Domein Whois

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

10/11/2009 14:13:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Momenteel zit ik met het volgende probleem

Aangezien er een limiet zit op whois.domain-registry.nl op een whois aan te vragen en of het domein beschikbaar is zecht mijn server dus steeds dat alle .nl domeinen bezet zijn,

Wel zie ik andere mensen die ook whois.domain-registry.nl maar het zovaak kunnen uitvoeren als ze maar willen.

Dus er moet haast wel een manier zijn om dit te omzeilen.

Graag zou ik willen weten hoe.

Of misschien heb ik mijn code gewoon verkeerd maar denk het niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        "nl" => array(
                "server"=>"whois.domain-registry.nl",
                "nomatch"=>"Status: active",
                "price"=>$row[$domain][NL],
            ),


B.V.D

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:23:59
 
- SanThe -

- SanThe -

10/11/2009 14:19:00
Quote Anchor link
Is NL een constante?
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

10/11/2009 14:41:00
Quote Anchor link
Jah dat gaat allemaal wel goed want dat gaat ook goed bij me andere domeinchecks.

Maar enkel .nl zit steeds te kutten en ik wil dus graag dat dit niet meer gebeurt
 
Hipska BE

Hipska BE

10/11/2009 14:56:00
Quote Anchor link
Proficiat, je bent erin geslaagd om een array op te bouwen. Verder zit het probleem hem op regel 42 in je code.

/ironie

We kunnen er dus niets mee.. Wil je echt geholpen worden?
En zoals SanThe ook al afvraagt vraag ik mij ook af of je een constante NL hebt?
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

10/11/2009 15:02:00
Quote Anchor link
wat bedoel je met een constante NL?
 

10/11/2009 15:03:00
Quote Anchor link
Ach ja een limiet op je whois verzoeken duhuh neem eens contact op met sidn
 
Hipska BE

Hipska BE

10/11/2009 15:03:00
Quote Anchor link
$row[$domain][NL] daar is NL een constante.

die zou je aangemaakt moeten hebben met define('NL','inhoud van de constante');
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

10/11/2009 18:50:00
Quote Anchor link
Jah die staat er wel,

Maar is het echter enkel de mogelijkheid om contact op te nemen met sidn of?
 
GaMer B

GaMer B

10/11/2009 19:12:00
Quote Anchor link
Jah, lijkt me wel zo eerlijk he.
 

10/11/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Omwegen zijn er ook niet echt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.