$_POST werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:06:17
Quote Anchor link
In mijn cms zit een 'themestyler'. Op het moment ben ik bezig met het maken van het save systeem. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet! Ik snap er helemaal niks van, kan iemand mij helpen?

Het stukje dat niet werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
echo "
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        BASIC  DIALOGS
    -->    
    <div id=\"basicdialog\" title=\""
.$language['basicsettingsdialog']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td>"
.$language['itemsearch']."</td>
    <td>
    <select name='searchbox' id='searchboxchange'>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemsearch']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonheader']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonmenu']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemoff']."</option>
    </select>
    </td>
    <td>
    <a id='opensearchdialog' class='ui-state-default ui-corner-all' href='#' style='text-decoration:none;margin-left:20px;'>"
.$language['advancedsettings']."</a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        Search  DIALOGS
    -->    
    
    <div id=\"searchboxdialog\" title=\""
.$language['item_searchbox']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td style='text-align:center;'>
    <div id=\"searchbox-margin-top\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-bottom\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginbottomamount\" name='marginbottomsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_bottom']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-left\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginleftamount\" name='marginleftsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_left']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-right\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginrightamount\" name='marginrightsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_right']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <table><tr>
    <td>"
.$language['webwidth']."</td><td><input type='text' name='searchboxwidth' id='searchboxwidth' value='".$theme_var['item_searchbox_size_width']."' size='4'></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['headerheight']."</td><td><input type='text' name='searchboxheight' id='searchboxheight' value='".$theme_var['item_searchbox_size_height']."' size='4'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    <td align='right' style='padding-left:20px;'>
    <table style='width:100%;'><tr>
    <td>"
.$language['background']."</td>
    <td><input type='text' name='backgroundsearchbox' maxlength='6' size='3' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_background_color']."' /></td><td></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['bordersearchbox']."</td>
    <td><input type='text' maxlength='6' size='3' name='borderbackgroundsearchbox' class='borderbackgroundsearchbox' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_border_color']."' /></td><td><input type='text' size='1' name='bordercolorsearchbox' value='".$theme_var['item_searchbox_border_size']."'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
"
;
?>


En de controle lijst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php    //--------------------------------------------------------------------------------------//
    //    Setting up documents                                                                //
    //--------------------------------------------------------------------------------------//

    $searchbox                         = $_POST['searchbox'];  //Position of searchbox
    $searchbox_margin_top             = $_POST['margintopsearchbox'];
    $searchbox_margin_bottom         = $_POST['marginbottomsearchbox'];
    $searchbox_margin_left             = $_POST['marginleftsearchbox'];
    $searchbox_margin_right         = $_POST['marginrightsearchbox'];
    $sesrchbox_width                 = $_POST['searchboxwidth'];
    $searchbox_height                = $_POST['searchboxheight'];
    $searchbox_background            = $_POST['backgroundsearchbox'];
    $searchbox_border_background    = $_POST['borderbackgroundsearchbox'];
    
    $basic_site_width_number        = $_POST['themewidth'];
    $basic_site_width_type            = $_POST['sitepxproc'];
    $basic_site_background_image    = $_POST['background'];
    $basic_site_background_color    = $_POST['sitebackgroundcolor'];
    $basic_site_margin_top            = $_POST['thememargin'];
    
    $header_height_min                = $_POST['headerheight'];
    $header_padding_top                = $_POST['paddingtop'];
    $header_padding_bottom            = $_POST['paddingbottom'];
    $header_padding_left            = $_POST['paddingleft'];
    $header_padding_right            = $_POST['paddingright'];
    $header_margin_top                = $_POST['margintop'];
    $header_margin_bottom            = $_POST['marginbottom'];
    $header_margin_left                = $_POST['marginleft'];
    $header_margin_right            = $_POST['marginright'];
    $header_background_image        = $_POST['headerimage'];
    
