$_POST werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:06:17
Quote Anchor link
In mijn cms zit een 'themestyler'. Op het moment ben ik bezig met het maken van het save systeem. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet! Ik snap er helemaal niks van, kan iemand mij helpen?

Het stukje dat niet werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
echo "
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        BASIC  DIALOGS
    -->    
    <div id=\"basicdialog\" title=\""
.$language['basicsettingsdialog']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td>"
.$language['itemsearch']."</td>
    <td>
    <select name='searchbox' id='searchboxchange'>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemsearch']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonheader']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonmenu']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemoff']."</option>
    </select>
    </td>
    <td>
    <a id='opensearchdialog' class='ui-state-default ui-corner-all' href='#' style='text-decoration:none;margin-left:20px;'>"
.$language['advancedsettings']."</a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        Search  DIALOGS
    -->    
    
    <div id=\"searchboxdialog\" title=\""
.$language['item_searchbox']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td style='text-align:center;'>
    <div id=\"searchbox-margin-top\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-bottom\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginbottomamount\" name='marginbottomsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_bottom']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-left\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginleftamount\" name='marginleftsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_left']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-right\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginrightamount\" name='marginrightsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_right']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <table><tr>
    <td>"
.$language['webwidth']."</td><td><input type='text' name='searchboxwidth' id='searchboxwidth' value='".$theme_var['item_searchbox_size_width']."' size='4'></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['headerheight']."</td><td><input type='text' name='searchboxheight' id='searchboxheight' value='".$theme_var['item_searchbox_size_height']."' size='4'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    <td align='right' style='padding-left:20px;'>
    <table style='width:100%;'><tr>
    <td>"
.$language['background']."</td>
    <td><input type='text' name='backgroundsearchbox' maxlength='6' size='3' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_background_color']."' /></td><td></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['bordersearchbox']."</td>
    <td><input type='text' maxlength='6' size='3' name='borderbackgroundsearchbox' class='borderbackgroundsearchbox' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_border_color']."' /></td><td><input type='text' size='1' name='bordercolorsearchbox' value='".$theme_var['item_searchbox_border_size']."'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
"
;
?>


En de controle lijst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php    //--------------------------------------------------------------------------------------//
    //    Setting up documents                                                                //
    //--------------------------------------------------------------------------------------//

    $searchbox                         = $_POST['searchbox'];  //Position of searchbox
    $searchbox_margin_top             = $_POST['margintopsearchbox'];
    $searchbox_margin_bottom         = $_POST['marginbottomsearchbox'];
    $searchbox_margin_left             = $_POST['marginleftsearchbox'];
    $searchbox_margin_right         = $_POST['marginrightsearchbox'];
    $sesrchbox_width                 = $_POST['searchboxwidth'];
    $searchbox_height                = $_POST['searchboxheight'];
    $searchbox_background            = $_POST['backgroundsearchbox'];
    $searchbox_border_background    = $_POST['borderbackgroundsearchbox'];
    
    $basic_site_width_number        = $_POST['themewidth'];
    $basic_site_width_type            = $_POST['sitepxproc'];
    $basic_site_background_image    = $_POST['background'];
    $basic_site_background_color    = $_POST['sitebackgroundcolor'];
    $basic_site_margin_top            = $_POST['thememargin'];
    
    $header_height_min                = $_POST['headerheight'];
    $header_padding_top                = $_POST['paddingtop'];
    $header_padding_bottom            = $_POST['paddingbottom'];
    $header_padding_left            = $_POST['paddingleft'];
    $header_padding_right            = $_POST['paddingright'];
    $header_margin_top                = $_POST['margintop'];
    $header_margin_bottom            = $_POST['marginbottom'];
    $header_margin_left                = $_POST['marginleft'];
    $header_margin_right            = $_POST['marginright'];
    $header_background_image        = $_POST['headerimage'];
    
