$config['map'] vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

13/12/2012 21:25:46
Quote Anchor link
Voor het uploaden van fotos, heb ik een upload script gemaakt.
De fotos worden opgeslagen in de map foto.
In die map zitten mappen met de naam van de postcode, en het huisnummer.
B.v.b [2161be179], maar daar wordt hij niet in op geslagen, hij staat dan in de map foto opgeslagen.

In het script moet ik aangeven waar de map staat, dat doe ik dus zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9

    $id = $_GET['id'];
    
    $sql= mysql_query("SELECT * FROM Objecten WHERE id = $id") or die(mysql_error());
      while($res = mysql_fetch_assoc($sql))
      
    $postcode = $res['postcode'];
    $huisnr = $res['huisnr'];
    $config['map'] = "../foto/'.$postcode$huisnr.'";

De postcode en het huis nummer worden zo uit de db gehaald.
Ik heb al verschillende manieren geprobeert quotes en punten maar ik kom er even niet uit.
kan iemand mij even hier mee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:19:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2012 21:29:08
Quote Anchor link
Je weet dat je vatbaar voor SQL_Injection bent? Ik vind het merkwaardig dat je wederom niks met onze gegeven adviezen doet, en de adviezen die ik je al jaren geef. Tevens mis ik ook de single-quotes om je $id in je query heen.

Kan zijn dat het legacy code van 3 jaar terug is, maar zorg er dan op zijn minst voor dat je die altijd even naloopt, als je weet dat het oude code is. Vele SQL-lekken ontstaan op deze manier.

Ik zie dat je op regel 9 begint met een double-quote en daarna opeens eindigt met een single-quote? En opeens aan het einde een . en een stel quotes?

Ik ken je al een hele tijd, maar zulke fouten zijn best basic....
$config['map'] = "../foto/".$postcode.$huisnr;

Verder nog de adviezen:
- variabelen kopiëren is onnodig
- ik mis fatsoenlijke foutafhandeling, or die() is een methode die je niet graag toe wilt passen.
- En om het nooit meer te vergeten: Variabelen horen buiten quotes. En je koppelt variabelen en string met elkaar d.m.v. de punt. En kijk altijd wat voor quote er in de echo gebruikt, en eindig die ook met dezelfde quote (single/double)
Gewijzigd op 13/12/2012 21:33:43 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

13/12/2012 21:41:13
Quote Anchor link
Dat van die sql injection weet ik.
Ik had het stukje snel over getype.
Maar in het oorspronkelijke script staat het dus wel goed.
Maar de vraag gaat dus over de laatste 3 regels.
daar gaat6 het namelijk fout.
In het script staat namelijk ook een error_reporting.
Maar het geeft geen fout melding weer.
En op regel 9 eindig ik wel met een dubbel quote.

Ps. wat bedoel je met [- variabelen kopiëren is onnodig
]
Gewijzigd op 13/12/2012 21:43:59 door Arthur Heijmen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2012 21:55:26
Quote Anchor link
$id = $_GET['id'];
$postcode = $res['postcode'];
$huisnr = $res['huisnr'];

Wat is het nut hiervan?

Ik kan deze site zeker aanbevelen als je op een fatsoenlijke manier een database wilt benaderen op je site:

https://github.com/WouterJ/sql-boilerplate/tree/master/mysql
Gewijzigd op 13/12/2012 21:56:56 door - Ariën -
 
Arthur Heijmen

Arthur Heijmen

13/12/2012 22:13:54
Quote Anchor link
- Aar - op 13/12/2012 21:55:26:
$id = $_GET['id'];
$postcode = $res['postcode'];
$huisnr = $res['huisnr'];


Zo heb ik het geleerd uit een boek.
Maar Ik heb de fout opgelost.
Ook dank zij jou.
Hier is de oplossing er van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$config = "../foto/".$postcode.$huisnr."/";

deze regel maakte dat hij in de map moes komen.
Ik was vergeten om die slach te plaatsen.
Nu staat de foto wel in de goede map.

Ps nogmaals bedankt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2012 22:15:41
Quote Anchor link
Als je het zo hebt geleerd uit je boek, direct weer vergeten..
Die string is verder prima...
Gewijzigd op 13/12/2012 22:16:05 door - Ariën -
 
Erwin H

Erwin H

13/12/2012 22:24:02
Quote Anchor link
Arthur Heijmen op 13/12/2012 22:13:54:
Zo heb ik het geleerd uit een boek.

Probeer dan eens een goede reden te bedenken waarom het nodig is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.