Datum tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:15:28
Quote Anchor link
Hallo php freaks,

Sinds kort verdiep ik mij in php, en dan met name om pagina's meer naar mijn hand te zetten.
Nu ben ik bezig met een webshop en toen liep ik tegen Zingiri webshop aan, wat echt een hele leuke webshop is, maar ik kan daar niet een datum en tijd van afhalen instellen. Nu vond ik een leuk script wat ik graag zou willen gebruiken, het probleem is echter dat ik niet de output naar de template voor elkaar krijg.
Ik ben al 3 dagen met dreamweaver aan het "klooien" en krijg het niet voor elkaar :(

Heel concreet:

* Hoe laad ik datumtijd.php in de onecheckout.php?
* Hoe laat ik de input van datumtijd.php zien in de template?

Hartelijk dank voor jullie hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:22:39
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/03/2011 13:36:31
Quote Anchor link
include()

Ik denk dat jij dat bedoeld.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:40:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('datumtijd.php'); //sorry ; vergeten
?>
Gewijzigd op 10/03/2011 14:01:08 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:42:26
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 13:40:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('datumtijd.php')
?>


Helemaal top, maar nu de output naar de template? dan is het probleem opgelost :)
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:44:14
Quote Anchor link
post anders eens de code van de template waar je hem wilt hebben
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:46:24
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 13:44:14:
post anders eens de code van de template waar je hem wilt hebben


Zelf zat ik te denken aan :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $DATUMTIJD;?>

en dan in de template een [DATUMTIJD] te zetten.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 13:48:49
Quote Anchor link
zou kunnen ik heb het script niet gezien dus kan daar niet op antwoorden, zet beide codes anders even hier in je topic dan kan ik kijken of het klopt
als je dat wilt natuurlijk
Gewijzigd op 10/03/2011 13:50:06 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 13:54:46
Quote Anchor link
het oneckout script is: de regels die ik heb toegevoegd staan op regel 422

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
/*  onecheckout.php
 Copyright 2008,2009,2010 Erik Bogaerts
 Support site: http://www.zingiri.com

 This file is part of Zingiri Web Shop.

 Zingiri Apps is free software; you can redistribute it and/or modify
 it under the terms of the GNU General Public License as published by
 the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
 (at your option) any later version.

 Zingiri Apps is distributed in the hope that it will be useful,
 but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
 MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.  See the
 GNU General Public License for more details.

 You should have received a copy of the GNU General Public License
 along with Zingiri Web Shop; if not, write to the Free Software
 Foundation, Inc., 51 Franklin St, Fifth Floor, Boston, MA  02110-1301  USA
 */

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($index_refer <> 1) { exit(); } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include (dirname(__FILE__)."/includes/checklogin.inc.php"); ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
if (loggedin()) {
    if (!empty($_POST['numprod'])) {
        $numprod=intval($_POST['numprod']);
    }

    if (!empty($_REQUEST['paymentid'])) {
        $paymentid=intval($_REQUEST['paymentid']);
    }

    if (!empty($_REQUEST['basketid'])) {
        $basketid=intval($_REQUEST['basketid']);
    }

    if (!empty($_POST['conditions']) && $_POST['conditions']=="on") {
        $conditions=true;
    }

    if (!empty($_POST['notes'])) {
        $notes=$_POST['notes'];
    }

    if (!empty($_GET['prodid'])) {
        $prodid=intval($_GET['prodid']);
        if (!empty($_POST['numprod'][$basketid])) $numprod=$_POST['numprod'][$basketid];
    }

    if (isset($_REQUEST['shipping'])) {
        list($weightid, $shippingid) = explode(":", $_REQUEST['shipping']);
        $weightid=intval($weightid);
        $shippingid=intval($shippingid);
        $wsShipping=$weightid.':'.$shippingid;
    }


    if (isset($_POST['discount_code'])) {
        $discount_code=$_POST['discount_code'];
        if ($discount_code <> "") {
            $discount=new wsDiscount($discount_code);
            if (!$discount->exists()) {
                PutWindow($gfx_dir, $txt['general12'], $txt['checkout1'], "warning.gif", "50");
                $error = 1;
            }
        }
    }

