Doettut wel en doettut niet....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Taeke Dikkema

Taeke Dikkema

29/03/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Met behulp van Flash laad ik variabelen in een tabel van een database.
Vraag ik de inhoud van die tabel daarna weer op, dan lukt het. Ga ik terug naar Flash (=formulier) en wil meer data toevoegen, dan gebeurt er niks!
Het lukt dus maar één keer achter elkaar.
Hoe zou dat kunnen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:23:32
 
Arend a

Arend a

30/03/2004 12:32:00
Quote Anchor link
Geef je scripts eens :)
 
Taeke Dikkema

Taeke Dikkema

30/03/2004 16:40:00
Quote Anchor link
Hierbij het script om de gegevens naar de database te schrijven:

<html>
<body>
<center>
<br><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// Variabelen uit Flash worden ingelezen:

$fail = $_POST['failNaam'];
$naam = $_POST['naam'];
$cont = $_POST['contact'];
$adres = $_POST['adres'];
$post = $_POST['postcode'];
$plaats = $_POST['plaats'];
$tel = $_POST['telefoon'];
$email = $_POST['email'];
$bedragex = $_POST['bedragex'];
$btw = $_POST['btw'];
$aard = $_POST['aard'];
$rechten = $_POST['rechten'];

mysql_connect("hier","bijmij","ww") or die ("Kan geen database-verbindig maken!");
mysql_select_db("dbnaam") or die ("Kan geen database selecteren!");
mysql_query ("INSERT INTO aanmelden (bedrif, naam, contact, adres, postcode, plaats, telefoon, email, bedragex, btw, aard, rechten) VALUES ('$fail', '$naam', '$cont', '$adres', '$post', '$plaats', '$tel', '$email', '$bedragex', '$btw', '$aard', '$rechten')");

?>

// Tabel wordt uitgelezen en op pagina geplaatst

<br><br><a href="ophalen.php">naar tabelinhoud</a><br>

</center>
</body>
</html>
Gewijzigd op 30/03/2004 19:31:00 door Taeke Dikkema
 
Arend a

Arend a

30/03/2004 18:13:00
Quote Anchor link
Niet zo uberslim om je root mysql pw in een forum te dumpen: maar wat gebruik je om de selecten? Want ik heb nog niet echt een clue van wat je probeerd te doen. Wanneer gebruik je die insert? Heeft het te maken met dat je een INSERT maar een keer kan doen IVM unieke velden?

Neem iig ff de debug tutorial van bassie door, check op elk punt even voor errors.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.