$_POST werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:06:17
Quote Anchor link
In mijn cms zit een 'themestyler'. Op het moment ben ik bezig met het maken van het save systeem. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet! Ik snap er helemaal niks van, kan iemand mij helpen?

Het stukje dat niet werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
echo "
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        BASIC  DIALOGS
    -->    
    <div id=\"basicdialog\" title=\""
.$language['basicsettingsdialog']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td>"
.$language['itemsearch']."</td>
    <td>
    <select name='searchbox' id='searchboxchange'>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemsearch']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonheader']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonmenu']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemoff']."</option>
    </select>
    </td>
    <td>
    <a id='opensearchdialog' class='ui-state-default ui-corner-all' href='#' style='text-decoration:none;margin-left:20px;'>"
.$language['advancedsettings']."</a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        Search  DIALOGS
    -->    
    
    <div id=\"searchboxdialog\" title=\""
.$language['item_searchbox']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td style='text-align:center;'>
    <div id=\"searchbox-margin-top\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-bottom\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginbottomamount\" name='marginbottomsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_bottom']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-left\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginleftamount\" name='marginleftsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_left']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-right\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginrightamount\" name='marginrightsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_right']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <table><tr>
    <td>"
.$language['webwidth']."</td><td><input type='text' name='searchboxwidth' id='searchboxwidth' value='".$theme_var['item_searchbox_size_width']."' size='4'></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['headerheight']."</td><td><input type='text' name='searchboxheight' id='searchboxheight' value='".$theme_var['item_searchbox_size_height']."' size='4'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    <td align='right' style='padding-left:20px;'>
    <table style='width:100%;'><tr>
    <td>"
.$language['background']."</td>
    <td><input type='text' name='backgroundsearchbox' maxlength='6' size='3' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_background_color']."' /></td><td></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['bordersearchbox']."</td>
    <td><input type='text' maxlength='6' size='3' name='borderbackgroundsearchbox' class='borderbackgroundsearchbox' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_border_color']."' /></td><td><input type='text' size='1' name='bordercolorsearchbox' value='".$theme_var['item_searchbox_border_size']."'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
"
;
?>


En de controle lijst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php    //--------------------------------------------------------------------------------------//
    //    Setting up documents                                                                //
    //--------------------------------------------------------------------------------------//

    $searchbox                         = $_POST['searchbox'];  //Position of searchbox
    $searchbox_margin_top             = $_POST['margintopsearchbox'];
    $searchbox_margin_bottom         = $_POST['marginbottomsearchbox'];
    $searchbox_margin_left             = $_POST['marginleftsearchbox'];
    $searchbox_margin_right         = $_POST['marginrightsearchbox'];
    $sesrchbox_width                 = $_POST['searchboxwidth'];
    $searchbox_height                = $_POST['searchboxheight'];
    $searchbox_background            = $_POST['backgroundsearchbox'];
    $searchbox_border_background    = $_POST['borderbackgroundsearchbox'];
    
    $basic_site_width_number        = $_POST['themewidth'];
    $basic_site_width_type            = $_POST['sitepxproc'];
    $basic_site_background_image    = $_POST['background'];
    $basic_site_background_color    = $_POST['sitebackgroundcolor'];
    $basic_site_margin_top            = $_POST['thememargin'];
    
    $header_height_min                = $_POST['headerheight'];
    $header_padding_top                = $_POST['paddingtop'];
    $header_padding_bottom            = $_POST['paddingbottom'];
    $header_padding_left            = $_POST['paddingleft'];
    $header_padding_right            = $_POST['paddingright'];
    $header_margin_top                = $_POST['margintop'];
    $header_margin_bottom            = $_POST['marginbottom'];
    $header_margin_left                = $_POST['marginleft'];
    $header_margin_right            = $_POST['marginright'];
    $header_background_image        = $_POST['headerimage'];
    