    // current date
    $today = getdate();
    $error = 0; // no errors found
    if ($action=="delete"){
        $query = "DELETE FROM `".$dbtablesprefix."basket` WHERE `CUSTOMERID` = '". wsCid()."' AND `STATUS` = '0' AND  `ID` = '". $basketid."'";
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    }
elseif ($action=="update"){

        // if we work with stock amounts, then lets check if there is enough in stock
        if ($stock_enabled == 1) {
            $query = "SELECT `STOCK` FROM `".$dbtablesprefix."product` WHERE `ID` = '".$prodid."'";
            $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
            $row = mysql_fetch_row($sql);

            if ($numprod > $row[0] || $row[0] == 0) {
                PutWindow($gfx_dir, $txt['general12'], $txt['checkout15']."<br />".$txt['checkout7']." ".$numprod."<br />".$txt['checkout8']." ".$row[0], "warning.gif", "50");
                $error = 1;
            }
        }

        if ($error == 0) {
            $query = "UPDATE `".$dbtablesprefix."basket` SET `QTY` = ".$numprod." WHERE `CUSTOMERID` = '". wsCid()."' AND `STATUS` = '0' AND  `ID` = '". $basketid."'";
            $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        }
    }


    CheckoutShowProgress();

    //shipping start
    $cart_weight = WeighCart(wsCid());
    //check if combined shipping and weight is applicable
    if ($shippingid && $weightid) {
        $weight_query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE '".$cart_weight."' >= `FROM` AND '".$cart_weight."' <= `TO` AND `SHIPPINGID` = '".$shippingid."'";
        $weight_sql = mysql_query($weight_query) or zfdbexit($weight_query);
        if ($row_weight=mysql_fetch_array($weight_sql)) {
            $weightid=$row_weight['ID'];
        }
else {
            $weightid='';
            $shippingid='';
        }
    }

    ?>

<form id="checkout" method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('index.php?page=checkout',true);?>
">
<table width="100%" class="datatable">
<tr>
<td colspan="4">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping2'] ?>
<br />
<SELECT NAME="shipping" id="shipping"
onChange="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
        // find out the shipping methods
        $query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping` ORDER BY `id`";
        $sql = mysql_query($query) or zfdbexit($query);
        while ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            // there must be at least 1 payment option available, so lets check that
            $pay_query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_payment` WHERE `shippingid`=".$row[0];
            $pay_sql = mysql_query($pay_query) or zfdbexit($pay_query);
            if (mysql_num_rows($pay_sql) <> 0) {
                if ($row[2] == 0 || ($row[2] == 1 && IsCustomerFromDefaultSendCountry($send_default_country) == 1)) {
                    // now check the weight and the costs
                    $weight_query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE '".$cart_weight."' >= `FROM` AND '".$cart_weight."' <= `TO` AND `SHIPPINGID` = '".$row[0]."'";
                    $weight_sql = mysql_query($weight_query) or zfdbexit($weight_query);
                    while ($weight_row = mysql_fetch_array($weight_sql)) {
                        if (!$shippingid) $shippingid=$row[0];
                        if (!$weightid) $weightid=$weight_row[0];
                        if ($shippingid==$row[0] && $weightid==$weight_row[0]) $selected='selected="SELECTED"'; else $selected="";
                        echo "<OPTION VALUE=\"".$weight_row[0].":".$row[0]."\" ".$selected." >".$row[1]."&nbsp;(".$currency_symbol_pre.myNumberFormat($weight_row[4],$number_format).$currency_symbol_post.")</OPTION>";
                    }
                }
            }
        }


        ?>

</SELECT> <br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping10'] ?>
<br />
<SELECT NAME="paymentid" id="paymentid"
onChange="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
        // find out the payment methods
        $query="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_payment` WHERE `shippingid`='".$shippingid."' ORDER BY `paymentid`";
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());

        while ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            $query_pay="SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."payment` WHERE `id`='".$row[1]."'";
            $sql_pay = mysql_query($query_pay) or die(mysql_error());

            while ($row_pay = mysql_fetch_array($sql_pay)) {
                if (!$paymentid) $paymentid=$row_pay[0];
                if ($paymentid==$row_pay[0]) $selected='selected="SELECTED"'; else $selected="";
                if ($paymentid==$row_pay[0] && $row_pay['GATEWAY']=='offlinecc') {
                    $wsIsOfflineCC=$row_pay[0];
                }

                echo "<OPTION VALUE=\"".$row_pay[0]."\" ".$selected.">".$row_pay[1];
            }
        }

