Directory listing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Hey allen,

Ik heb hier een script welke een lijst genereerd uit een directory met link er naar toe.
Wat ik niet voor elkaar krijg is dat ik ALLEEN de directories wil zien met links maar GEEN bestanden in de directory.

Dit omdat ik een index.php geplaatst heb waarin staat dat als met de directory wilt bekijken men meteen terug gestuurd wordt naar de home

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
function getFiles($path) {
   //Function takes a path, and returns a numerically indexed array of associative arrays containing file information,
   //sorted by the file name (case insensitive).  If two files are identical when compared without case, they will sort
   //relative to each other in the order presented by readdir()

   $files = array();
   $fileNames = array();
   $i = 0;
  
   if (is_dir($path)) {
       if ($dh = opendir($path)) {
           while (($file = readdir($dh)) !== false) {
               if ($file == "." || $file == "..") continue;
               $fullpath = $path . "/" . $file;
               $fkey = strtolower($file);
               while (array_key_exists($fkey,$fileNames)) $fkey .= " ";
               $a = stat($fullpath);
               $files[$fkey]['size'] = $a['size'];
               if ($a['size'] == 0) $files[$fkey]['sizetext'] = "-";
               else if ($a['size'] > 1024) $files[$fkey]['sizetext'] = (ceil($a['size']/1024*100)/100) . " K";
               else if ($a['size'] > 1024*1024) $files[$fkey]['sizetext'] = (ceil($a['size']/(1024*1024)*100)/100) . " Mb";
               else $files[$fkey]['sizetext'] = $a['size'] . " bytes";
               $files[$fkey]['name'] = $file;
               $files[$fkey]['type'] = filetype($fullpath);
               $fileNames[$i++] = $fkey;
           }

           closedir($dh);
       }
else die ("Cannot open directory:  $path");
   }
else die ("Path is not a directory:  $path");
   sort($fileNames,SORT_STRING);
   $sortedFiles = array();
   $i = 0;
   foreach($fileNames as $f) $sortedFiles[$i++] = $files[$f];
  
   return $sortedFiles;
}


$files = getFiles("./fotoboeken");
foreach ($files as $file) print "<li><a href=\"./fotoboeken/$file[name]/index.html\">$file[name]</a></li>\n";
?>


Kan iemand me helpen achterhalen waar de fout in het script zit?

Stef
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:55:36
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:30:00
Quote Anchor link
oh dat kun je veel beter met een .htaccess bestand doen. In de root van je site plaats je een bestand met de naam .htaccess

Let op: dubbel c, dubbel s, puntje ervoor, geen extensie ;-)

Daarin zet je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
# eigen errordocument voor mappen waar niemand in mag
ErrorDocument 403 /forbidden.php
# alle mappen op slot zetten
Options -Indexes


In het bestand forbidden.php zet je dan in de head sectie deze meta tag:
<meta http-equiv="refresh" content="1;URL=index.php">

dan worden mensen automatisch teruggeleid naar je homepage.
Edit:
kleine aanvulling gedaan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:34:00
Quote Anchor link
Ik heb nu meerdere malen geprobeerd te werken met htaccess en geloof bijna alle tutorials geprobeerd maar krijg het gewoonweg niet aan de praat. Ben een IIS gebruiker vandaar dat dit nieuw is voor mij.

Ik heb de website nu ook op een andere server draaien voor test. Maar had het ook geprobeerd op de productie server maar werkte ook niet. Het heeft emt de locatie te maken volgens mij die ik niet weet te vinden.
 
Frank -

Frank -

27/12/2007 11:37:00
Quote Anchor link
Edit: --- laat maar ---

Goed lezen is kunst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:45:00
Quote Anchor link
Het zou kunnen dat .htaccess niet met IIS samengaat. In dat geval zet je gewoon deze als index.php in elke map waar niemand in mag. Geheel veilig is het trouwens niet; als iemand rechtstreeks het goede adres van een bestand in die map intypt hebben ze hem alsnog.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.jouwsite.nl/index.php" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Forbidden</title>
</head>

<body>
</body>
</html>
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:47:00
Quote Anchor link
Hey Jan,

Je hebt helemaal gelijk, maar in dit geval gaat het niet om zeer geheime info dus beveiliging is niet van mega grote orde
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:50:00
Quote Anchor link
Oke, dan zou ik gewoon de oplossing uit mijn vorige post proberen. Let even op dat je URL=http://www.jouwsite.nl/index.php aanpast naar jouw situatie.
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 11:55:00
Quote Anchor link
Hoi Jan,

Maar dan nog leest mijn script de bestanden uit. Ik wil alleen maar de directories.
Welk stuk moet ik uit mijn script verwijderen?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 11:59:00
Quote Anchor link
Heb je PHP5? of PHP4?
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 12:10:00
Quote Anchor link
Hey Jan,

Volgens mij is het php4 ik weet niet wat ze op de server van de klant hebben draaien
 
Crispijn -

Crispijn -

27/12/2007 12:25:00
Quote Anchor link
Dit kan je zo achterhalen

upload even een bestandje naar je server met de volgende inhoud

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


en benader het via de browser. Nu kan je hier achterhalen welke serverinstellingen gebruikt worden
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 12:34:00
Quote Anchor link
PHP Version 4.4.7
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2007 12:38:00
Quote Anchor link
Oh da's jammer. PHP5 heeft veel uitgebreider mogelijkheden om directory's te doorlopen, zoals de DirectoryIterator.
Edit:
PHP4 heeft functies zoals is_file en is_dir, maar die werken niet echt betrouwbaar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Stef Segers

Stef Segers

27/12/2007 15:32:00
Quote Anchor link
De er is geen optie om mijn script aan te passen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.