    $footer_height_min                = $_POST['footerheight'];
    $footer_padding_top                = $_POST['footerpaddingtop'];
    $footer_padding_bottom            = $_POST['footerpaddingbottom'];
    $footer_padding_left            = $_POST['footerpaddingleft'];
    $footer_padding_right            = $_POST['footerpaddingright'];
    $footer_margin_top                = $_POST['footermargintop'];
    $footer_margin_bottom            = $_POST['footermarginbottom'];
    $footer_margin_left                = $_POST['footermarginleft'];
    $footer_margin_right            = $_POST['footermarginright'];
    $footer_background_image        = $_POST['footerimage'];
    $footer_background_color        = $_POST['footercolor'];
?>



Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:11:03 door Phpnuke r
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:37:41
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:15:28
Quote Anchor link
1. waar zijn je controles en validatie van $_POST
2. maak geen overbodige variabelen aan, het heeft geen zin om tig variabelen met dezelfde waarde te hebben waarvan je de herkomst dan niet meer weet te achterhalen

Oh,
1. stel duidelijke vragen
2. post daarbij alleen relevante code (op z'n hoogst zijn dat 20 a 30 regels code)
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:22:57
Quote Anchor link
1.:

De tweede stuk code was slechts om te controlleren of alle $_POST values daadwerkelijk verstuurt waren. Alles wat te maken heeft met searchbox helaas niet. Onderaan deze post de errors

2. Just for checking

3. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet!

4. Sorry, maar als ik stukken weglaat geef ik niet genoeg informatie, dit is letterlijk de script wat gewoon bam poef niet werkt en ik kan niet vinden wat er fout is.



Hieronder de errors (met nadruk op de naam, alleen de searchboxes werken niet en de rest wel)

Quote:
Notice: Undefined index: searchboxx in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 19

Notice: Undefined index: searchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 20

Notice: Undefined index: margintopsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 21

Notice: Undefined index: marginbottomsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 22

Notice: Undefined index: marginleftsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 23

Notice: Undefined index: marginrightsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 24

Notice: Undefined index: searchboxwidth in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 25

Notice: Undefined index: searchboxheight in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 26

Notice: Undefined index: backgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 27

Notice: Undefined index: borderbackgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 28

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62
Gewijzigd op 28/04/2011 21:24:19 door phpnuke r
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:27:47
Quote Anchor link
Waar zit dit:

<form action="" method="post" >

</form>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

28/04/2011 21:31:02
Quote Anchor link
inderdaad, ik zie ook geen formulier,
ik vind het vreemd dat de rest wél werkt?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:31:33 door Jason van der Zeeuw
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:33:17
Quote Anchor link
Ik zie wel selectboxen en input velden maar geen form tags
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:37:14
Quote Anchor link
Alle undefined index zijn onbekend
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt

En is het dan niet handiger om naar een var_dump / print_r te kijken van $_POST dan je zo uit te sloven al die $_POST zo te definieren.
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:40:55
Quote Anchor link
<form> element is er wel maar ik heb de rest weggelaten omdat het een vrij grote script is. Vandaar dat de rest ook wel werkt...

Quote:
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt


<input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;' value='".$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />

Is bijvoorbeeld een input di niet werkt. De output ervan is(broncode):

<input type="text" id="footermargintopamount" name='footermargintop' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;' value='0' onchange='changewebsite()' />

Klopt maar ik wil zoiezo alle $_POST values even op een rijde hebben staan in de scripts...
Gewijzigd op 28/04/2011 21:43:49 door phpnuke r
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:46:54
Quote Anchor link
Nog een opmerking: wat een smerige manier van html-en!

Kom nu eens met relevante informatie, je komt nu weer met voorbeelden aankakken welke niet te controleren zijn
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:54:46
Quote Anchor link
ik heb ooit besloten om html met één tab te doen om html met php te onderscheiden. Dat komt omdat ik de functie van \n nog niet kende. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad... Dit vind ik zelfs makkelijker omdat er veel files zijn en om dan op de 'juiste' manier te coderen is echt alleen maar moeilijker. Eerst controlleren of de hoogte wel goed is etc.

Naja ik denk dat ik voor optie 2 ga, het is gewoon onvindbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.