Datum dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fabian W

Fabian W

14/12/2013 14:27:33
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met php. Ik wil een menuutje maken waar je een week en een jaar selecteert in een dropdownbox. Als ik dan een week en jaar aanklikt en op go klik, wil ik doorgelinkt worden naar een adres binnen mijn site met dat bepaalde week nummer. Het moet een beetje werken als bijvoorbeeld een top40 lijst, waar je als je een weeknummer invoert, naar de lijst van die bepaalde week gaat. Dit lukt niet. Dit zijn mijn 2 bestanden waarmee ik dit probeer te bereiken:

index.php
<form action="myScript.php" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option> </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>

myscript.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  $date
= $_POST['date_week'] . "-" . $_POST['date_year'];
  $f = fopen("date.php", "w");
  fwrite($f,$date);
  fclose($f);
?>


Als ik in mijn menu week 49 en jaar 2013 selecteer en dan vervolgens op 'go' klik wil ik doorgelinkt worden naar ' 49-2013.php ' dus eigenlijk naar www.site.com/49-2013.php. Vervolgens krijg ik een error melding en wordt ik dus niet doorgelinkt naar het gewenste adres. De link www.site.com/49-2013.php bestaat overigens wel. Ik hoop dat iemand in mijn code kan kijken wat er mis gaat. Alvast bedankt.

Toevoeging op 14/12/2013 14:29:54:

site.com bestaat overigens niet, ik bedoel natuurlijk mijn eigen site naam . com, dus ga die links nou niet aanklikken.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 03:16:33
 
Erwin H

Erwin H

14/12/2013 14:38:50
Quote Anchor link
Wat je nu doet is een php bestand openen (fopen), er een datum inschrijven (fwrite) en dan het bestand sluiten (fclose). Weet je zelf dat je dat doet, is dat de bedoeling, of is het de bedoeling dat je daar wordt geredirect? Want daar heb je hele andere code voor nodig....
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 19:04:44
Quote Anchor link
:O Nee ik wil dus een bestand openen met als naam een bepaalde datum.
Sorry, ik ben nog al een beginner
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2013 19:39:31
Quote Anchor link
Beste Fabian,

Ik zou eerst eens kijken hoe je met PHP een formulier kunt afhandelen.

bijv op http://www.phptuts.nl/view/39/8/

(Realiseer je dat het formulier getoond wordt in de browser van de gebruiker en dat PHP op de server draait.)
Gewijzigd op 14/12/2013 19:40:36 door Frank Nietbelangrijk
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 22:00:48
Quote Anchor link
Thanks, Erwin en Frank.
Ik heb dat tutorial doorgelezen, maar dat gaat meer over hoe je data kunt invoeren, ik heb meer problemen met de data die ingevoerd is (week en jaar) om te zetten naar een link die verwijst naar een pagina op mijn site.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2013 23:27:27
Quote Anchor link
is dit wat je zoekt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<form action="" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option>    </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>
Gewijzigd op 14/12/2013 23:27:52 door Frank Nietbelangrijk
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 23:54:03
Quote Anchor link
Top, dat is precies wat ik zoek, geweldig dat je dat voor mij doet.
Bedankt, Frank
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/12/2013 00:45:04
Quote Anchor link
:-)
 
Fabian W

Fabian W

17/12/2013 21:58:44
Quote Anchor link
Ik heb je code getest en hij deed het meteen, maar nu heb ik een probleem, want hij geeft nu opeens een error en de functie werkt niet meer.:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at code.php:73) in code.php on line 78

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>


line 73:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
line 78: header('Location: ' . $filename);

Hoe kan deze foutmeling ontstaan?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

17/12/2013 22:05:46
Quote Anchor link
Zie deze tutorial: Header already sent
 
Fabian W

Fabian W

17/12/2013 22:29:44
Quote Anchor link
Thanks Nico, maar ik heb de php code voor het doctype html gehaald, maar dat werkt niet en ook het knippen van de code naar een kladblok, code opslaan, en weer terug kopieren werkt niet.
 
