div refreshen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »
Leendert

leendert

13/02/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een div om de 5 seconde refreshen. Ik vind alleen niets over hoe ik dit moet doen. Het is dus niet de bedoeling dat de hele pagina gerefreshd word maar alleen één div.

Het beste zou nog zijn dat je het refreshen bijna niet ziet. Maar dat de gegevens bijv. eerst op de achtergrond uit de database gehaald worden.
En dat bijv de gebruikte plaatjes (die blijven wel steeds hetzelfde, alleen op een andere plaats) ook niet helemaal opnieuw opgehaald moeten worden.

Maar dit is nog wat boven mij niveau. Ik zou al blij zijn als het refreshen van een div al lukt.

Wie kan mij helpen? Mag ook dmv artikelen/tutorials op interenet ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leendert
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:31:53
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/02/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Met javascript innerHtml?
 
Leendert

leendert

13/02/2007 15:52:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven hoe ik dan zorgt dat de div met de naam 'bord' om de 5 seconde refreshd word?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/02/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Google even op:
- innerHTML
- document.getElementById
- setTimeout
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:07:00
Quote Anchor link
scroll down voor werkende oplossing
Quote:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:26:00
Quote Anchor link
het refreshen werkt nu wel. Maar hij haalt niet de actuele gegevens op uit de database. Al staat deze code wel in de div. En dat is juist het belangrijkste.

En dat knopje heb ik trouwens niet nodig, het moet automatisch gaan.

Heb ik hier een AJAX scriptje of iets voor nodig?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:30:00
Quote Anchor link
met AJAX bereik je wel meer ja..
die kan 'refreshe' zonder dat je pagina refreshed..

refresht de div nu wel zoals het zou moten refreshen?
ondanks dat je inhoud nog niet klopt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:44:00
Quote Anchor link
de div refresht volgens mij wel ja.
tenminste dit zinnetje in jou code word nergens getoond:
self.status = "Hier staat mijn boodschap voor in de div"

De php codes tussen de div tags worden niet uitgevoerd.

Dus zeker tog AJAX nodig?
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:56:00
Quote Anchor link
NEe dat klopt:P
de self.status is de statusbar
daar staat als het goed is wel die regel dan
dat was even om te kijken of die timer zijn werk zou doen
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Ik heb al een oplossing voor je
een ogenblik even uittikken
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:11:00
Quote Anchor link
zet dit in je div:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div>
<iframe id="nietboeiend" src="extern.htm" scrolling="no"></iframe>
</div>


Maak een bestand extern.htm aan met de volgende inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<script language="JavaScript1.2">
var delay=5000 // 5 seconde
var ie4=document.all
var curindex=0
var totalcontent=0

function get_total()
{
   if (ie4){
   while (eval("document.all.content"+totalcontent))
   totalcontent++
   }else{
        while (document.getElementById("content"+totalcontent))
        totalcontent++
           }
}

function contract_all()
{
    for (y=0;y<totalcontent;y++)
   {
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+y).style.display="none"
    else
    document.getElementById("content"+y).style.display="none"
    }
}

function expand_one(which)
{
    contract_all()
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+which).style.display=""
    else
    document.getElementById("content"+which).style.display=""
}

function rotate_content()
{
    get_total()
    contract_all()
    expand_one(curindex)
    curindex=(curindex<totalcontent-1)? curindex+1: 0
    setTimeout("rotate_content()",delay)
}

window.onload=rotate_content

</script>

<body bgcolor=#000>

<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #1 eind -->



<!-- #2 begin -->
<div id="content1" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #2 eind -->





VOORBEELD:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 17:40:00
Quote Anchor link
wow, gaaf man.
Ik ga kijken of ik er wat mee kan.

Ik ben nu trouwens naar AJAX aan het kijken:

Ik heb al dat de div dmv AJAX gevuld word met gegevens uit een php bestand die het weer uit de database haalt.

Als ik op een knopje drukt word de div opnieuw gevuld zonder dat de pagina refreshd.

Wat ik nu dus nog moet is dat de Ajaxfunctie om de 5 seconde uitgevoerd word.
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 18:04:00
Quote Anchor link
even een vraagje:

is de bedoeling dat je standaard om de 5 seconden een div 'rotate'
krijgt? met daarin steeds nieuwe info uit de db?

zoja dan ben je toch klaar? dan moet je alleen die stukken PHP code hier
plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<?php
$query
= "SELECT blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa";
$uitvoer = mysql_query($query) or die (mysql_error());
?>

</div>
<!-- #1 eind -->
 
Leendert

leendert

13/02/2007 21:48:00
Quote Anchor link
ik heb het nu werkend dmv van AJAX.

je ziet dus geen refresh.

het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.
 
GaMer B

GaMer B

24/02/2007 18:35:00
Quote Anchor link
Even nog over dit... ik wil dus ook een div refreshen. Wat voor script (AJAX dus) heb jij gebruikt? Ik ben nogal leek in Javascript, dus al helemaal in AJAX.

Quote:
het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.

Dat komt omdat IE een cache bijhoudt en dus hoeft ie niet alles te herladen van de pagina. Alleen de veranderingen. IE weer ¬_¬
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/02/2007 19:10:00
Quote Anchor link
misschien kun ff uitleggen hoe het eindresultaat eruit moet zien.

je wil een serie plaatsen een voor een voorbij laten komen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.