        ?>

</SELECT>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
        ?>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
    if (IsAdmin() && get_option('zing_webshop_pro') && $wsIsOfflineCC) {
        echo '<tr><td colspan="4">'.$txt['card1'].'</td></tr><tr>';
        $wsCreditCard=new wsCreditCard(wsCid());
        $i=0;
        $first=true;
        if (count($wsCreditCard->all()) > 0) {
            foreach ($wsCreditCard->all() as $cardid => $card) {
                $i++;
                if ($i > 4) {
                    echo '</tr><tr>';
                    $i=1;
                }

                echo '<td width="25%">';
                echo '<strong>'.$card['CARD_NAME'].'</strong><br />';
                echo $card['CARD_TYPE'].' ';
                echo $card['CARD_NUMBER'].'<br />';
                if ($_POST['wscardid'] == $cardid || ($_POST['wscardid']=='' && $first)) $selected = 'CHECKED'; else $selected="";
                echo '<input type="radio" name="wscardid" value="'.$cardid.'" '.$selected.'/>';
                if ($cardid > 0) {
                    echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=edit&form=bankcard&id='.$cardid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['browse7'].'</a>';
                    echo ' ';
                    echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=delete&form=bankcard&id='.$cardid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['browse8'].'</a>';
                }

                echo '</td>';
                $first=false;
            }
        }

        echo '<tr><td colspan="4">';
        echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=add&form=bankcard&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout&paymentid='.$paymentid.'&shipping='.$wsShipping).'" class="button">'.$txt['shippingadmin10'].'</a>';
        echo '</td></tr>';
    }

    ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    if (WeighCart(wsCid()) > 0) {
        echo '<tr><td colspan="4">'.$txt['customer21'].'</td></tr><tr>';
        $address=new wsAddress(wsCid());
        $addresses=$address->getAddresses();
        $i=0;
        $first=true;
        foreach ($addresses as $adrid => $adr) {
            $i++;
            if ($i > 4) {
                echo '</tr><tr>';
                $i=1;
            }

            echo '<td width="25%">';
            echo '<strong>'.$adr['NAME'].'</strong><br />';
            echo $adr['ADDRESS'].'<br />';
            echo $adr['CITY'].','.$adr['ZIP'].'<br />';
            if ($adr['STATE']) echo $adr['STATE'].'<br />';
            echo $adr['COUNTRY'].'<br />';
            if ($_POST['address'] == $adrid || ($_POST['address']=='' && $first)) $selected = 'CHECKED'; else $selected="";
            echo '<input type="radio" name="address" value="'.$adrid.'" '.$selected.'/>';
            if ($adrid > 0) {
                echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=edit&form=address&id='.$adrid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['browse7'].'</a>';
                echo ' ';
                echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=delete&form=address&id='.$adrid.'&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['browse8'].'</a>';
            }

            echo '</td>';
            $first=false;
        }

        echo '<tr><td colspan="4">';
        echo '<a href="index.php?zfaces=form&action=add&form=address&redirect='.urlencode('index.php?page=onecheckout').'" class="button">'.$txt['shippingadmin10'].'</a>';
        echo '</td></tr>';
    }

    ?>

</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (ActiveDiscounts()) {?>

<table>
<tr>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['shipping5']?>
<input type="text" id="discount_code" name="discount_code"
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $discount_code?>
"
><input type="submit" name="discount" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart10'];?>
"
onclick="this.form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('?page=onecheckout',true)?>
';this.form.submit();"
/></td>
</tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php }?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php //}

