div refreshen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »
Leendert

leendert

13/02/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een div om de 5 seconde refreshen. Ik vind alleen niets over hoe ik dit moet doen. Het is dus niet de bedoeling dat de hele pagina gerefreshd word maar alleen één div.

Het beste zou nog zijn dat je het refreshen bijna niet ziet. Maar dat de gegevens bijv. eerst op de achtergrond uit de database gehaald worden.
En dat bijv de gebruikte plaatjes (die blijven wel steeds hetzelfde, alleen op een andere plaats) ook niet helemaal opnieuw opgehaald moeten worden.

Maar dit is nog wat boven mij niveau. Ik zou al blij zijn als het refreshen van een div al lukt.

Wie kan mij helpen? Mag ook dmv artikelen/tutorials op interenet ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leendert
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:40:20
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/02/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Met javascript innerHtml?
 
Leendert

leendert

13/02/2007 15:52:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven hoe ik dan zorgt dat de div met de naam 'bord' om de 5 seconde refreshd word?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/02/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Google even op:
- innerHTML
- document.getElementById
- setTimeout
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:07:00
Quote Anchor link
scroll down voor werkende oplossing
Quote:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:26:00
Quote Anchor link
het refreshen werkt nu wel. Maar hij haalt niet de actuele gegevens op uit de database. Al staat deze code wel in de div. En dat is juist het belangrijkste.

En dat knopje heb ik trouwens niet nodig, het moet automatisch gaan.

Heb ik hier een AJAX scriptje of iets voor nodig?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:30:00
Quote Anchor link
met AJAX bereik je wel meer ja..
die kan 'refreshe' zonder dat je pagina refreshed..

refresht de div nu wel zoals het zou moten refreshen?
ondanks dat je inhoud nog niet klopt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:44:00
Quote Anchor link
de div refresht volgens mij wel ja.
tenminste dit zinnetje in jou code word nergens getoond:
self.status = "Hier staat mijn boodschap voor in de div"

De php codes tussen de div tags worden niet uitgevoerd.

Dus zeker tog AJAX nodig?
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:56:00
Quote Anchor link
NEe dat klopt:P
de self.status is de statusbar
daar staat als het goed is wel die regel dan
dat was even om te kijken of die timer zijn werk zou doen
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Ik heb al een oplossing voor je
een ogenblik even uittikken
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:11:00
Quote Anchor link
zet dit in je div:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div>
<iframe id="nietboeiend" src="extern.htm" scrolling="no"></iframe>
</div>


Maak een bestand extern.htm aan met de volgende inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<script language="JavaScript1.2">
var delay=5000 // 5 seconde
var ie4=document.all
var curindex=0
var totalcontent=0

function get_total()
{
   if (ie4){
   while (eval("document.all.content"+totalcontent))
   totalcontent++
   }else{
        while (document.getElementById("content"+totalcontent))
        totalcontent++
           }
}

function contract_all()
{
    for (y=0;y<totalcontent;y++)
   {
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+y).style.display="none"
    else
    document.getElementById("content"+y).style.display="none"
    }
}

function expand_one(which)
{
    contract_all()
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+which).style.display=""
    else
    document.getElementById("content"+which).style.display=""
}

function rotate_content()
{
    get_total()
    contract_all()
    expand_one(curindex)
    curindex=(curindex<totalcontent-1)? curindex+1: 0
    setTimeout("rotate_content()",delay)
}

window.onload=rotate_content

</script>

<body bgcolor=#000>

<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #1 eind -->



<!-- #2 begin -->
<div id="content1" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #2 eind -->





VOORBEELD:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 17:40:00
Quote Anchor link
wow, gaaf man.
Ik ga kijken of ik er wat mee kan.

Ik ben nu trouwens naar AJAX aan het kijken:

Ik heb al dat de div dmv AJAX gevuld word met gegevens uit een php bestand die het weer uit de database haalt.

Als ik op een knopje drukt word de div opnieuw gevuld zonder dat de pagina refreshd.

Wat ik nu dus nog moet is dat de Ajaxfunctie om de 5 seconde uitgevoerd word.
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 18:04:00
Quote Anchor link
even een vraagje:

is de bedoeling dat je standaard om de 5 seconden een div 'rotate'
krijgt? met daarin steeds nieuwe info uit de db?

zoja dan ben je toch klaar? dan moet je alleen die stukken PHP code hier
plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<?php
$query
= "SELECT blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa";
$uitvoer = mysql_query($query) or die (mysql_error());
?>

</div>
<!-- #1 eind -->
 
Leendert

leendert

13/02/2007 21:48:00
Quote Anchor link
ik heb het nu werkend dmv van AJAX.

je ziet dus geen refresh.

het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.
 
GaMer B

GaMer B

24/02/2007 18:35:00
Quote Anchor link
Even nog over dit... ik wil dus ook een div refreshen. Wat voor script (AJAX dus) heb jij gebruikt? Ik ben nogal leek in Javascript, dus al helemaal in AJAX.

Quote:
het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.

Dat komt omdat IE een cache bijhoudt en dus hoeft ie niet alles te herladen van de pagina. Alleen de veranderingen. IE weer ¬_¬
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/02/2007 19:10:00
Quote Anchor link
misschien kun ff uitleggen hoe het eindresultaat eruit moet zien.

je wil een serie plaatsen een voor een voorbij laten komen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.