Doorlopende teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

26/04/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb het volgende probleem. Ik heb zelf een bezoekerteller geschreven die via mysql werkt. Nu heb ik hem ge-include in de pagina inc_home.php maar welke pagina ik ook opstart overal telt hij een bezoeker op bij mijn totaal. Komt iemand mijn probleem misschien bekend voor. Ik zit helemaal vast in ieder geval.

Alvast bedankt,

Niels
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 15:09:28
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Ik snap helemaal niet wat daar nou fout aan is (kan aan mij liggen) :)
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Nou, hij moet alleen optellen bij het totaal op de pagina home.. maar niet bijvoorbeeld op de pagina contact..
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 18:03:00
Quote Anchor link
include je toevallig de pagina inc_home.php??
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:04:00
Quote Anchor link
ja, dat klopt
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

26/04/2006 18:06:00
Quote Anchor link
dan is dat het probleem...
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:09:00
Quote Anchor link
leg uit..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:20:00
Quote Anchor link
include die teller apart en niet zodat ie door die pagina overal geinclude word

daarnaast kan je je script zo maken zo dat alleen iemand erbij word geteld is het zijn eerste bezoek aan de hand van diegene zijn ip

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
Dat heb ik ook meerdere keren gedaan maar het werkte niet.. Ik zal het nu nog eens proberen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
okeey zal wel ff een klein voorbeeldje maken voor je:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:33:00
Quote Anchor link
Nou.. heb hem nu ge-include in index.php

en hij werkt nog steeds niet.. kijk maar is:

http://nielsborn.ni.funpic.org/katersite/

ajus
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:37:00
Quote Anchor link
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT * FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_num_rows($x);

if($c == FALSE) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}


?>


asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Op deze manier zou ik dus het probleem kunnen verhelpen?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 19:02:00
Quote Anchor link
ja:) zo een manier

als je kijkt of diegene met zijn ip in countlog staat word er niks geupdate is de count false dan update ie de counter en word ie in countlog gedaan

GR. mebus!
 
Alfred -

Alfred -

26/04/2006 19:11:00
Quote Anchor link
mebus:
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

?>

asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT COUNT(aantal) FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_result($x, 0);

if($c == 0) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}

?>


Scheelt een hoop in snelheid.
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Maar zo heb ik het totaal aantal bezoekers nog steeds niet dus..
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Ik snap nog niet waarom hij nu bij elke pagina dat die teller opent... kan iemand me dat uitleggen dan kan ik er misschien wat op bedenken..
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Niemand?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:08:00
Quote Anchor link
als je 30 pagina's hebt en daaro word dus

die site van jou word geinclude dan word ie op die pagina's telkens een keertje 1 bijgedaan

dit kan je vermijden met het script wat ik voor je had gemaakt als voorbeeld:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:12:00
Quote Anchor link
ja, maar met jou script kan ik de totale hits niet berekenen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:13:00
Quote Anchor link
ehmmmm okeey:S als je wilt kan ik wel iets maken voor je iets goeds ook?

GR. mebus!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.