$_get_page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:21:54
Quote Anchor link
Ik heb een mappen structuur gemaakt voor van een site, nu wil ik dus op een pagina een parameter kunnen aanroepen en vervolgens de gewenste pagina uit een directory includen.

zo moet het worden:
-lang
-module
-scherm
-topic

maar nu kan ik wel in dezelfde directory het bestand halen, alleen ik kom der niet echt uit als ik het via een directory moet doen. Moet je dan voor de module scherm enzo ook get_map doen bijvoorbeeld?

kan zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
(file_exists ($_GET['lang'], ($_GET['module'],($_GET['scherm'],($_GET['topic']))

De code nu ik nu heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);



if
    (file_exists($_GET['topic']))
    {
    include($_GET['topic']);
    }

else
    {
    echo 'Het opgevraagde bestand bestaat niet probeer het later opnieuw';
    }
Gewijzigd op 24/10/2011 14:30:24 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 23:13:47
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2011 14:29:05
Quote Anchor link
Ik snap de logica niet. Als $_GET['topic'] bestaat ga je $_GET['page'] includen. Verder is dit op deze manier zeer onveilig.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:30:04
Quote Anchor link
- SanThe - op 24/10/2011 14:29:05:
Ik snap de logica niet. Als $_GET['topic'] bestaat ga je $_GET['page'] includen. Verder is dit op deze manier zeer onveilig.


Al aangepast in mijn script zelf. SanThe hoe zou jij het doen?
Gewijzigd op 24/10/2011 14:31:45 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2011 14:36:21
Quote Anchor link
Check op zijn minst of het bestand wel op JOUW site staat. Of zet alle toegestane pagina's in een array() en kijk of de GET in het array() voorkomt.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:38:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 24/10/2011 14:36:21:
Check op zijn minst of het bestand wel op JOUW site staat. Of zet alle toegestane pagina's in een array() en kijk of de GET in het array() voorkomt.


Heb je een voorbeeld?
Gewijzigd op 24/10/2011 14:39:49 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2011 14:43:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$toegestaan
= array('home', 'pag1', 'pag2');
if(in_array($_GET['page'], $toegestaan))
{

    include($_GET['page'] . '.php');
}

else
{
    include('home.php');
}

?>
 
Dirk Renes

Dirk Renes

24/10/2011 14:47:58
Quote Anchor link
Nu wil ik dat nog graag met de directory structuur hoe kan ik dat het beste doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/10/2011 15:36:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$directory
= 'pages';
$toegestaan = array('home', 'pag1', 'pag2');
if(in_array($_GET['page'], $toegestaan))
{

    include($directory.'/'.$_GET['page'] . '.php');
}

else
{
    include($directory.'/'.'home.php');
}

?>
 
Milo S

Milo S

24/10/2011 16:30:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$dir
     = 'inc/';
$page    = !isset( $_GET['page'] ) ? 'home' : htmlentities( $_GET['page'] );
$allowed = array( 'home', 'pagina1', 'pagina2' );

if( in_array( $page, $allowed ) )
{

    if( file_exists( $dir.'/'.$page.'.php' ) )
    {

        include( dir.'/'.$page.'.php' );
    }

    else
    {
        echo 'Deze pagina bestaat niet.';
    }    
}

else
{
    echo 'De door u gekozen pagina is verboden.';
}

?>


Persoonlijk zou ik het zo doen, want dan kijk je ook meteen of de pagina bestaat niet of. Zo niet geef je dit netjes weer aan de gebruiker.

GR, Milo
Gewijzigd op 24/10/2011 16:30:55 door Milo S
 
Dirk Renes

Dirk Renes

25/10/2011 09:03:40
Quote Anchor link
Ik wil het met de bovengenoemde mappen structuur doen maar, als ik dus 3 of meer mappen heb hoe ga ik dat dan oplossen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2011 09:47:47
Quote Anchor link
Als je pagina's in drie verschillende mappen staan, kan je toch die directory's erbij opgeven in de $allowed array?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 13:55:46
Quote Anchor link
Ik heb alles werkende tot nu toe. Nu wil ik in mijn script toevoegen als de parameter 'module' leeg is dat je automatisch naar een map algemeen gaat en vervolgens met de parameter 'p' de juiste pagina includen. wie kan mij hier verder mee helpen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

