Display_errors off werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:20:34
Quote Anchor link
Hallo,

Ik check in PHP of een bepaalde rss online is dmv het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
    if (simpleXML_load_file('http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25') === false){
             echo '<h2>De p2000 stream is momenteel offline, hierdoor kan het zijn dat er actuele meldingen missen, onze excuses</h2>';
    }

?>

Nu komen er naast de echo een heleboel error's op het scherm, deze heb ik geprobeerd weg te halen door het volgende boven in mijn script te zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
ini_set('display_errors', 'off');
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
?>


echter werkt dit ook niet. Iemand enig idee wat ik verkeerd doe??
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:27:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:33:41
Quote Anchor link
Zijn de errors dan zo geheim?
En plak je ook het 'benzine-is-op' lampje af in je auto omdat deze irritant knippert?
Gewijzigd op 15/04/2012 20:34:18 door - Ariën -
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:36:59
Quote Anchor link
nee hoor, ze zijn niet geheim, maar het word gecheckt op een publieke pagina, dus het ziet er nogal lelijk uit als er dan ineens 2 error's op het scherm staan...
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/04/2012 20:37:42
Quote Anchor link
Wat aar bedoelt te zeggen: je zet de foutmeldingen alleen af. De fout zelf is er nog, maar die wordt niet weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:41:03
Quote Anchor link
En om welke foutmeldingen gaat het dan?
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:41:33
Quote Anchor link
@jeroen, dat klopt. dat is ook de bedoeling. Want wat de foutmeldingen eigenlijk zeggen is dat de feed niet bereikbaar is, maar dat weet ik al want dat ben ik juist aan het checken. Ik heb de foutmeldingen hieronder nergezet:

Warning: simplexml_load_file(http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: Connection timed out in /var/www/clients/client10/web24/web/beta/wp-content/themes/regio25.nl/page-meldingen.php on line 41

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://feeds.livep2000.nl/index.php?d=1000&r=25" in /var/www/clients/client10/web24/web/beta/wp-content/themes/regio25.nl/page-meldingen.php on line 41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 20:53:34
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 20:56:12
Quote Anchor link
Ik weet dat de feed offline is, maar dat ben ik dus juist dmv dit script aan het checken, maar de bedoeling is dat er alleen de echo komt te staan en niet die 2 foutmeldingen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2012 21:03:20
Quote Anchor link
doe een if-else check op simpleXML_load_file(), en gooi er een @ voor, en log de fouten naar een apart bestand.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

15/04/2012 21:12:18
Quote Anchor link
wat bedoel je met gooi er een @ voor?? en dat loggen naar een apart bestand hoeft niet, want ik hoef toch niet te kunnen zien of hij offline is, want dat doet een ander bestand al via twitter...
 
Wouter J

Wouter J

15/04/2012 21:22:52
Quote Anchor link
Of gebruik gewoon file_exists?

En een @ ervoor zorgt dat de fouten na deze @ in die lijn worden genegeerd.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

15/04/2012 21:22:59
Quote Anchor link
@ onderdrukt de fout. En via twitter laten weten dat er een fout is? I will follow you!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/04/2012 21:23:39
Quote Anchor link
ini_set('display_errors', 0);
 
Bas Cost Budde

Bas Cost Budde

15/04/2012 22:56:57
Quote Anchor link
geen fouten op het scherm? error_reporting(0)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/04/2012 23:22:20
Quote Anchor link
Bas, het tonen van de errors regel je met display_errors. Error_reporting geeft aan in welke gradatie fouten worden afgevangen (en als je die op 0 zet worden er geen fouten afgevangen en dus ook niet getoond).
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

16/04/2012 09:06:22
Quote Anchor link
Met file_exist werkt het.
@jeroen, op twitter word gewoon netjes getweet van "ons p2000 systeem werkt momenteel niet hierdoor kan het zijn dat er meldingen missen op twitter, excuses" dus geen rare error's ofzo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.