$_FILES["imgs"] meerdere bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 15:42:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een pagina waar een berichtje plus een of meerdere foto's geupload kunnen worden.
Nu zit ik echter met het probleem dat ik bij selecteren van 2 foto's, de eerste 5x doorlopen wordt (bij de 1e keer succesvol geupload wordt en bij de 4x erna vastloopt omdat het TMP bestand er neit meer is (duh)) en de tweede niet.

Hieronder de code, ik denk dat de fout 'm zit in regel 21.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<?php
    include_once("errors.php"); echo "BOE";

    session_start();
    if($_SESSION['username'] != "HankyPanky" ) { //test setup, als gebruiker niet is ingelogd moet 'ie weg
        header("Location: index.php");
    }

    $page="Submit";
    
    if(isset($_POST['check']) && $_POST['check'] == "TRUE") {
        include_once("database.php"); //configs for querying to database
        
        $maxID = "SELECT MAX(messageID) FROM Messages";
        $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
        $messageID = $num["MAX(messageID)"] + 1;    
        
        $messageQuery = ("INSERT INTO Messages (messageID, uploaded, message)
            VALUES ("
. $messageID . ", '". date("Y-m-d H:i:s") ."', '" . $_POST['message'] . "')");
        query($messageQuery);

        for($i=0; $i<count($_FILES["imgs"]); $i++) {
            $target_file = date("Y-m-d_H:i:s") ."_". basename($_FILES["imgs"]["name"]);
            echo "<p>".$i.": File ".$target_file."</p>";

            $uploadOk = 1;
            $imageFileType = pathinfo($target_file,PATHINFO_EXTENSION);
            
            // Check if image file is a actual image or fake image
            if(isset($_POST["submit"])) {
                $check = getimagesize($_FILES["imgs"]["tmp_name"]);
                if($check !== FALSE) {
                    echo "<p>".$i.": File is an image - " . $check["mime"] . ".</p>";
                    $uploadOk = 1;
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": File is not an image.</p>";
                    $uploadOk = 0;
                }
            }

            
            // Check file size
            if ($_FILES["imgs"]["size"] > 50000000) { //50000000 = 50.000.000 B = 50.000 KB = 50 MB
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file is too large.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if file already exists
            if (file_exists("images/".$target_file)) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, file already exists.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }


            // Allow certain file formats
            if($imageFileType != "jpg" && $imageFileType != "png" && $imageFileType != "jpeg"
            && $imageFileType != "gif" ) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, only JPG, JPEG, PNG & GIF files are allowed.</p>";
                $uploadOk = 0;
            }

            
            // Check if $uploadOk is set to 0 by an error
            if ($uploadOk == 0) {
                echo "<p>".$i.": Sorry, your file was not uploaded.</p>";
            // if everything is ok, try to upload file
            } else {
                if (move_uploaded_file($_FILES["imgs"]["tmp_name"], "images/".$target_file)) {
                    echo "<p>".$i.": The file ". basename( $_FILES["imgs"]["name"]). " has been uploaded.</p>";
                    
                    $maxID = "SELECT MAX(id) FROM Photos";
                    $num = mysqli_fetch_assoc(query($maxID));
                    $photoID = $num["MAX(id)"] + 1;    
                    
                    $imageQuery = "INSERT INTO Photos (id, name, messageID) VALUES (".$photoID.", '".$target_file."', ".$messageID.")";
                    query($imageQuery);
                }
else {
                    echo "<p>".$i.": Sorry, there was an error uploading your file ".basename($_FILES["imgs"]["name"]).".</p>";
                }
            }
        }

                
        //header("Location: index.php"); //after submitting a story, go to the front page to check it out.

    }    
?>


<!doctype html>
<html>
<head>
    <meta charset='utf-8'>
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <link rel="stylesheet" href="menubar.css">
    <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="images/favico.png" />
    <title>BLACK WIDOW | IDP 8</title>
</head>

<body>
<?php include_once("menu.php"); ?>
<center>
<h3>Submit a new story:</h3>

<form id="newMsg" action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="hidden" name="check" value="TRUE">
<p><textarea name="message" form="newMsg" rows=7 cols=50>News message...</textarea></p>
<p>Photo's: <input type="file" name="imgs" id="imgs" accept="image/*" multiple></p>
<p><input type="submit" name="submit" value="Send!"></p>
</form>
</center>
<?php include_once("foot.php"); ?>
</body>
</html>
Gewijzigd op 22/04/2016 15:42:51 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:47:11
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 17:15:15
Quote Anchor link
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

22/04/2016 20:10:02
Quote Anchor link
Ik krijg daaruit dat het een array is van images, en die bevat verschillende dingen.

Dus wat ik bedacht is om bij elke $_Files["imgs"][ding] een [$i] (teller) erachter te zetten.
Wat dat doet is over elke letter van de filename loopen...

Sorry, maar ik zie het niet :(
 
- SanThe -

- SanThe -

22/04/2016 20:27:45
Quote Anchor link
- SanThe - op 22/04/2016 17:15:15:
Doe eens een print_r($_FILES) dan zie je hoe het in elkaar zit.


Laat het resultaat eens zien.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

22/04/2016 23:13:47
Quote Anchor link
Het hoort ook niet op de sessie te beginnen nadat je output hebt verzonden..
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

25/04/2016 09:20:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
echo("<br>Size array: " . count($_FILES) . "<br>");
print_r($_FILES);

Met dit stukje tekst krijg ik de output:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Size array: 1
Array ( [imgs] => Array ( [name] => foto.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpBT0baw [error] => 0 [size] => 1344938 ) )

Vul ik bij de eerste regel echter count($_FILES["imgs"]), dan wordt de size 5 (namelijk: de 5 dingen name, type, tmpname, error en size). Tot zover begrijp ik het.
Wat ik niet begrijp, is waarom array size 1 is waar het 2 moet zijn - oh toch wel.

Een array begint op index 0, en count geeft de laatste index terug dus moet ik loopen over
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
for($i=0; $i<=count($_FILES); $i++) { //$i<= ipv $i<

Nope. werkt niet. (Die teller ook geprobeerd ergens te zetten waar de filename geprint wordt om zo te kijken waar die in de rest van de code staan moet, maar dit was geen succes...
Gewijzigd op 25/04/2016 09:25:02 door Kevin Zegikniet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.