//shipping end
// read basket

$query = "SELECT * FROM ".$dbtablesprefix."basket WHERE (`CUSTOMERID` = ".wsCid()." AND `STATUS` = 0) ORDER BY ID";
$sql = mysql_query($query) or zfdbexit($query);
$count = mysql_num_rows($sql);

if ($count == 0) {
    PutWindow($gfx_dir, $txt['cart1'], $txt['cart2'], "carticon.gif", "50");
}

else {
    ?>
<br />
<table width="100%" class="datatable">
<tr>
<th colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart3']; ?>
</th>
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart4']; ?>
</th>
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart5']; ?>
</th>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
    $optel
= 0;
    $id=0;
    $tax = new wsTaxSum();

    while ($row = mysql_fetch_array($sql)) {
        $id++;
        $query = "SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."product` where `ID`='" . $row[2] . "'";
        $sql_details = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        while ($row_details = mysql_fetch_array($sql_details)) {
            $optel = $optel +1;
            if ($optel == 3) { $optel = 1; }
            if ($optel == 1) { $kleur = ""; }
            if ($optel == 2) { $kleur = " class=\"altrow\""; }

            // is there a picture?
            if ($search_prodgfx == 1 && $use_prodgfx == 1) {
                if (!empty($row_details['DEFAULTIMAGE'])) { $picture = $row_details['DEFAULTIMAGE']; }
                elseif ($pictureid == 1) { $picture = $row_details[0]; }
                else { $picture = $row_details[1]; }

                list($image_url,$height,$width)=wsDefaultProductImageUrl($picture,$row_details['DEFAULTIMAGE']);
                $thumb = "<img class=\"imgleft\" src=\"".$image_url."\"".$width.$height." alt=\"\" />";
            }


            // make up the description to print according to the pricelist_format and max_description
            $print_description=printDescription($row_details[1],$row_details[3],$row_details['EXCERPT']);
            ?>

<tr
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $kleur; ?>
>
<td colspan="2"><a
href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("index.php?page=details&prod=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true); ?>
"
>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $thumb.$print_description.$picturelink; ?>
</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        //$productprice = $row[3]; // the price of a product
        $tax->calculate($row[3],$row_details['TAXCATEGORYID']);
        $productprice = $tax->in;

        $printvalue = $row[7];   // features
        if (!$printvalue == "") { echo "<br />(".$printvalue.")"; }
        ?>
</td>
<td style="text-align: right">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        echo $currency_symbol_pre;
        $subtotaal = $productprice * $row[6];
        $printprijs = myNumberFormat($subtotaal);
        echo $printprijs;
        echo $currency_symbol_post;
        ?>
</td>
<td style="text-align: right;"><input type="text" size="4"
name="numprod[
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['ID'];?>
]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row[6] ?>
"
>&nbsp; <input type="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart10'] ?>
"
onclick="form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("?page=onecheckout&action=update&prodid=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true)?>
';"
name="sub"
> <br />
<input type="submit" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart6']; ?>
"
onclick="form.action='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl("?page=onecheckout&action=delete&prodid=".$row_details[0].'&basketid='.$row['ID'],true)?>
';"
name="sub"
></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php

    $totaal
= $totaal + $subtotaal;
        }
    }

    //end of cart contents

    //manage discount

    if ($discount_code <> "") {
        $discount->calculate();
        echo '<tr><td colspan="2" style="text-align: right">'.$txt['checkout14'];
        if ($discount->percentage>0) {
            // percentage
            echo ' '.$discount->percentage.'%</td><td style="text-align: right">-'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($discount->discount,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        }

        else {
            //fixed amount
            echo '</td><td style="text-align: right">-'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($discount->discount,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        }

        $totaal -= $discount->discount;

    }


    //shipping costs
    if ($shippingid) {
        // first the shipping description
        $query = sprintf("SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping` WHERE `id` = %s", quote_smart($shippingid));
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        if ($row = mysql_fetch_row($sql)) {
            $shipping_descr = $row[1];
        }
    }


    // read the shipping costs
    if ($weightid) {
        $query = sprintf("SELECT * FROM `".$dbtablesprefix."shipping_weight` WHERE `ID` = %s", quote_smart($weightid));
        $sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        if ($row = mysql_fetch_row($sql)) $sendcosts = $row[4]; else $sendcosts = 0;
    }

    
    if ($sendcosts != 0) {
        echo '<tr><td>'.$txt['checkout16'].'</td><td>'.$shipping_descr.'</td><td style="text-align: right">'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($sendcosts,$number_format).$currency_symbol_post.'</td></tr>';
        $totaal += $sendcosts;
    }

    
    //calculate and display taxes
    //$tax = new wsTax($totaal);

