.nl/
 
Sunadumari

sunadumari

11/09/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Bedankt Eddy.

Bijgaand de code, ik zal het zo duidelijk mogelijk presenteren:

Quote:
Sorry, dit is onzinnig. Post alléén relevante code en niet meerdere complete scripts met honderden regels. Code verwijderd.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door sunadumari
 
- -

- -

11/09/2008 17:51:00
Quote Anchor link
.php3 extensie duidt op een (te) oud script. Wordt hoogstwaarschijnlijk niet meer ondersteund :)
 
Ed

Ed

11/09/2008 19:04:00
Quote Anchor link
iChris.nl schreef op 11.09.2008 17:51:
.php3 extensie duidt op een (te) oud script. Wordt hoogstwaarschijnlijk niet meer ondersteund :)


Nounou een PHP3 script is supermakkelijk om te bouwen naar een goed PHP5 script. Qua ondersteuning, daar zijn we hier toch voor om mensen onder elkaar te helpen, het zei met tips of een stukje script.

Zoals eerder al wordt geroepen de superglobals eruit halen, en ombouwen naar $_POST en $_GET zal de grootste problemen oplossen.
 
Sunadumari

sunadumari

11/09/2008 20:54:00
Quote Anchor link
sunadumari schreef op 11.09.2008 17:16:
Bedankt Eddy.

Bijgaand de code, ik zal het zo duidelijk mogelijk presenteren:

Quote:
Sorry, dit is onzinnig. Post alléén relevante code en niet meerdere complete scripts met honderden regels. Code verwijderd.

SanThe.


in jouw optiek kennelijk onzinnig. Wellicht willen anderen graag WEL die code zien om het te begrijpen... Zo kom ik geen stap verder.
 
Sunadumari

sunadumari

11/09/2008 20:54:00
Quote Anchor link
iChris.nl schreef op 11.09.2008 17:51:
.php3 extensie duidt op een (te) oud script. Wordt hoogstwaarschijnlijk niet meer ondersteund :)


ja, als je bovenaan leest meld ik dat het uit 2000 is.
 
Sunadumari

sunadumari

11/09/2008 20:56:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 11.09.2008 19:04:
iChris.nl schreef op 11.09.2008 17:51:
.php3 extensie duidt op een (te) oud script. Wordt hoogstwaarschijnlijk niet meer ondersteund :)


Nounou een PHP3 script is supermakkelijk om te bouwen naar een goed PHP5 script. Qua ondersteuning, daar zijn we hier toch voor om mensen onder elkaar te helpen, het zei met tips of een stukje script.

Zoals eerder al wordt geroepen de superglobals eruit halen, en ombouwen naar $_POST en $_GET zal de grootste problemen oplossen.


halleluja.
Helaas ben ik niet bij machte dit te doen...
 
Sunadumari

sunadumari

16/09/2008 08:17:00
Quote Anchor link
Danny, lees je mail svp. Dank.

Gr. Suandumari
 
- SanThe -

- SanThe -

16/09/2008 08:30:00
Quote Anchor link
De simpelste, en zeker niet de veiligste, is om extract() te gebruiken.

Edit: Quote uit een ander topic.
pgFrank schreef op 16.09.2008 08:33:
Kasper schreef op 16.09.2008 08:09:
En als je het typen van $_POST['id'] teveel vindt, dan gebruik je gewoon extract() om het vrijwel automatisch om te zetten naar $id.
Die is lekker!

Heb je er wel eens aan gedacht dat iedere dwaas op internet een POST naar jouw server en dus jouw script toe kan sturen? En dat deze dwazen ook zelf leuke namen kunnen bedenken? Dan ga je met extract ineens variabelen aanmaken waarvan jij helemaal niet verwacht dat deze worden aangemaakt. En wanneer deze variabele jouw reeds bestaande variabelen overschrijven, dan heb je een mooi probleem en een mogelijke heel fraai veiligheidslek te pakken!

Ga nooit zonder controles met userinput klooien! Een user en zijn input zijn volkomen onbetrouwbaar, behandel dit dan ook met de grootste zorg.


Edit2: Nog een quote.

pgFrank schreef op 16.09.2008 08:59:
Nog even een stukje uit de PHP-handleiding:
Quote:
Do not use extract() on untrusted data, like user-input ($_GET, ...). If you do, for example, if you want to run old code that relies on register_globals temporarily, make sure you use one of the non-overwriting extract_type values such as EXTR_SKIP and be aware that you should extract in the same order that's defined in variables_order within the php.ini.

Dus mocht je veiligheidslekken in je systeem willen inbouwen, be my guest!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.