    $footer_height_min                = $_POST['footerheight'];
    $footer_padding_top                = $_POST['footerpaddingtop'];
    $footer_padding_bottom            = $_POST['footerpaddingbottom'];
    $footer_padding_left            = $_POST['footerpaddingleft'];
    $footer_padding_right            = $_POST['footerpaddingright'];
    $footer_margin_top                = $_POST['footermargintop'];
    $footer_margin_bottom            = $_POST['footermarginbottom'];
    $footer_margin_left                = $_POST['footermarginleft'];
    $footer_margin_right            = $_POST['footermarginright'];
    $footer_background_image        = $_POST['footerimage'];
    $footer_background_color        = $_POST['footercolor'];
?>



Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:11:03 door Phpnuke r
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:15:22
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:15:28
Quote Anchor link
1. waar zijn je controles en validatie van $_POST
2. maak geen overbodige variabelen aan, het heeft geen zin om tig variabelen met dezelfde waarde te hebben waarvan je de herkomst dan niet meer weet te achterhalen

Oh,
1. stel duidelijke vragen
2. post daarbij alleen relevante code (op z'n hoogst zijn dat 20 a 30 regels code)
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:22:57
Quote Anchor link
1.:

De tweede stuk code was slechts om te controlleren of alle $_POST values daadwerkelijk verstuurt waren. Alles wat te maken heeft met searchbox helaas niet. Onderaan deze post de errors

2. Just for checking

3. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet!

4. Sorry, maar als ik stukken weglaat geef ik niet genoeg informatie, dit is letterlijk de script wat gewoon bam poef niet werkt en ik kan niet vinden wat er fout is.



Hieronder de errors (met nadruk op de naam, alleen de searchboxes werken niet en de rest wel)

Quote:
Notice: Undefined index: searchboxx in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 19

Notice: Undefined index: searchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 20

Notice: Undefined index: margintopsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 21

Notice: Undefined index: marginbottomsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 22

Notice: Undefined index: marginleftsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 23

Notice: Undefined index: marginrightsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 24

Notice: Undefined index: searchboxwidth in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 25

Notice: Undefined index: searchboxheight in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 26

Notice: Undefined index: backgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 27

Notice: Undefined index: borderbackgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 28

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62
Gewijzigd op 28/04/2011 21:24:19 door phpnuke r
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:27:47
Quote Anchor link
Waar zit dit:

<form action="" method="post" >

</form>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

28/04/2011 21:31:02
Quote Anchor link
inderdaad, ik zie ook geen formulier,
ik vind het vreemd dat de rest wél werkt?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:31:33 door Jason van der Zeeuw
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:33:17
Quote Anchor link
Ik zie wel selectboxen en input velden maar geen form tags
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:37:14
Quote Anchor link
Alle undefined index zijn onbekend
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt

En is het dan niet handiger om naar een var_dump / print_r te kijken van $_POST dan je zo uit te sloven al die $_POST zo te definieren.
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:40:55
Quote Anchor link
<form> element is er wel maar ik heb de rest weggelaten omdat het een vrij grote script is. Vandaar dat de rest ook wel werkt...

Quote:
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt


<input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;' value='".$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />

Is bijvoorbeeld een input di niet werkt. De output ervan is(broncode):

<input type="text" id="footermargintopamount" name='footermargintop' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;' value='0' onchange='changewebsite()' />

Klopt maar ik wil zoiezo alle $_POST values even op een rijde hebben staan in de scripts...
Gewijzigd op 28/04/2011 21:43:49 door phpnuke r
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:46:54
Quote Anchor link
Nog een opmerking: wat een smerige manier van html-en!

Kom nu eens met relevante informatie, je komt nu weer met voorbeelden aankakken welke niet te controleren zijn
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:54:46
Quote Anchor link
ik heb ooit besloten om html met één tab te doen om html met php te onderscheiden. Dat komt omdat ik de functie van \n nog niet kende. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad... Dit vind ik zelfs makkelijker omdat er veel files zijn en om dan op de 'juiste' manier te coderen is echt alleen maar moeilijker. Eerst controlleren of de hoogte wel goed is etc.

Naja ik denk dat ik voor optie 2 ga, het is gewoon onvindbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.