$lang  = $_GET['l'];
$module = $_GET['m'];
$page = $_GET['p'];
$toegestaan = array( 'home', 'nl', 'eng', 'stock' );

        if(array( $screen, $toegestaan))
        {

            if( file_exists( $lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' ) )
            {

                include($lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' );
            }

            else
            {
                echo 'Deze pagina bestaat niet.';
            }    
        }

            else
            {
                echo 'De door u gekozen pagina is verboden om door u bekeken te worden.';
            }

?>
Gewijzigd op 31/10/2011 14:12:27 door Dirk Renes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 14:16:57
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if( !isset($_GET['p']) || ($_GET['p']=="")) {
    // niet goed... stuur door, of includeer een fout of index-pagina.
} else {
    // doe de rest.
}
?>
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 14:23:34
Quote Anchor link
- Aar - op 31/10/2011 14:16:57:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if( !isset($_GET['p']) || ($_GET['p']=="")) {
    // niet goed... stuur door, of includeer een fout of index-pagina.
} else {
    // doe de rest.
}
?>


Dit snap ik wel, maar nu nog implementeren in mijn eigen script, ik ben geen php genie.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/10/2011 14:24:25
Quote Anchor link
Gewoon logisch nadenken en stapje voor stapje te werk gaan. Daar leer je het meest van. Hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het zal gaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2011 14:25:21
Quote Anchor link
Kijk gewoon ook logisch naar het commentaar.

Als je hele kant en klare scripts wilt, dan ben je van harte welkom in het vacature-forum.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 15:06:31
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo opgelost. Alleen ik krijg ik foutmelding.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);

$lang  = $_GET['l'];
$module = $_GET['m'];
$page = $_GET['p'];
$toegestaan = array( 'home', 'nl', 'eng', 'stock' );

        if(array( $page, $toegestaan))
        {

            if( file_exists( $lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' ) )
            {

                include($lang .'/'. $module .'/'. $page .'.php' );
            }

            elseif($_GET['m']=="" && $lang == 'nl')
            {

                include($lang .'/'.algemeen.'/'. $page .'.php' );
            }

            elseif($_GET['m']=="" && $lang == 'en')
            {

                include($lang .'/'. general  .'/'. $page .'.php' );
            }

            else
            {
                echo 'Deze pagina bestaat niet.';
            }    
        }

            else
            {
                echo 'De door u gekozen pagina is verboden om door u bekeken te worden.';
            }

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Use of undefined constant algemeen - assumed 'algemeen' in C:\xampp\htdocs\Aware36S78pp0rt\help.php on line 63


Toevoeging op 31/10/2011 15:16:19:

Opgelost er moesten om algemeen dubbele quotes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/10/2011 15:16:19
Quote Anchor link
Lees de foutmelding. Deze geeft al aan wat er mis is, namelijk dat deze regel niet klopt:

include($lang .'/'.algemeen.'/'. $page .'.php' );
 
- SanThe -

- SanThe -

31/10/2011 15:16:28
Quote Anchor link
Waar komt algemeen vandaan?
include($lang .'/'.algemeen.'/'. $page .'.php' );

if(array( $page, $toegestaan))
Moet dat niet zijn:
if(in_array( $page, $toegestaan))

Toevoeging op 31/10/2011 15:18:25:

Dirk Renes op 31/10/2011 15:06:31:
Opgelost er moesten om algemeen dubbele quotes


Uh?? Zo bedoel je waarschijnlijk:
include($lang .'/algemeen/'. $page .'.php' );
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 15:24:22
Quote Anchor link
include($lang .'/"algemeen"/'. $page .'.php' );ik had het zo opgelost, of is dit niet de goede manier?

jou manier kan inderdaad ook.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/10/2011 15:32:58
Quote Anchor link
Dirk Renes op 31/10/2011 15:24:22:
include($lang .'/"algemeen"/'. $page .'.php' );ik had het zo opgelost, of is dit niet de goede manier?


Nee, dit is fout.
Zie mijn laatste regel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.