Datum dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Fabian W

Fabian W

14/12/2013 14:27:33
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met php. Ik wil een menuutje maken waar je een week en een jaar selecteert in een dropdownbox. Als ik dan een week en jaar aanklikt en op go klik, wil ik doorgelinkt worden naar een adres binnen mijn site met dat bepaalde week nummer. Het moet een beetje werken als bijvoorbeeld een top40 lijst, waar je als je een weeknummer invoert, naar de lijst van die bepaalde week gaat. Dit lukt niet. Dit zijn mijn 2 bestanden waarmee ik dit probeer te bereiken:

index.php
<form action="myScript.php" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option> </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>

myscript.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  $date
= $_POST['date_week'] . "-" . $_POST['date_year'];
  $f = fopen("date.php", "w");
  fwrite($f,$date);
  fclose($f);
?>


Als ik in mijn menu week 49 en jaar 2013 selecteer en dan vervolgens op 'go' klik wil ik doorgelinkt worden naar ' 49-2013.php ' dus eigenlijk naar www.site.com/49-2013.php. Vervolgens krijg ik een error melding en wordt ik dus niet doorgelinkt naar het gewenste adres. De link www.site.com/49-2013.php bestaat overigens wel. Ik hoop dat iemand in mijn code kan kijken wat er mis gaat. Alvast bedankt.

Toevoeging op 14/12/2013 14:29:54:

site.com bestaat overigens niet, ik bedoel natuurlijk mijn eigen site naam . com, dus ga die links nou niet aanklikken.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 02:31:33
 
Erwin H

Erwin H

14/12/2013 14:38:50
Quote Anchor link
Wat je nu doet is een php bestand openen (fopen), er een datum inschrijven (fwrite) en dan het bestand sluiten (fclose). Weet je zelf dat je dat doet, is dat de bedoeling, of is het de bedoeling dat je daar wordt geredirect? Want daar heb je hele andere code voor nodig....
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 19:04:44
Quote Anchor link
:O Nee ik wil dus een bestand openen met als naam een bepaalde datum.
Sorry, ik ben nog al een beginner
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2013 19:39:31
Quote Anchor link
Beste Fabian,

Ik zou eerst eens kijken hoe je met PHP een formulier kunt afhandelen.

bijv op http://www.phptuts.nl/view/39/8/

(Realiseer je dat het formulier getoond wordt in de browser van de gebruiker en dat PHP op de server draait.)
Gewijzigd op 14/12/2013 19:40:36 door Frank Nietbelangrijk
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 22:00:48
Quote Anchor link
Thanks, Erwin en Frank.
Ik heb dat tutorial doorgelezen, maar dat gaat meer over hoe je data kunt invoeren, ik heb meer problemen met de data die ingevoerd is (week en jaar) om te zetten naar een link die verwijst naar een pagina op mijn site.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/12/2013 23:27:27
Quote Anchor link
is dit wat je zoekt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<form action="" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option>    </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>
Gewijzigd op 14/12/2013 23:27:52 door Frank Nietbelangrijk
 
Fabian W

Fabian W

14/12/2013 23:54:03
Quote Anchor link
Top, dat is precies wat ik zoek, geweldig dat je dat voor mij doet.
Bedankt, Frank
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/12/2013 00:45:04
Quote Anchor link
:-)
 
Fabian W

Fabian W

17/12/2013 21:58:44
Quote Anchor link
Ik heb je code getest en hij deed het meteen, maar nu heb ik een probleem, want hij geeft nu opeens een error en de functie werkt niet meer.:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at code.php:73) in code.php on line 78

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>


line 73:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
line 78: header('Location: ' . $filename);

Hoe kan deze foutmeling ontstaan?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

17/12/2013 22:05:46
Quote Anchor link
Zie deze tutorial: Header already sent
 
Fabian W

Fabian W

17/12/2013 22:29:44
Quote Anchor link
Thanks Nico, maar ik heb de php code voor het doctype html gehaald, maar dat werkt niet en ook het knippen van de code naar een kladblok, code opslaan, en weer terug kopieren werkt niet.
 
Michael -

Michael -

18/12/2013 09:40:41
Quote Anchor link
Geef eens wat relevante code. De fout 'headers already sent' ontstaat wanneer er html, echo, print, o.i.d. is geplaatst vóór de header(). De html, echo, print o.i.d. kan ook in een bestand zitten die in je include.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2013 09:55:36
Quote Anchor link
Op lijn 73 van code.php moet de output dan staan.
 
