Datum dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fabian W

Fabian W

14/12/2013 14:27:33
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met php. Ik wil een menuutje maken waar je een week en een jaar selecteert in een dropdownbox. Als ik dan een week en jaar aanklikt en op go klik, wil ik doorgelinkt worden naar een adres binnen mijn site met dat bepaalde week nummer. Het moet een beetje werken als bijvoorbeeld een top40 lijst, waar je als je een weeknummer invoert, naar de lijst van die bepaalde week gaat. Dit lukt niet. Dit zijn mijn 2 bestanden waarmee ik dit probeer te bereiken:

index.php
<form action="myScript.php" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option> </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>

myscript.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  $date
= $_POST['date_week'] . "-" . $_POST['date_year'];
  $f = fopen("date.php", "w");
  fwrite($f,$date);
  fclose($f);
?>


Als ik in mijn menu week 49 en jaar 2013 selecteer en dan vervolgens op 'go' klik wil ik doorgelinkt worden naar ' 49-2013.php ' dus eigenlijk naar www.site.com/49-2013.php. Vervolgens krijg ik een error melding en wordt ik dus niet doorgelinkt naar het gewenste adres. De link www.site.com/49-2013.php bestaat overigens wel. Ik hoop dat iemand in mijn code kan kijken wat er mis gaat. Alvast bedankt.

Toevoeging op 14/12/2013 14:29:54:

site.com bestaat overigens niet, ik bedoel natuurlijk mijn eigen site naam . com, dus ga die links nou niet aanklikken.
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 22:19:53
 
Erwin H

Erwin H

14/12/2013 14:38:50
Quote Anchor link
Wat je nu doet is een php bestand openen (fopen), er een datum inschrijven (fwrite) en dan het bestand sluiten (fclose). Weet je zelf dat je dat doet, is dat de bedoeling, of is het de bedoeling dat je daar wordt geredirect? Want daar heb je hele andere code voor nodig....
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 19:04:44
Quote Anchor link
:O Nee ik wil dus een bestand openen met als naam een bepaalde datum.
Sorry, ik ben nog al een beginner
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2013 19:39:31
Quote Anchor link
Beste Fabian,

Ik zou eerst eens kijken hoe je met PHP een formulier kunt afhandelen.

bijv op http://www.phptuts.nl/view/39/8/

(Realiseer je dat het formulier getoond wordt in de browser van de gebruiker en dat PHP op de server draait.)
Gewijzigd op 14/12/2013 19:40:36 door Frank Nietbelangrijk
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 22:00:48
Quote Anchor link
Thanks, Erwin en Frank.
Ik heb dat tutorial doorgelezen, maar dat gaat meer over hoe je data kunt invoeren, ik heb meer problemen met de data die ingevoerd is (week en jaar) om te zetten naar een link die verwijst naar een pagina op mijn site.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2013 23:27:27
Quote Anchor link
is dit wat je zoekt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<form action="" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option>    </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>
Gewijzigd op 14/12/2013 23:27:52 door Frank Nietbelangrijk
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 23:54:03
Quote Anchor link
Top, dat is precies wat ik zoek, geweldig dat je dat voor mij doet.
Bedankt, Frank
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/12/2013 00:45:04
Quote Anchor link
:-)
 
Fabian W

Fabian W

17/12/2013 21:58:44
Quote Anchor link
Ik heb je code getest en hij deed het meteen, maar nu heb ik een probleem, want hij geeft nu opeens een error en de functie werkt niet meer.:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at code.php:73) in code.php on line 78

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>


line 73:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
line 78: header('Location: ' . $filename);

Hoe kan deze foutmeling ontstaan?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

17/12/2013 22:05:46
Quote Anchor link
Zie deze tutorial: Header already sent
 
Fabian W

Fabian W

17/12/2013 22:29:44
Quote Anchor link
Thanks Nico, maar ik heb de php code voor het doctype html gehaald, maar dat werkt niet en ook het knippen van de code naar een kladblok, code opslaan, en weer terug kopieren werkt niet.
 
