Delete multiple rows

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Naam Loos

Naam Loos

02/02/2010 20:18:00
Quote Anchor link
Dmv. checkboxen wil ik meerdere records willen verwijderen. Ik heb op het internet gezocht maar het grote deel is verouderd en werkt niet naar behoren.

Mijn huidige script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
if(isset($_POST['sub_delete'])) {
$sql = "
    DELETE FROM
        gebruikers
    WHERE
        username = '".$_POST['username']."'
";

if(!$res = mysql_query($sql))
{
    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}
elseif(mysql_affected_rows() == 0)
{
    echo 'U heeft geen leerlingen geselecteerd';
}
elseif(mysql_affected_rows() == 1)
{
    echo 'Er is 1 leerling verwijderd uit de database.';
}
else
{
    echo 'Er zijn '.mysql_affected_rows().' leerlingen verwijderd uit de database.';
}

}

Zou ik met de huidige query het voor elkaar kunnen krijgen of moet het geheel anders?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Naam Loos
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:54:04
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

02/02/2010 20:23:00
Quote Anchor link
Zet je script volgende keer tussen php tags,
Op regel 19 kun je '.mysql_affected_rows().' vervangen door 1.

Voor derest zal hij denk ik wel werken, heb je hem al getest?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Naam Loos

Naam Loos

02/02/2010 20:25:00
Quote Anchor link
Het script werkt ook wel alleen maar op 1 rij per keer terwijl ik meerdere checkboxes aanvink.
 
- Mark -

- Mark -

02/02/2010 20:44:00
Quote Anchor link
Niet getest maar het zou in grote lijnen zo moeten werken.

$users is de array waar al je te verwijderen namen in staan.

De $delete_where komt in plaats van username = '".$_POST['username']."'

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
    
    #| " $delete_where " variable aanmaken voor het opslaan van de lijst met de te verwijderen gebruikers.
    
        $delete_where = "username = '".$users[0]."'";

    
    #| Aantal gebruikers tellen.
    
        $delete_count($users);
    
    
    #| Alle te verwijderen gebruikers toevoegen.
    
        for($i = 1; $i <= $delete_count; $i++)
        {

        
        #| Gebruiker toevoegen.
        
            $delete_where .= " OR username = '".$users[$i]."'";
            
        }

    
?>

 
Naam Loos

Naam Loos

02/02/2010 20:55:00
Quote Anchor link
Even geprobeerd. Werkt niet

De error's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Notice: Undefined variable: users in *ergensopmijnpc* on line 82

Notice: Undefined variable: delete_count in *ergensopmijnpc* on line 87

Fatal error: Function name must be a string in *ergensopmijnpc* on line 87


Ik gebruik het script zoals hierboven en dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$delete_where = $_POST['username'];
 
- Mark -

- Mark -

02/02/2010 21:00:00
Quote Anchor link
hoe ziet je code er nu uit? Ik denk dat je het verkeerd toepast.
 
Naam Loos

Naam Loos

02/02/2010 21:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

if(isset($_POST['sub_delete'])) {

$delete_where = $_POST['username'];
    
    #| " $delete_where " variable aanmaken voor het opslaan van de lijst met de te verwijderen gebruikers.
    
        $delete_where = "username = '".$users[0]."'";

    
    #| Aantal gebruikers tellen.
    
        $delete_count($users);
    
    
    #| Alle te verwijderen gebruikers toevoegen.
    
        for($i = 1; $i <= $delete_count; $i++)
        {

        
        #| Gebruiker toevoegen.
        
            $delete_where .= " OR username = '".$users[$i]."'";
            
        }

}
[
/code]
 
Mr.Ark

Mr.Ark

02/02/2010 21:08:00
Quote Anchor link
Heren, niet zo moeilijk gaan doen he ^^

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?PHP

$Query
=
"
    DELETE FROM
        tabel
    WHERE
        veld
    IN
    (
        "
. implode(', ', array_map('intval', $_POST['checkboxnaam'])) . "
    )
"
;

?>


Natuurlijk ziet je checkbox er dan zo uit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="checkboxnaam[]" id="checkboxnaam[]" value="'.$Row['hierhetid'].'" />


Natuurlijk eerst alle id's ophalen uit de database en fetchen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
- Mark -

- Mark -

02/02/2010 21:09:00
Quote Anchor link
Waar heb je het mysql gedeelte gelaten nu? en waar is de $users array met alle gebruikers?

$delete_where = $_POST['username']; waar is dat nu weer goed voor?