Fabian W

Fabian W

18/12/2013 11:00:51
Quote Anchor link
Dit is mijn hele html code: (php code is naar voren gehaald in mijn html code) dus mijn html code begint met php en gaat dan op regel 12 door met html.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Naamloos document</title>
<style type="text/css">@import url("basis.css");</style>
</head>

<body>

<center>
<p>&nbsp;</p>
<div id="main">
<img style="width: 1000px; height: 170px; color: #FFFFFF;" src="blue lines.jpg" alt="aa" >

<div id="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="a.php">aaa</a></li>
<li><a href="b.html">Ccc</a></li>
<li><a href="c.php">ddd</a></li>
<li><a href="d.html">Eee</a></li>
</ul>
</div>

<div id="container">
<div id="titel">
<DIV ALIGN="center"><FONT SIZE="6" COLOR="#FFFFFF" FACE="Courier New"><Strong>Title</strong></div>
</FONT></div>

<div id="tekst">
<p>hier staat  tekst</p>
</div>

<div id="tekst">
<TABLE>    hier staat een tabel </TABLE>                                                                            
                                            
</div></div>

<div id="right">    
<div id="box">
<form action="" method="post">
<label for="date_week">Select date</label>
<select name="date_week" id="day_week"><option value="48">48</option><option value="49">49</option><option value="50">50</option>    </select>
<select name="date_year" id="day_year"><option value="2013">2013</option></select>
<input type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="blabla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="blabla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>

<div id="box">
<DIV ALIGN="center"><STRONG>
<img style="width: 225px; height: 225px; color: #FFFFFF;" src="bal bla.jpg" alt="aa" >
tekst<BR>
tekst</STRONG></DIV>
</div>    
    
</div>
<p>&nbsp;</p>
</center>

</body>
</html>
Gewijzigd op 04/01/2014 14:09:22 door - Ariën -
 
Michael -

Michael -

18/12/2013 11:28:39
Quote Anchor link
Je code even tussen [code.] en [/code.] plaatsen. (punt weg laten)
Zo zou het inderdaad moeten werken. Krijg je nog steeds een foutmelding dan?

Offtopic:
Waarom werkt ignore code niet?
Gewijzigd op 18/12/2013 11:31:10 door Michael -
 
Fabian W

Fabian W

18/12/2013 16:10:55
Quote Anchor link
@michael Dat werkt helaas niet.

Toevoeging op 18/12/2013 22:49:38:

Ik heb het werkend gekregen, thanks to everyone!
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 13:59:14
Quote Anchor link
Ik heb op mijn pagina 3 van deze dropdownmenu's gezet, ik heb de php pagina hieronder even versimpeld neergezet.
Ik heb 2 vraagjes:
1: Hoe zorg ik ervoor dat de Go-button van dropdown menu 3 ook alleen de 3e php lus uitvoert?
2: Hoe zorg ik ervoor dat mijn echo neergezet word onder het bijbehorende dropdown-menu ipv boven aan de pagina?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>

<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $filename = 'ddc' . '-' . $_POST['date_week'] . '-' . $_POST['date_year'] . '.php';
    if(file_exists($filename))
        header('Location: ' . $filename);
    else
        echo 'Deze lijst (' . $filename . ') bestaat helaas nog niet.';
}

?>


<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>

<div id="submenu">
<form action="" method="post">
<select name="date_week" id="date_week"><option value="1">1</option><option value="2">2</option><option value="3">3</option></select>
<select name="date_year" id="date_year"><option value="2014">2014<option value="2013">2013</option></select>
<input id="go_button" type="submit" value="Go" />
</form>
</div>


- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Gewijzigd op 04/01/2014 14:08:59 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/01/2014 14:15:01
Quote Anchor link
Geef elke submit een unieke name-attribuut mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['submit1']) ) {


Niet de beste manier, maar ik denk dat een array-structuur nog een stapje te ver is.
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 14:41:09
Quote Anchor link
Het spijt me dit te moeten zeggen, maar nu doen de dropdown menu's het geen van drieen meer.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/01/2014 20:57:25
Quote Anchor link
Je hebt in het formulier wel de verschillende submit de goede/verschillende naam meegegeven?
 
Fabian W

Fabian W

04/01/2014 21:04:02
Quote Anchor link
typfoutje: sumbit ipv submit.
dom dom dom natuurlijk
thanks everybody.

Zou iemand me nog met vraag 2 kunnen helpen?
2: Hoe zorg ik ervoor dat mijn echo neergezet word onder het bijbehorende dropdown-menu ipv boven aan de pagina?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.