Michael -

Michael -

18/12/2013 09:40:41
Quote Anchor link
Geef eens wat relevante code. De fout 'headers already sent' ontstaat wanneer er html, echo, print, o.i.d. is geplaatst vóór de header(). De html, echo, print o.i.d. kan ook in een bestand zitten die in je include.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2013 09:55:36
Quote Anchor link
Op lijn 73 van code.php moet de output dan staan.
 
Fabian W

Fabian W

18/12/2013 11:00:51
Quote Anchor link
Dit is mijn hele html code: (php code is naar voren gehaald in mijn html code) dus mijn html code begint met php en gaat dan op regel 12 door met html.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Naamloos document</title>
<style type="text/css">@import url("basis.css");</style>
</head>

<body>

<center>
<p>&nbsp;</p>
<div id="main">
<img style="width: 1000px; height: 170px; color: #FFFFFF;" src="blue lines.jpg" alt="aa" >

<div id="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="a.php">aaa</a></li>
<li><a href="b.html">Ccc</a></li>
<li><a href="c.php">ddd</a></li>
<li><a href="d.html">Eee</a></li>
</ul>
</div>

<div id="container">
<div id="titel">
<DIV ALIGN="center"><FONT SIZE="6" COLOR="#FFFFFF" FACE="Courier New"><Strong>Title</strong></div>
</FONT></div>

<div id="tekst">
<p>hier staat  tekst</p>
</div>

<div id="tekst">
<TABLE>    hier staat een tabel </TABLE>                                                                            
                                            
</div></div>

<div id="right">    
<div id="box">
<form action="" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option>    </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="blabla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="blabla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="bal bla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>    
    
</div>
<p>&nbsp;</p>
</center>

</body>
</html>
Gewijzigd op 04/01/2014 14:09:22 door - Ariën -
 
Michael -

Michael -

18/12/2013 11:28:39
Quote Anchor link
Je code even tussen [code.] en [/code.] plaatsen. (punt weg laten)
Zo zou het inderdaad moeten werken. Krijg je nog steeds een foutmelding dan?

Offtopic:
Waarom werkt ignore code niet?
Gewijzigd op 18/12/2013 11:31:10 door Michael -
 
Fabian W

Fabian W

18/12/2013 16:10:55
Quote Anchor link
@michael Dat werkt helaas niet.

Toevoeging op 18/12/2013 22:49:38:

Ik heb het werkend gekregen, thanks to everyone!
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 13:59:14
Quote Anchor link
Ik heb op mijn pagina 3 van deze dropdownmenu's gezet, ik heb de php pagina hieronder even versimpeld neergezet.
Ik heb 2 vraagjes:
1: Hoe zorg ik ervoor dat de Go-button van dropdown menu 3 ook alleen de 3e php lus uitvoert?
2: Hoe zorg ik ervoor dat mijn echo neergezet word onder het bijbehorende dropdown-menu ipv boven aan de pagina?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>


<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>


- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Gewijzigd op 04/01/2014 14:08:59 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2014 14:15:01
Quote Anchor link
Geef elke submit een unieke name-attribuut mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['submit1']) ) {


Niet de beste manier, maar ik denk dat een array-structuur nog een stapje te ver is.
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 14:41:09
Quote Anchor link
Het spijt me dit te moeten zeggen, maar nu doen de dropdown menu's het geen van drieen meer.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/01/2014 20:57:25
Quote Anchor link
Je hebt in het formulier wel de verschillende submit de goede/verschillende naam meegegeven?
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 21:04:02
Quote Anchor link
typfoutje: sumbit ipv submit.
dom dom dom natuurlijk
thanks everybody.

Zou iemand me nog met vraag 2 kunnen helpen?
2: Hoe zorg ik ervoor dat mijn echo neergezet word onder het bijbehorende dropdown-menu ipv boven aan de pagina?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.