    $footer_height_min                = $_POST['footerheight'];
    $footer_padding_top                = $_POST['footerpaddingtop'];
    $footer_padding_bottom            = $_POST['footerpaddingbottom'];
    $footer_padding_left            = $_POST['footerpaddingleft'];
    $footer_padding_right            = $_POST['footerpaddingright'];
    $footer_margin_top                = $_POST['footermargintop'];
    $footer_margin_bottom            = $_POST['footermarginbottom'];
    $footer_margin_left                = $_POST['footermarginleft'];
    $footer_margin_right            = $_POST['footermarginright'];
    $footer_background_image        = $_POST['footerimage'];
    $footer_background_color        = $_POST['footercolor'];
?>



Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:11:03 door Phpnuke r
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:47:10
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:15:28
Quote Anchor link
1. waar zijn je controles en validatie van $_POST
2. maak geen overbodige variabelen aan, het heeft geen zin om tig variabelen met dezelfde waarde te hebben waarvan je de herkomst dan niet meer weet te achterhalen

Oh,
1. stel duidelijke vragen
2. post daarbij alleen relevante code (op z'n hoogst zijn dat 20 a 30 regels code)
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:22:57
Quote Anchor link
1.:

De tweede stuk code was slechts om te controlleren of alle $_POST values daadwerkelijk verstuurt waren. Alles wat te maken heeft met searchbox helaas niet. Onderaan deze post de errors

2. Just for checking

3. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet!

4. Sorry, maar als ik stukken weglaat geef ik niet genoeg informatie, dit is letterlijk de script wat gewoon bam poef niet werkt en ik kan niet vinden wat er fout is.



Hieronder de errors (met nadruk op de naam, alleen de searchboxes werken niet en de rest wel)

Quote:
Notice: Undefined index: searchboxx in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 19

Notice: Undefined index: searchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 20

Notice: Undefined index: margintopsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 21

Notice: Undefined index: marginbottomsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 22

Notice: Undefined index: marginleftsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 23

Notice: Undefined index: marginrightsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 24

Notice: Undefined index: searchboxwidth in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 25

Notice: Undefined index: searchboxheight in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 26

Notice: Undefined index: backgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 27

Notice: Undefined index: borderbackgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 28

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62
Gewijzigd op 28/04/2011 21:24:19 door phpnuke r
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:27:47
Quote Anchor link
Waar zit dit:

<form action="" method="post" >

</form>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

28/04/2011 21:31:02
Quote Anchor link
inderdaad, ik zie ook geen formulier,
ik vind het vreemd dat de rest wél werkt?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:31:33 door Jason van der Zeeuw
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:33:17
Quote Anchor link
Ik zie wel selectboxen en input velden maar geen form tags
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:37:14
Quote Anchor link
Alle undefined index zijn onbekend
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt

En is het dan niet handiger om naar een var_dump / print_r te kijken van $_POST dan je zo uit te sloven al die $_POST zo te definieren.
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:40:55
Quote Anchor link
<form> element is er wel maar ik heb de rest weggelaten omdat het een vrij grote script is. Vandaar dat de rest ook wel werkt...

Quote:
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt


<input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;' value='".$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />

Is bijvoorbeeld een input di niet werkt. De output ervan is(broncode):

<input type="text" id="footermargintopamount" name='footermargintop' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;' value='0' onchange='changewebsite()' />

Klopt maar ik wil zoiezo alle $_POST values even op een rijde hebben staan in de scripts...
Gewijzigd op 28/04/2011 21:43:49 door phpnuke r
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:46:54
Quote Anchor link
Nog een opmerking: wat een smerige manier van html-en!

Kom nu eens met relevante informatie, je komt nu weer met voorbeelden aankakken welke niet te controleren zijn
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:54:46
Quote Anchor link
ik heb ooit besloten om html met één tab te doen om html met php te onderscheiden. Dat komt omdat ik de functie van \n nog niet kende. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad... Dit vind ik zelfs makkelijker omdat er veel files zijn en om dan op de 'juiste' manier te coderen is echt alleen maar moeilijker. Eerst controlleren of de hoogte wel goed is etc.

Naja ik denk dat ik voor optie 2 ga, het is gewoon onvindbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.