Doorlopende teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Niels

Niels

26/04/2006 21:16:00
Quote Anchor link
Dat zou heel tof zijn.. ik heb nu dit scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php


$dag
= date("dmY");
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

include("connectie.php");

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE ip = '".$ip."'";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$bekend = mysql_num_rows($result);


if($bekend == "false"){

mysql_query("UPDATE katerkeetteller SET enkel = enkel + 1 ") or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
mysql_query("INSERT INTO katerkeetteller (ip) VALUES ('".$ip."')") or die("MySQL fout3: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

}
else{

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE id = 1";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$rij = mysql_fetch_array($result);

$totaal = $rij["totaal"];
$totaal++;

$query = "UPDATE katerkeetteller SET totaal = $totaal";
$result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
}




    if($rij["dag"] == $dag){
    
    $dagtotaal = $rij["dagtotaal"];
    $dagtotaal++;
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dagtotaal = $dagtotaal";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    

    
    }
else{
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dag = $dag, dagtotaal = 1";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
    }



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:52:13
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:18:00
Quote Anchor link
dus htvolgende:

bezoekers deze dag en de vorgie dagen?

GR. mebus!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:20:00
Quote Anchor link
laat maar zie al wat de fout is:

"false" moet FALSE zijn!:p

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php


$dag
= date("dmY");
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

include("connectie.php");

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE ip = '".$ip."'";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$bekend = mysql_num_rows($result);


if($bekend == FALSE){

mysql_query("UPDATE katerkeetteller SET enkel = enkel + 1 ") or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
mysql_query("INSERT INTO katerkeetteller (ip) VALUES ('".$ip."')") or die("MySQL fout3: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

}
else{

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE id = 1";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$rij = mysql_fetch_array($result);

$totaal = $rij["totaal"];
$totaal++;

$query = "UPDATE katerkeetteller SET totaal = $totaal";
$result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
}




    if($rij["dag"] == $dag){
    
    $dagtotaal = $rij["dagtotaal"];
    $dagtotaal++;
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dagtotaal = $dagtotaal";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    

    
    }
else{
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dag = $dag, dagtotaal = 1";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
    }



?>
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:26:00
Quote Anchor link
Dat is bijzaak.. het gaat erom dat hij bij elke pagina $totaal verhoogt met 1.. terwijl hij dat alleen maar mag doen in inc_home.htm waar hij ge-include is...
 
Niels

Niels

30/04/2006 18:34:00
Quote Anchor link
Enkele dagen geleden heb ik dit vraagstuk onder aandacht gebracht. Ik heb vanalles geprobeert maar ik kom er niet uit. Kan iemand mij vertellen hij ik ervoor zorg dat mijn teller gewoon werkt.

Alvast heel erg bedankt!
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

30/04/2006 18:47:00
Quote Anchor link
ik neem aan dat je inc_home.htm overal include?

want dan is het logisch dat hij bij iedere pagina
$totaal ophoogt.
inc_home wordt op iedere pagina geinclude, maar in inc_home wordt de teller ook geinclude waardoor deze op elke pagina geinclude wordt.

de makkelijkste oplossing zou denk ik zijn om de teller zodusdanig aan te passen dat hij alleen telt als de huidige pagina ook inc_home is.
 
Niels

Niels

01/05/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Is daar dan een manier voor.. ik heb al geprobeerd om hem alleen te laten includen als de pagina ook echt de begin pagina is (mbv javascript). Maar dit bleek ook niet te helpen. Ik zou zo niet kunnen bedenken hoe ik hem goed zou kunnen laten werken..

Gr Niels
 
Niels

Niels

01/05/2006 21:07:00
Quote Anchor link
De genialiteit van PHPhulp laat me in de steek :S

:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2006 22:02:00
Quote Anchor link
Misschien een idee?

Bij een pagina-aanvraag check je of het IP in de session zit. Zo nee, zet het IP in een session en ook de huidige tijd + een half uurtje (o.i.d.) en je verhoogt de teller. Zo ja, is de session tijd verlopen? Zo ja, teller verhogen. Dan altijd session tijd aanpassen aan de huidige tijd + een half uurtje (o.i.d.).
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.