Michael -

Michael -

18/12/2013 09:40:41
Quote Anchor link
Geef eens wat relevante code. De fout 'headers already sent' ontstaat wanneer er html, echo, print, o.i.d. is geplaatst vóór de header(). De html, echo, print o.i.d. kan ook in een bestand zitten die in je include.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2013 09:55:36
Quote Anchor link
Op lijn 73 van code.php moet de output dan staan.
 
Fabian W

Fabian W

18/12/2013 11:00:51
Quote Anchor link
Dit is mijn hele html code: (php code is naar voren gehaald in mijn html code) dus mijn html code begint met php en gaat dan op regel 12 door met html.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Naamloos document</title>
<style type="text/css">@import url("basis.css");</style>
</head>

<body>

<center>
<p>&nbsp;</p>
<div id="main">
<img style="width: 1000px; height: 170px; color: #FFFFFF;" src="blue lines.jpg" alt="aa" >

<div id="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="a.php">aaa</a></li>
<li><a href="b.html">Ccc</a></li>
<li><a href="c.php">ddd</a></li>
<li><a href="d.html">Eee</a></li>
</ul>
</div>

<div id="container">
<div id="titel">
<DIV ALIGN="center"><FONT SIZE="6" COLOR="#FFFFFF" FACE="Courier New"><Strong>Title</strong></div>
</FONT></div>

<div id="tekst">
<p>hier staat  tekst</p>
</div>

<div id="tekst">
<TABLE>    hier staat een tabel </TABLE>                                                                            
                                            
</div></div>

<div id="right">    
<div id="box">
<form action="" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option>    </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="blabla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="blabla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="bal bla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>    
    
</div>
<p>&nbsp;</p>
</center>

</body>
</html>
Gewijzigd op 04/01/2014 14:09:22 door - Ariën -
 
Michael -

Michael -

18/12/2013 11:28:39
Quote Anchor link
Je code even tussen [code.] en [/code.] plaatsen. (punt weg laten)
Zo zou het inderdaad moeten werken. Krijg je nog steeds een foutmelding dan?

Offtopic:
Waarom werkt ignore code niet?
Gewijzigd op 18/12/2013 11:31:10 door Michael -
 
Fabian W

Fabian W

18/12/2013 16:10:55
Quote Anchor link
@michael Dat werkt helaas niet.

Toevoeging op 18/12/2013 22:49:38:

Ik heb het werkend gekregen, thanks to everyone!
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 13:59:14
Quote Anchor link
Ik heb op mijn pagina 3 van deze dropdownmenu's gezet, ik heb de php pagina hieronder even versimpeld neergezet.
Ik heb 2 vraagjes:
1: Hoe zorg ik ervoor dat de Go-button van dropdown menu 3 ook alleen de 3e php lus uitvoert?
2: Hoe zorg ik ervoor dat mijn echo neergezet word onder het bijbehorende dropdown-menu ipv boven aan de pagina?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>


<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>


- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Gewijzigd op 04/01/2014 14:08:59 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2014 14:15:01
Quote Anchor link
Geef elke submit een unieke name-attribuut mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['submit1']) ) {


Niet de beste manier, maar ik denk dat een array-structuur nog een stapje te ver is.
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 14:41:09
Quote Anchor link
Het spijt me dit te moeten zeggen, maar nu doen de dropdown menu's het geen van drieen meer.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/01/2014 20:57:25
Quote Anchor link
Je hebt in het formulier wel de verschillende submit de goede/verschillende naam meegegeven?
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 21:04:02
Quote Anchor link
typfoutje: sumbit ipv submit.
dom dom dom natuurlijk
thanks everybody.

Zou iemand me nog met vraag 2 kunnen helpen?
2: Hoe zorg ik ervoor dat mijn echo neergezet word onder het bijbehorende dropdown-menu ipv boven aan de pagina?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.