Directory listing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Hey allen,

Ik heb hier een script welke een lijst genereerd uit een directory met link er naar toe.
Wat ik niet voor elkaar krijg is dat ik ALLEEN de directories wil zien met links maar GEEN bestanden in de directory.

Dit omdat ik een index.php geplaatst heb waarin staat dat als met de directory wilt bekijken men meteen terug gestuurd wordt naar de home

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
function getFiles($path) {
   //Function takes a path, and returns a numerically indexed array of associative arrays containing file information,
   //sorted by the file name (case insensitive).  If two files are identical when compared without case, they will sort
   //relative to each other in the order presented by readdir()

   $files = array();
   $fileNames = array();
   $i = 0;
  
   if (is_dir($path)) {
       if ($dh = opendir($path)) {
           while (($file = readdir($dh)) !== false) {
               if ($file == "." || $file == "..") continue;
               $fullpath = $path . "/" . $file;
               $fkey = strtolower($file);
               while (array_key_exists($fkey,$fileNames)) $fkey .= " ";
               $a = stat($fullpath);
               $files[$fkey]['size'] = $a['size'];
               if ($a['size'] == 0) $files[$fkey]['sizetext'] = "-";
               else if ($a['size'] > 1024) $files[$fkey]['sizetext'] = (ceil($a['size']/1024*100)/100) . " K";
               else if ($a['size'] > 1024*1024) $files[$fkey]['sizetext'] = (ceil($a['size']/(1024*1024)*100)/100) . " Mb";
               else $files[$fkey]['sizetext'] = $a['size'] . " bytes";
               $files[$fkey]['name'] = $file;
               $files[$fkey]['type'] = filetype($fullpath);
               $fileNames[$i++] = $fkey;
           }

           closedir($dh);
       }
else die ("Cannot open directory:  $path");
   }
else die ("Path is not a directory:  $path");
   sort($fileNames,SORT_STRING);
   $sortedFiles = array();
   $i = 0;
   foreach($fileNames as $f) $sortedFiles[$i++] = $files[$f];
  
   return $sortedFiles;
}


$files = getFiles("./fotoboeken");
foreach ($files as $file) print "<li><a href=\"./fotoboeken/$file[name]/index.html\">$file[name]</a></li>\n";
?>


Kan iemand me helpen achterhalen waar de fout in het script zit?

Stef
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:00:20
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:30:00
Quote Anchor link
oh dat kun je veel beter met een .htaccess bestand doen. In de root van je site plaats je een bestand met de naam .htaccess

Let op: dubbel c, dubbel s, puntje ervoor, geen extensie ;-)

Daarin zet je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
# eigen errordocument voor mappen waar niemand in mag
ErrorDocument 403 /forbidden.php
# alle mappen op slot zetten
Options -Indexes


In het bestand forbidden.php zet je dan in de head sectie deze meta tag:
<meta http-equiv="refresh" content="1;URL=index.php">

dan worden mensen automatisch teruggeleid naar je homepage.
Edit:
kleine aanvulling gedaan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:34:00
Quote Anchor link
Ik heb nu meerdere malen geprobeerd te werken met htaccess en geloof bijna alle tutorials geprobeerd maar krijg het gewoonweg niet aan de praat. Ben een IIS gebruiker vandaar dat dit nieuw is voor mij.

Ik heb de website nu ook op een andere server draaien voor test. Maar had het ook geprobeerd op de productie server maar werkte ook niet. Het heeft emt de locatie te maken volgens mij die ik niet weet te vinden.
 
Frank -

Frank -

27/12/2007 11:37:00
Quote Anchor link
Edit: --- laat maar ---

Goed lezen is kunst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:45:00
Quote Anchor link
Het zou kunnen dat .htaccess niet met IIS samengaat. In dat geval zet je gewoon deze als index.php in elke map waar niemand in mag. Geheel veilig is het trouwens niet; als iemand rechtstreeks het goede adres van een bestand in die map intypt hebben ze hem alsnog.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.jouwsite.nl/index.php" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Forbidden</title>
</head>

<body>
</body>
</html>
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:47:00
Quote Anchor link
Hey Jan,

Je hebt helemaal gelijk, maar in dit geval gaat het niet om zeer geheime info dus beveiliging is niet van mega grote orde
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:50:00
Quote Anchor link
Oke, dan zou ik gewoon de oplossing uit mijn vorige post proberen. Let even op dat je URL=http://www.jouwsite.nl/index.php aanpast naar jouw situatie.
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:55:00
Quote Anchor link
Hoi Jan,

Maar dan nog leest mijn script de bestanden uit. Ik wil alleen maar de directories.
Welk stuk moet ik uit mijn script verwijderen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:59:00
Quote Anchor link
Heb je PHP5? of PHP4?
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 12:10:00
Quote Anchor link
Hey Jan,

Volgens mij is het php4 ik weet niet wat ze op de server van de klant hebben draaien
 
Crispijn -

Crispijn -

27/12/2007 12:25:00
Quote Anchor link
Dit kan je zo achterhalen

upload even een bestandje naar je server met de volgende inhoud

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


en benader het via de browser. Nu kan je hier achterhalen welke serverinstellingen gebruikt worden
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 12:34:00
Quote Anchor link
PHP Version 4.4.7
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 12:38:00
Quote Anchor link
Oh da's jammer. PHP5 heeft veel uitgebreider mogelijkheden om directory's te doorlopen, zoals de DirectoryIterator.
Edit:
PHP4 heeft functies zoals is_file en is_dir, maar die werken niet echt betrouwbaar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 15:32:00
Quote Anchor link
De er is geen optie om mijn script aan te passen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.