Div centeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 16:53:01
Quote Anchor link
Heb een klein probleempje ben bezig met een nieuwe layout
alleen wil de div precies in het miden van de scherm krijgen dus niet alleen van links naar recht maar ook van boven naar benende
ik gebruik dit maar dan doet hij link naar rechts:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: auto;
    min-height: 300px;
    width: 1020px;
}

hoe verbeter ik dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:37:30
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2012 17:15:19
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:41:26
Quote Anchor link
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 17:52:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <meta charset="UTF-8">
  <title>TITLE</title>
  <style type="text/css">
   .container {
       margin: 0 auto;
       padding: 0;
       width: 1020px;
       background-color: #232323;
       height: 500px;
   }
  </style>
 </head>
 <body>
  <div class="container">

  </div>
 </body>
</html>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 17:55:01
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?
Gewijzigd op 29/05/2012 17:56:01 door Joakim Broden
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:55:54
Quote Anchor link
Reshadd farid op 29/05/2012 17:52:14:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<!DOCTYPE html>
<html>
 <head>
  <meta charset="UTF-8">
  <title>TITLE</title>
  <style type="text/css">
   .container {
       margin: 0 auto;
       padding: 0;
       width: 1020px;
       background-color: #232323;
       height: 500px;
   }
  </style>
 </head>
 <body>
  <div class="container">

  </div>
 </body>
</html>


ook niet!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 17:57:08
Quote Anchor link
@Reshadd farid even lezen, hij wil hem ook verticaal centreren en niet alleen horizontaal..

@ScrapZz nl probeer zelf ook wat, niet gelijk zeggen dat iets niet werkt. kijk naar het voorbeeld van Wouter J want die werkt wel..
Gewijzigd op 29/05/2012 17:58:51 door Joakim Broden
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 17:57:29
Quote Anchor link
Hertog Jan op 29/05/2012 17:55:01:
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?


dan komt hij onder aan te staan ;)

Toevoeging op 29/05/2012 18:02:43:

Hertog Jan op 29/05/2012 17:57:08:
@Reshadd farid even lezen, hij wil hem ook verticaal centreren en niet alleen horizontaal..

@ScrapZz nl probeer zelf ook wat, niet gelijk zeggen dat iets niet werkt. kijk naar het voorbeeld van Wouter J want die werkt wel..





Ik heb gister de heledag (naja midag?) uitgeprobeerd en op gezocht op internet maar krijg het niet voor elkaar ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/05/2012 18:20:06
Quote Anchor link
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:57:29:
Hertog Jan op 29/05/2012 17:55:01:
ScrapZz nl op 29/05/2012 17:41:26:
Wouter J op 29/05/2012 17:15:19:


werkt nog steeds niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#conten{
    border: #afb8e9 4px solid;
    margin: 0 auto;
    position:relative;
    clear:left;
    min-height: 600px;
    width: 1020px;
    background-image: url(img/bg.png);
}



Omdat je de #distace div niet hebt?... Niet zomaar iets klakkeloos kopiëren, maar probeer te snappen wat je kopieërd anders leer je er nooit wat van?


dan komt hij onder aan te staan ;)


Laat je code dan even zien wat je dan nu hebt, want dan heb je die website van Wouter J niet goed na gekeken... Wss ben je je margin-bottom van je #distance vergeten...
 
Milo S

Milo S

29/05/2012 18:22:39
Quote Anchor link
Hiervoor moet je voor zo ver ik weet een vaste hoogte en breedte voor hebben.

Voorbeeld:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="center">Content</a>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.center {
    width: 300px;
    height: 150px;

    position: absolute;
    top: 50%
    left: 50%;

    margin: -75px 0 0 -150px;
}


De negative margin zorgt ervoor dat hij uiteindelijk precies gecentreerd wordt. Succes.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

29/05/2012 18:30:57
Quote Anchor link
Milo S op 29/05/2012 18:22:39:
Hiervoor moet je voor zo ver ik weet een vaste hoogte en breedte voor hebben.

Voorbeeld:

HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class="center">Content</a>


CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.center {
    width: 300px;
    height: 150px;

    position: absolute;
    top: 50%
    left: 50%;

    margin: -75px 0 0 -150px;
}


De negative margin zorgt ervoor dat hij uiteindelijk precies gecentreerd wordt. Succes.


een vaste hoogte heb ik dus niet!
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 18:59:00
Quote Anchor link
dan zal je hem dus ook niet verticaal kunnen centreren. wat je wel kunt doen is

margin-top en margin-bottom meegeven zodat er altijd een bepaalde ruimte tussen de container en de rand is.
 
Wouter J

Wouter J

29/05/2012 19:05:20
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.