@ Mr.Ark Dat ziet er leuk uit morgen zelf eens uit proberen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Mark -
 
Mr.Ark

Mr.Ark

02/02/2010 21:15:00
Quote Anchor link
@ Mark

Waarom moeilijk gaan doen met een for loopje en de array tellen?

Als je het dan op die manier doet gebruik dan gewoon foreach().
 
- Mark -

- Mark -

02/02/2010 21:23:00
Quote Anchor link
:p Weet ik, Het was maar een snel getypt voorbeeld.

Ik tel meestal de waardes in de array voor het weergeven van " x van x aantal rijen verwijderd. "
 
Naam Loos

Naam Loos

02/02/2010 21:33:00
Quote Anchor link
GRRR.

Warning: array_map() [function.array-map]: Argument #2 should be an array in C:\wamp\www\edu\admin\leerling.php on line 87

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in C:\wamp\www\edu\admin\leerling.php on line 87
Er zijn 5 leerlingen verwijderd uit de database.

line 87 is in Mr.Ark zijn voorbeeld lijn 11
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

02/02/2010 21:37:00
Quote Anchor link
$_POST['checkboxnaam'] is geen array,
Je heb je html formulier niet goed, gebruik je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
name="checkboxnaam[]" id="checkboxnaam[]"
 
Naam Loos

Naam Loos

02/02/2010 21:43:00
Quote Anchor link
Dan maar de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<tr>

<td><input type="checkbox" name="checkboxnaam[]" id="checkboxnaam[]" value="<?php echo $row['username']; ?>" /></td>
<td><img src="icons/user.png"></td>
<td><?php echo $row['username']; ?></td>
<td><?php echo $row['naam']; ?></td>
<td><?php echo $row['tvoegsels']; ?></td>
<td><?php echo $row['anaam']; ?></td>
<td><?php echo $row['klas']; ?></td>
<td><img src="icons/user_delete.png"></td>
<td><a href="lln_edit.php?username=<?php echo $row['username']; ?>"><img src="icons/user_edit.png" border="0"></a></td>
<td><img src="icons/text_list_numbers.png"></td>
<td><img src="icons/lock.png"></td>
</tr>

<?php
    }
}


?>

</table>
<br />
<input type="submit" name="sub_delete" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Verwijderen" class="delete" />
<input type="submit" name="sub_block" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Blokkeren" class="lock" />
<input type="submit" name="sub_toets" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Toets starten" class="toets" />
</form>
<?php

if(isset($_POST['sub_delete'])) {


$query =
"
    DELETE FROM
        gebruikers
    WHERE
        username
    IN
    (
        "
. implode(', ', array_map('intval', $_POST['checkboxname'])) . "
    )
"
;

if(!$res = mysql_query($sql))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sql);
}

elseif(mysql_affected_rows() == 0)
{

    echo 'U heeft geen leerlingen geselecteerd';
}

elseif(mysql_affected_rows() == 1)
{

    echo 'Er is 1 leerling verwijderd uit de database.';
}

else
{
    echo 'Er zijn '.mysql_affected_rows().' leerlingen verwijderd uit de database.';
}

}
[
/code]
 
Mr.Ark

Mr.Ark

02/02/2010 21:47:00
Quote Anchor link
-> http://phphulp.vindme.nl/demo/multidelete/multidelete.php

Voor de mensen die het ook nog even willen testen, snel even voorbeeldje online gegooid. Let niet op hoe de text beetje slordig wordt weergegeven ^^

Edit:


Je gebruikt de username ->
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="checkboxnaam[]" id="checkboxnaam[]" value="<?php echo $row['username']; ?>" />


Zet daar het id van de gebruiker neer, je werkt namelijk niet met namen je werkt altijd met id's.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Naam Loos

Naam Loos

02/02/2010 22:04:00
Quote Anchor link
Ark? kun je even je scriptje in posten / zippen ? ik wil even kijken hoe jij het doet...
 
Mr.Ark

Mr.Ark

02/02/2010 22:28:00
Quote Anchor link
Bramboos schreef op 02.02.2010 22:04:
Ark? kun je even je scriptje in posten / zippen ? ik wil even kijken hoe jij het doet...


Nee dat is niet mogelijk ^^.