    $totaal_ex = myNumberFormat($tax->exSum);
    $totaal_in = myNumberFormat($tax->inSum);

    function
displayTaxes($tax) {
        global $txt,$currency_symbol_pre,$number_format,$currency_symbol_post;
        $taxheader=$txt['checkout102'];
        if (count($tax->taxByCategory)>0) {
            foreach ($tax->taxByCategory as $taxCategory => $taxes) {
                if (count($taxes>0)) {
                    foreach ($taxes as $label => $data) {
                        echo '<tr>';
                        if ($taxheader) {
                            echo '<td rowspan="'.$tax->combinations.'">'.$taxheader.'</td>';
                        }

                        echo '<td>'.$label.' '.$data['RATE'].'%</td><td style="text-align: right">'.$currency_symbol_pre.myNumberFormat($data['TAX'],$number_format).$currency_symbol_post.'</td>';
                        if ($taxheader) {
                            echo '<td rowspan="'.$tax->combinations.'"></td>';
                        }

                        $taxheader="";
                        echo '</tr>';
                    }
                }
            }
        }
    }

    if (!$db_prices_including_vat) displayTaxes($tax);

    //total
    ?>

<tr>
<td colspan="2">
<div style="text-align: right;"><strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart7']; ?>
</strong></div>
</td>
<td>
<div style="text-align: right;">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $currency_symbol_pre.myNumberFormat($totaal).$currency_symbol_post; ?>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($no_vat == 0) { echo "<small>(".$currency_symbol_pre.$totaal_ex.$currency_symbol_post." ".$txt['general6']." ".$txt['general5'].")</small>"; } ?>
</div>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    if ($db_prices_including_vat) displayTaxes($tax);
    ?>

</table>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php //notes
    echo $txt['shipping3'];
    ?>
<br />
<textarea name="notes" rows="5" style="width: 100%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $notes;?>
</textarea><br />
<br />
<br />
<br />
<input type="hidden" name="onecheckout" value="1" /> <input type="checkbox" name="conditions"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (IsAdmin() || $conditions) echo 'checked="yes"'?>

/> <a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php zurl('index.php?page=conditions&action=show',true)?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['conditions1'];?>
</a><br />
<div style="text-align: center;"><input type=submit name=pay value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $txt['cart9'] ?>
"></div>
</form>
// op deze hoogte zou ik graag het datumtijd script willen laden!!!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include('datumtijd.php')?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $DATUMTIJD;?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
}
?>
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:00:40
Quote Anchor link
ik zou er dan voor kiezen om het in 1 php tag te zetten dus

code: laatste paar regels
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include('datumtijd.php'); //vergeet hier de ; niet!
echo $DATUMTIJD;
}
}

?>

dit zou dan gewoon moeten werken zo
Gewijzigd op 10/03/2011 14:02:04 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 14:34:37
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 14:00:40:
ik zou er dan voor kiezen om het in 1 php tag te zetten dus

code: laatste paar regels
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include('datumtijd.php'); //vergeet hier de ; niet!
echo $DATUMTIJD;
}
}

?>

dit zou dan gewoon moeten werken zo


Al met al werkt het niet Rick, ik heb ook in de checkout.php en de lang.txt gekeken maar zorda hij de order afdrukt (op het scherm of in de mail/print) zie je daar alleen [DATUMTIJD] staan en geen waarde :(
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/03/2011 14:44:11
Quote Anchor link
Gebruik geen * dit is een wildcard
Backtics horen niet in een mysql query
Mysql injectie mogelijk mysql_real_escape_string
Html en php zoveel mogelijk gescheiden van elkaar houden
Gebruik goede fouthandeling geen OR DIE
!empty() is een onnodige functie gebruik isset()
Gebruik mysql_fetch_assoc ipv mysql_fetch_array
Probeer met divs te werken ipv met tabellen

Etc verder ga ik nie kijken er zouden wel meer dingen in zitten
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:47:17
Quote Anchor link
je zet nu in de template tussen de [datumtijd] tags toch? haal die weg en zet hem gewoon ergens anders tussen en kijk dan wat hij doet dus tussen al bestaande tags
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 14:51:01
Quote Anchor link
dit is zoals de template is opgebouwd:

Uw ordernummer is: [WEBID]
Uw klantnummer is: [CUSTOMERID]

De volgende artikelen zijn door u besteld:

[QTY] x artikel [DESCRIPTION] [PRICE]
[LINETOTAL]
Korting Kortingscode [DISCOUNTCODE]
([DISCOUNTRATE]) -[DISCOUNTAMOUNT]


Het totaalbedrag inclusief BTW [TOTAL]



U haalt uw bestelling op: / opmerkingen
[DATUMTIJD]

[NOTES]

Contact gegevens:
[COMPANY]
[INITIALS] [MIDDLENAME] [LASTNAME]
[ADDRESS]
[ZIPCODE] [CITY]
[STATE]
[COUNTRY]
[PHONE]

Betaalwijze:
Contant of pinnen bij afhalen


Bedankt voor uw bestelling. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 14:57:31
Quote Anchor link
aha de [DATUMTIJD] kun je er niet zomaar tussen zetten, in een ander bestand dat hem uitprint of iets dergelijks daarin stat welke tag welke tekst moet hebben daar moet je bij zetten [DATUMTIJD] = $datumtijd of zoiets neem dit niet klakkeloos over maar kijk wat het moet zijn

wat zijn eigenlijk verder je ervaringen met deze webshop voor wordpress ik overweeg om hem ook te gaan gebruiken
Gewijzigd op 10/03/2011 14:59:58 door Rick -
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 15:13:43
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 14:57:31:

wat zijn eigenlijk verder je ervaringen met deze webshop voor wordpress ik overweeg om hem ook te gaan gebruiken


Ik vind hem echt geweldig, je kan er werkelijk alles aan veranderen, ik ben en nu een dikke week mee bezig en ik vind hem echt top, ook heel makkelijk is het om prijzen en andere dingen over een product te veranderen in een excel sheet.

Ik vind hem echt super leuk.

Toevoeging op 10/03/2011 15:44:13:

Rick - op 10/03/2011 14:57:31:
aha de [DATUMTIJD] kun je er niet zomaar tussen zetten, in een ander bestand dat hem uitprint of iets dergelijks daarin stat welke tag welke tekst moet hebben daar moet je bij zetten [DATUMTIJD] = $datumtijd of zoiets neem dit niet klakkeloos over maar kijk wat het moet zijn


Je hebt ook een lang.txt file daar staan allemaal waardes in, nu had ik er
// DATUMTIJD.php bijgezet met daaronder de waarde:
$txt['DATUMTIJD']; = '<br />'
Heb de file geupload en toen deed de hele webshop niks meer dan roept ie dat er een valse string in de lang.txt zit
Gewijzigd op 10/03/2011 15:56:59 door Tiemen Jan van Dijk
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:02:50
Quote Anchor link
moet je datumtijd.php niet ook includen en kan je niet gewooon $datumtijd plaatsen
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 16:07:33
Quote Anchor link
Rick - op 10/03/2011 16:02:50:
moet je datumtijd.php niet ook includen en kan je niet gewooon $datumtijd plaatsen


hieronder een klein stukje uit de lang.txt volgens mij voegen ze alles toe door
// *.php


// stockadmin.php
$txt['stockadmin2'] = 'Toon';
$txt['stockadmin3'] = 'Voorraad beheer';

// mailinglist.php
$txt['mailinglist1'] = 'Copy/paste dit naar uw Mass mailer software';

Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = "<br />';

Erbij maar dan accepteerd de webshop de lang.txt niet meer :(
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:09:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = "<br />';

zit fout in het moet zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Dus dacht ik dan zet ik er:
// DATUMTIJD.php
$txt['DATUMTIJD'] = '<br />';

je hebt ' en " door de war gehaald
 
Tiemen Jan van Dijk

Tiemen Jan van Dijk

10/03/2011 16:30:38
Quote Anchor link
Dit is het resultaat inclusief die datumtijd:

Afbeelding


En dit is het zonder die datumtijd in de lang.txt

Afbeelding


Ik snap er echt niks meer van
 
Rick  -

Rick -

10/03/2011 16:33:55
Quote Anchor link
kun je me de datumtijd.php sturen? dan ga ik het zelf even testen
Gewijzigd op 10/03/2011 16:37:33 door Rick -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.