Wat wel mogelijk is, is dat ik een voorbeeld voor je gemaakt heb.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
<?PHP

# Errors laten zien
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

# Connectie met je database maken
require_once '....';

# Error is false
$Error = false;
# Array voor de berichten
$Message = array();

# Kijken of er gepost wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # Kijken of checkbox niet leeg is
    if(empty($_POST['delete']))
    {

        # Geen checkbox aangevinkt
        $Message[] = 'Selecteer A.U.B een checkbox.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of error false is
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $aQuery =
        "
            DELETE FROM
                gebruikers
            WHERE
                id
            IN
            (
                "
. implode(', ', array_map('intval', $_POST['delete'])) . "
            )
        "
;
        
        # Resultaat van de query
        $aResult = mysql_query($aQuery);
        
        # Kijken of de query is gelukt
        if(!$aResult)
        {

            # Fout opgetreden in de query
            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, de fout is: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            # Gebruiker(s) succesvol verwijderd
            $Message[] = 'Gebruiker(s) succesvol verwijderd';
        }
    }
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Checkbox Delete</title>
</head>

<body>
<h3>Gebruikers Verwijderen</h3>
<?PHP

# Kijken of er berichten zijn
if(!empty($Message))
{

    # Berichten laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


# Query uitvoeren
$bQuery =
"
    SELECT
        id,
        username
    FROM
        gebruikers
    ORDER BY
        id
    DESC
"
;

# Resultaat van de query
$bResult = mysql_query($bQuery);

# Kijken of de query is gelukt
if(!$bResult)
{

    # Fout opgetreden in de query
    $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, de fout is: '.mysql_error();
}

else
{
    # Kijken of er wel gebruikers zijn
    if(mysql_num_rows($bResult) == 0)
    {

        # Geen gebruikers in de database
        $Message[] = 'Er staan nog geen gebruikers in de database.';
    }

    else
    {
        # Begin formulier en tabel
        echo '<form id="form1" name="form1" method="post" action="">';
        echo '<table width="300" border="0">';
        
        # While loop uitvoeren om alle gebruikers te laten zien
        while($Row = mysql_fetch_assoc($bResult))
        {

            echo '<tr>
                    <td><strong>ID</strong></td>
                    <td><strong>Gebruiker</strong></td>
                    <td><strong>Verwijder</strong></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td>'
.$Row['id'].'</td>
                    <td>'
.$Row['username'].'</td>
                    <td><input type="checkbox" name="delete[]" id="delete[]" value="'
.$Row['id'].'" /></td>
                  </tr>
                 '
;
        }

        
        # Formulier, tabel sluiten en verwijder knop laten zien
        echo '<tr><td colspan="3"><input type="submit" name="button" id="button" value="Verwijder" /></td></tr>';
        echo '</table>';
        echo '</form>';
    }
}


?>

</body>
</html>


Lees de code goed door en zorg dat je er iets van op steekt !

Let op: pas zodanig de code aan naar jouw wens.

Succes verder !

Edit:


Typo ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Naam Loos

Naam Loos

03/02/2010 14:06:00
Quote Anchor link
MOOI, weer wat geleerd en werkend gekregen. Ik vraag me alleen nog af hoe ik het beste de insert query kan doen. Je kunt meerdere rijen tegelijk invoegen maar hoe kun je dat doen met selectbox?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/02/2010 14:11:00
Quote Anchor link
foreach() & array
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 
Naam Loos

Naam Loos

03/02/2010 14:24:00
Quote Anchor link
Oke. nou ik krijg de andere knoppen weer niet werkend.

Hoe kan ik dat het beste doen? Ik wil dat je op de submit knop verwijderen drukt dat die dan de delete query doet op alle aangevinkte checkboxes en bij blokkeren weer een andere query op alle rijen...

Ik doe het nu zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<input type="submit" name="sub_delete" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Verwijderen" class="delete" />
<input type="submit" name="sub_block" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Blokkeren" class="lock" />
<input type="submit" name="sub_toets" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Toets starten" class="toets" />

En die roep ik zo aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
if(isset($_POST['sub_delete'])) {
//delete query
}
if(isset($_POST['sub_block'])) {
//update query
}
if(isset($_POST['sub_toets'])) {
//insert query
}
 
Mr.Ark

Mr.Ark

03/02/2010 15:06:00
Quote Anchor link
Je zou het inderdaad op die manier kunnen doen.

Allerbeste manier is op de volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?PHP

# Kijken of er gepost wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # Kijken of er op knop 1 wordt geklikt
    if(isset($_POST['knop1']))
    {

        echo 'Knop 1 aangeklikt';
    }

    
    # Kijken of er op knop 2 wordt geklikt
    if(isset($_POST['knop2']))
    {

        echo 'Knop 2 aangeklikt';
    }
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Knop Test</title>
</head>

<body>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <input type="submit" name="button" value="Knop 1">
  <input type="hidden" name="knop1" id="knop1" />
</form>
<form id="form2" name="form2" method="post" action="">
  <input type="submit" name="button" value="Knop 2">
  <input type="hidden" name="knop2" id="knop2" />
</form>
</body>
</html>


Voorbeeld: hier
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.